19
Ceglédi vonatkozású fórumozók helye
-
Miss Dyke #19 Hello!
Ealdnám 3 db Uj kozmetikai tankönyvemet:
Kozmetkius szakmai ismeretek
Biologia Kozmetikusoknak
Munkavédelem (2 fajta van)
Összesen: 11 000 ft!! Original!!
Akit érdekel irjon [email protected] -ra
egyébkén ceglédi vok
Üdv:
Ildy -
#18 Dee Jay's Pub nagyon coooool hely
minden második-harmadik héten ott kötünk ki :PPP
Kinek hogy tetszik? -
#17 -
enigmasanyi #16 Imádom a női lábakat,a látványát és az érintését egyaránt.Szeretnék találkozni egy kedves ceglédi lánnyal,aki szívesen taposna rajtam. Legyél 50 kg-os,hosszú,fekete haj további előnyt jelent.No vetkőzés,no szex!
Telefon:hetven-hat-három-kilenc-kettő-hét-hét-négy -
eduácska #15 Kár!!! A héten feltétlenül kellene egyet találnom. Azért köszönöm, hogy utánaérdeklődtél.
Éduácska -
#14 Kérdeztem pár ismerőst, de nem tud senki ilyesmit. :$ -
eduácska #13 Köszi!!! -
#12 Nem nagyon érdeklődtem még albérlet ügyben, de holnap rákérdezek pár helyen. -
eduácska #11 Sziasztok!
Légyszíves ha valamelyőtök tud segítsen! Sűrgősen keresek 1-2 szobás bútorozatlan albérletet Cegléden. A helyi ingatlanközvetítőknél már jártam, a Szuperinfó-s hírdetések is tárgytalanok.
Előre is köszönöm:Éduácska -
#10 yaa az lesz :] -
#9 megkeresnek meghalsz xD -
cSick #8 bem józsef 9. -
#7 Melyikbe jársz/hanyadikos vagy?:P -
cSick #6 Ezt egy külföldi oldalon találtam, nem tudtam hogy már van ilyen logo. -
#5 basszus mindenki kispecizte maganak azt a csajt logonak amit en is hasznaltam? komolyan... hihetetlen :)
nem baj, nalam mar lehasznalodott :D -
cSick #4 Csak az eléggé messze van pesttől, ott furcsábbak az emberek. -
cSick #3 Hi, én nem ceglédi vagyok, de oda járok suliba, és már többet vagyok cegléden mint itthon. -
#2 Debrecen jobb :) -
#1 Helo mindenki, ki ide betér.
Brutal-t megkérdeztem, felőle mehet ez.
Ha mégsem lenne érdeklődés ez a topic iránt, akkor a kedves modok törölhetik.
Mindenki írhat ide Cegléddel kapcsolatosan, amit akar. Akár lehetne heti programajánlót is írni, etc.
Első postban megírom, h mostmár nem veszek cdt a helyi 'Music Center' cd boltban, mert mocskos sokat tesznek rá az árára, és lassan ér ide akármelyik cd.
Ne hagyjatok cserben! Gyertek, írjatok! :P