16
-
retrosic #16 Gyah! Nem kis munkával megvan az összes zene! Mindegyik fless. Ez egyéni vélemény. Akinek nem tetszik ne hallgassa. Nekem bejön. Nah csá -
predakon #15 Ezek a zenék egy rakás szart sem érnek... -
2097 #14 Az egyetlen ami ér valamit: Yonderboi - People Always Talk About The Weather
Elegem van már, hogy minden játék tele van divat rockereknek szánt zenével.
Nem vagyok 1 rocker típus, de jót én is +hallgatom de ezek mik? -
Psyho06 #13 hehe,egyiket sem ismerem,szar a mai zene,"80 forever! -
#12 az U2-ben voltak isten zenék, a rise against azóta is a kedvenc bandám -
#11 Yonderboi - People Always Talk About The Weather Junkie XL remix lesz majd a játékban -
Reyes #10 Yonderboi max M.o.-on kevésbé ismert, tőlünk nyugatra igen felkapott az ember! -
Indigo #9 Most Wanted után már nem tud tovább... -
gyuri12 #8 hová süllyed ez a játék... -
#7 Nekem az összes név közül yonderboi, tiga és a goldfrapp mond valamit de egyik se kifejezetten a kedvenceim közé tartozik (bár yonderboit szivesen meghallgatom), szal a többit nem is ismerem , hát nem vagyok elragadtatva. -
menpe #6 na asszem ez alatt is media playert fogok hallgatni, nemúgy, mint a Flatout 2 alatt... egy nekem tetsző előadó nincs a listán -
retek683 #5 akkor októberre megjelenik pc-re is vagy csak xbox-ra értik ezt? mikorra lesz pc-n? -
Szefmester #4 engem valahogy nem nyűgöz le ez a lista.. valahogy a NFSU2 óta egyre silányabb zenét pakol a progiba az EA... /rockpárti vok, de azért egy Asian Dub Foundationt meghallgatok../ -
gplay #3 Ezek után talán még pénzt is áldoznék rá. Viccen kívül. Azért ez nem kis dolog egy akkora kiadó játékának zenei listáján szerepelni és nem csak egy magyar zenésznek szerintem. -
#2 Dynamite MCazta curva -
#1 Azért én még hozzá tettem volna, hogy nem kis dolog, hogy egy magyar résztvevője is van ennek a listának, ami mindenképpen jó dolog :)
Yonderboi - People Always Talk About The Weather