A Vistát támadja az Adobe és a Symantec
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem egy átlaguser csak jól járna. Produkáljon inkább valami felhasználócsalogatót az Adobe a rinyálás helyet!
Elég keveset tud.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Egyéb kérdés?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
és ráadásul botrányt akar kavarni a vista
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
(egyebkent ha nem csak igy benyognel valami nagyon fennkoltet, hanem linket vagy pontos leirast adnal, meg nemi ertelmet is nyerne az amit irsz)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Még olyan játékok is mint például a Silent Hunter III.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Mindent csak felvásárol. És persze amhez hozzányúl abból elõbb utóbb szar lesz ... Ezt követõen pedig leállítja a fejlesztést. Hogy piacot nyerjen. Pl: Sygate Firewall.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Nem tudom mit fosik az Adobe mikor már kint van ezer év a FoxitReader ami ezerszer gyorsabb az Adobe Readerénél.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
És mint már sokan írták (másik fórumokban) elég egyszerû lenne a megoldás: telepítésnél ki lehessen választnai, hogy melyik programot kérem, és melyiket nem.
Acrobat Reader Speedup
De rá lehet keresni is, Acrobat Reader speedup vagy ilyesmi.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
scorpeeon: Office2k7-be be akartak rakni pdf támogatást is, Adobe egybõl tiltakozott, hogy ezt nem tehetik... Kikerült belõle ez is, illetve az XPS is, de egy külön letölthetõ kiegészítõvel vissza lehet tenni. Acrobat readert amúgy én sem szeretem...😊
/*WTF?!*/
És a faxxom kivan már az egésszel.
Mennyivel jobb az ms nyomulós politikájánál a többieké??Akik a bírósától meg a qrva eu-tól várják, hogy a szinte használhatatlan szarukat rátukmálják az emberekre.
Ha annyira jó cuccot csinálnának akkor az emberek azt használnák.Ennyi.
Az eu meg ha kérhetem ne akarja nekem megmondani, hogy mit használja/használhatok és mit nem.
Elég nagyfiú vagyok már, hogy eldöntsem mi a jó nekem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Acrobat reader: 10-15 mp míg elindul (1Gb ram, 1800+ AMD AthlonXP, 0 swapfájl), majd még X mp amíg méltóztatik megnyitni a böszmenagy PDF-et. Kezelõi felületét tekintve minden komolyabb átgondolástól és ergonómiától mentes. Rühellem. Ha csak lehet, nem használom.
Symantech stuffok: A vírusirtóik rendszerint elzabálnak minden erõforrást, a tûzfalaik pedig a bennük lévõ bug-ok miatt kiválóan alkalmasak arra, hogy a bug-okra épített exploitokon keresztül semeddig se tartson akármilyen kártevõt jóeséllyel root-jogokkal feljuttatni a gépbe.
Esetleg üzletpolitikát kéne változtatni nem az EB-nél siránkozni. Utálom az ilyet. Hisztiznek mint egy 10 éves kislány akitõl elvették a kedvenc Barbie-ját. Szánalom.
Neki is max a profit okoz álmatlan éjszakákat.
Ne ringassuk magunkat abban a szép rószaszín álomban, hogy bárkit is érdekel a user.A user csak addig fontos, amíg elõveszi a pénztárcát. (look -> m$ EULA)
A Symantec meg szarja ossze magat. Eddig is olyan rakas szarokat gyartottak, hogy osszedolt tole a rendszer nem egyszer amikor felraktam. Szerencsere evek ota nem hasznalom a "megoldasaikat" komolyabban.
Y
engem nem nagyon érdekel ez az egész vista, csak egy erõforrásgyilkos sok gigás bughalmaz lesz megint...
najdcsak jön ki XP-re vista skin <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>(ha meg már van, akkor nem szóltam)
nincs, nem is lesz...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Linux is ingyenes, mégse kepeszt ellene senki. Na jó, az MS igen 😊