4
UBISOFT BOTRÁNY
  • csoola
    #4
    én is csak ezt remélem, mert az Ubisoftot tehetséges nagy multú és jövöjű cégnek tartom!
  • Dying Soul
    #3
    Assasins Creedet már ismerjük.
    De a többség is sejthető volt, ha jó a bevétel, jó a sztori (folytatható jelen esetben), akkor simán elkészül a következő rész. Pl SC, PoP, FarCry.
  • xido
    #2
    inkább reklámnak fognák fel,mint botránynak..ettől nem várok többet vagy mást a Ubisofttól,hogy napvilágot látott pár project címe..némelyik várható volt,némelyik már kész is van és megjelenés előtt áll....ettől a cég még az egyik legjobb cég marad és lesz...a kiszivárgott projecteket meg maximum jobban várjuk,de a minőségét illetően nem félünk ezek után sem:))
    hajrá Ubisoft,az informátort ne büntessétek meg nagyon:)
  • csoola
    #1

    BOTRÁNY: Az UBIsoft-tól minden kiszivárgott!!
    2006. szeptember 21.
    A XXI. században már a bizalmas információk sincsenek biztonságban. Most éppen a UBISoft egyik angliai szerveréről szivárogtak ki információk be nem jelentett, készülőben lévő játékokról.

    A Gaming Age nevű fórumon olyan hozzászólás jelent meg, amely leírta a játékok neveit, majd egy linket is közöltek, amely eddig még nem publikált sajtó-anyagokra mutatott. Természetesen a link már nem él, azonban a Ubisoft hivatalosan is reagált a szituációra: "Teljesen le vagyunk sújtva, hogy Ubisoftos bizalmas információ kikerülhetett az internetre. Az ilyen típusú információk közzététele igen ártalmas lehet a játék-fejlesztési procedúrára, és a jövőben minden létező lépést meg fogunk tenni, hogy ilyesmi még egyszer ne fordulhasson elő. Egyelőre még nyomozunk, mi is történt pontosan, ami idáig vezetett, így egyelőre mást nem nyilatkozunk a kérdésben."

    Ha már azonban az információ kiszivárgott, igyekszünk megkeresgélni nektek és a lehető legtöbbet megmutatni, elmondani. Olyan játékokról van itt szó, mint Assassins Creed, Farcry 2, Lost, Naruto, OpenSeason, Prince of Persia, RB6: Vegas, Splinter Cell 4, Splinter Cell 5, Surf's Up, TMNT.

    a cikk Gyu tollából olvasható és megtekinthetö itt:
    GameStar
    Minden hozzászólást és véleményt várok, sztem megdöbbentö hogy ilyesmi megtörténhet egy olyan kiadóval mint a Ubisoft... Koncepciós rjzok, Far Cry 2, SC 5.... EZ DURVA!!!!