26
  • kocsisdani
    valaki tud nekem crack-et a Cobra 11 hez? köszönöm neki msn és email:[email protected]
  • scooterbr
    Ez a játék háááát.....
    Nincs arra szó olyan gagyi. A grafika meg......
  • SemirGerkhan
    Hello megint!
    Nem tudjátok megmondani hogy a C11 Game Vol.3-nak mi a gépigénye?Fontos lenne tudnom.
    Köszönöm
  • SemirGerkhan
    Hali!
    Nekem megvan a C11 Game Vol.3 és nem tudom merre kell mennem ugyan is elakadtam az Altstadt Nord Hotelnél.
    Ha valaki tud segíteni nekem nagyon megköszöném.
  • JL666
    Szerintem jó 5let volt játékot csinálni belőle. Kíváncsi leszek azért, mi lesz a lényege a játéknak.

Amúgy télleg elég gagyik a mostani német sorozatok (Derrick, Tetthely-ezek jók voltak), de a cobra 11-et, főleg a régebbi epizódokat szeretem.
  • pbanfa
    Arra azért kíváncsi vagyok, hogy majd milyen vas kell neki ahhoz, hogy jó felbontásban akadozás nélkül is menjen?!

Kár, hogy a játék sztorijáról semmit nem lehet tudni. Csak száguldásról szól, vagy lesznek bent küldetések. Azért erről is írhattak volna egy kicsit a szerkesztők!
  • gomb2
    A mentő azu erősen egy IZS :) asszem már nálunk is kivonták az utolsót is 1995ig. Németo-ban biztos az imördzsönszinél hódít a retró

Amúgy remélem a "vajon" szót nem komolyan írtad "ly"-al 'Cat02', alias 'xD' ...
  • Harly18
    Jó lesz ez, bár az nem jó jel, hogy nem lesz licencelt autó benne. Mert bár felismerhetőek a kocsik, de........
  • Szalámi
    Vajon el lehet majd a papíremberkéket ütni? :)
  • Princeman
    Első ránézésre tetszetős, de másodikra....hmhm
    Nézzétek meg a 4. képen a kocsi jobb oldalán az óra mellett ácsorgó szerencsétlent...lol
  • icewolf
    Szerintem a 3. képen épp a Randomizer gyönyörűséges ficsőrjét akarták szemléltetni... hol van, hol nincs :D
  • quantum
    a 3. kepen pontosan mi vet arnyekot mire?
  • Cat 02 #14
    valyon az emberek mozognak ? :)
  • icewolf
    kicsit olyan érzése van az embernek, mintha egy photoshop-pal összepakolták volna az elemeket...
  • icewolf
    szép, szép, de szerintem a fotorealisztikushoz max budget szinten van köze.
  • gplay
    Röviden: KEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLL
  • Morden23
    Fotorealisztikus :D

Amúgy ez a sorozat mocskos szar. Mint a legtöbb német sorozat (sajnos ez van, bár a magyarok sem kutyák).
    Ha annyiról szól, hogy a száguldozós kokainbárót el kell kapni a német highway-en, akkor kb. olyan sikerekre számíthat, mint a Knigt Rider PC-s játék. Azt legalább a fanok élvezték.
  • edios

Ti látjátok a 4. képen az embereket? 2006-ot írunk, ez biztos?
  • edios

Ti látjátok a 4. képen az embereket? 2006-ot írunk, ez biztos?
  • Visor
    Jó persze nem ilyen 2d-s emberkékkel.:)
  • Visor
    Egész szép a grafikája. Mire kis hazánkba beér addig mindenki leszedi valamilyen úton.:)
    Kb ilyen grafikát várok a GTA4-től is.
  • gyuri12
    szép,remélem jó lesz... már csak az embereken kéne egy "kicsit" javítani...:)
  • mgenya911
    sztem nem lessz rossz.bár a háttér kicsit csunya meg a az emberek is 2d sek:) azér én várom a demot
  • Cat 02 #3
    2. kép mentő érdekes :D
  • Szalámi
    Na. Erre kíváncsi leszek. Azélr a tájon és a többi autón a forgalomban lévő autókon dolgozni kill még. Amőgy azé a BMW kéne és nem audi
  • multispeed
    hehe ez vicces lesz :)