26
-
kocsisdani #26 valaki tud nekem crack-et a Cobra 11 hez? köszönöm neki msn és email:[email protected] -
scooterbr #25 Ez a játék háááát.....
Nincs arra szó olyan gagyi. A grafika meg...... -
SemirGerkhan #24 Hello megint!
Nem tudjátok megmondani hogy a C11 Game Vol.3-nak mi a gépigénye?Fontos lenne tudnom.
Köszönöm -
SemirGerkhan #23 Hali!
Nekem megvan a C11 Game Vol.3 és nem tudom merre kell mennem ugyan is elakadtam az Altstadt Nord Hotelnél.
Ha valaki tud segíteni nekem nagyon megköszöném.
-
JL666 #22 Szerintem jó 5let volt játékot csinálni belőle. Kíváncsi leszek azért, mi lesz a lényege a játéknak.
Amúgy télleg elég gagyik a mostani német sorozatok (Derrick, Tetthely-ezek jók voltak), de a cobra 11-et, főleg a régebbi epizódokat szeretem. -
#21 Arra azért kíváncsi vagyok, hogy majd milyen vas kell neki ahhoz, hogy jó felbontásban akadozás nélkül is menjen?!
Kár, hogy a játék sztorijáról semmit nem lehet tudni. Csak száguldásról szól, vagy lesznek bent küldetések. Azért erről is írhattak volna egy kicsit a szerkesztők! -
gomb2 #20 A mentő azu erősen egy IZS :) asszem már nálunk is kivonták az utolsót is 1995ig. Németo-ban biztos az imördzsönszinél hódít a retró
Amúgy remélem a "vajon" szót nem komolyan írtad "ly"-al 'Cat02', alias 'xD' ... -
#19 Jó lesz ez, bár az nem jó jel, hogy nem lesz licencelt autó benne. Mert bár felismerhetőek a kocsik, de........ -
Szalámi #18 Vajon el lehet majd a papíremberkéket ütni? :) -
Princeman #17 Első ránézésre tetszetős, de másodikra....hmhm
Nézzétek meg a 4. képen a kocsi jobb oldalán az óra mellett ácsorgó szerencsétlent...lol -
#16 Szerintem a 3. képen épp a Randomizer gyönyörűséges ficsőrjét akarták szemléltetni... hol van, hol nincs :D -
quantum #15 a 3. kepen pontosan mi vet arnyekot mire? -
Cat 02 #14 valyon az emberek mozognak ? :) -
#13 kicsit olyan érzése van az embernek, mintha egy photoshop-pal összepakolták volna az elemeket... -
#12 szép, szép, de szerintem a fotorealisztikushoz max budget szinten van köze. -
gplay #11 Röviden: KEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLL -
Morden23 #10 Fotorealisztikus :D
Amúgy ez a sorozat mocskos szar. Mint a legtöbb német sorozat (sajnos ez van, bár a magyarok sem kutyák).
Ha annyiról szól, hogy a száguldozós kokainbárót el kell kapni a német highway-en, akkor kb. olyan sikerekre számíthat, mint a Knigt Rider PC-s játék. Azt legalább a fanok élvezték. -
Ti látjátok a 4. képen az embereket? 2006-ot írunk, ez biztos? -
Ti látjátok a 4. képen az embereket? 2006-ot írunk, ez biztos? -
Visor #7 Jó persze nem ilyen 2d-s emberkékkel.:) -
Visor #6 Egész szép a grafikája. Mire kis hazánkba beér addig mindenki leszedi valamilyen úton.:)
Kb ilyen grafikát várok a GTA4-től is. -
gyuri12 #5 szép,remélem jó lesz... már csak az embereken kéne egy "kicsit" javítani...:) -
#4 sztem nem lessz rossz.bár a háttér kicsit csunya meg a az emberek is 2d sek:) azér én várom a demot -
Cat 02 #3 2. kép mentő érdekes :D -
Szalámi #2 Na. Erre kíváncsi leszek. Azélr a tájon és a többi autón a forgalomban lévő autókon dolgozni kill még. Amőgy azé a BMW kéne és nem audi -
multispeed #1 hehe ez vicces lesz :)