656
Saját készítésű pálcikaember animációk
-
#56 -
#55 -
#54 -
#53 egyébként meg király topik! -
#52 le lehet mentie persze, de ne a windows nézegetőjével nézd meg őket... monjduk a böngésződdel... -
#51 hejj, ezt én csináltam, és a bdw-re tettem fel! és nem szutyok!! -
#50 Le lehet valahogy menteni a gif animációkat?Mert hiába mentem le sebességlassulást vélek felfedezni a letöltött gifekben.Ez miért van? -
#49 -
#48 mi a böngésződ? -
#47 igazad van -
#46 Newgroundson találhatóak igényesek:
XiaoXiao Saga: Egy pálcikaember (asszem xiaoxiao az ő neve) végigküzdi magát egy csomó emberen és a végén a bossal küzd meg. az utolsó néhány rész összefüggő de mikor legutóbb láttam nem volt befejezve.
Killing Spree: Készül a befejező rész. Ha a történetét jól vettem ki egy srác random kívánságot vesz és asszem azt kapja hogy 24 óra múlva visszaáll az idő, vagy ilyesmi. És innentől asszem 6 részen át mészáról mindenkit :D (ahogy haladunk a részeken egyre igényesebb. a befejező rész trailer alapján durva lesz! mármint minőségben is :D)
Joe Zombie: Volt egyszer egy Joe Rombie nevű csávesz meg még asszem 2 (a másodikat a legújabb részből ismerjük meg)akiken kísérleteztek. (extra erő, sebesség, stb.) szal akkor ezt megöli a másik (sőt asszem sokan voltak nem is ketten XD) de mivel ilyen génmanipulált izé lett így feltámad és zombiként randalírozik. és jól megvan csinálva. szinkron is van. és ez a legsirályabb! és még a story is jó :D
Érdemes megnézni őket. a legjobb a Joe Zombie. Látványos is (már amennyire egy pálcikaemberes flashmuvi lehet) de ha tudunk angolul akkor mégjobb! -
#45 miért nem mozognak nekem ezek az animációk? Mintha csak képek lennének, másik böngészőval sem mozognak, sőt, lementem és onnan megnyitva sem mozognak! Mi lehet a gond?
Amúgy egy erre specializálódott oldal (aki még nem ismeri): STICKDEATH -
#44 talán azért van a gumiban mert látszott miyeln értelmes alkotások születtek... és itt is az lesz... bár ott a pivotnál a topiknyitó eleve "látta előre"... -
#43 haggyad már hát ő már 5 éve itt van ,és csak neki lehet igaza. -
Neoncsoves #42 off
Az aláírásodban az nem reklám lámika?
on -
Neoncsoves #41 HALLLOD K*rvára nincs igazad, mert az a PIVOTnak a topicja! De ide lehet olyat berakni, ami a macromedia flash-el lett csinálva, vagy bármilyen ilyen animáció készítő programmal. elég láma vagy hogy nem érted meg a tápig címéből. Ennyi -
#40 Rendezzünk szavazást, én azt mondom, hogy maradjon, mert jó! -
#39 nah most megkaptam -
#38 nah ezért vagy te ilyen szerencsétlen láma. -
Dodo55 #37 Tudom, hogy vicc volt, azért is tettem az előző hsz-em végére egy :D-t. -
#36 mi lenne ha nem azzal menne el egy új topic első 5 oldala, hogy ki mit nyitott, miért? és hogy van e?
őszintén szólva, ki a f*szt érdekel, menjen a topic és kész
unom már ezeket:
"mi értelme van?
"ilyen egy hülye topikot!"
kit érdekel, menjen és kész! -
#35 mert oda nyitották(?) -
#34 mert láma vagy??:) -
#33 -
#32 mit gondolsz miért van gumiban? -
#31 ez tök jo -
#30 okés, hogy van efféle, de Pálcikás külön nincs...
és minek kell rögtön lelámázni?
Dodo:mondtam, vicc volt:D:D -
#29 az a topik gumiszobában van és a pivot programról szól..most gondolkodj el ki a láma -
#28 láma vagy, nézd meg a linket -
Dodo55 #27 Ezeket másfél éve csináltam painttel :D -
Gaben70 #26 nagyon király topik -
Hellsing47 #25 +fav -
#24 NINCS MÉG ILYEN TOPIK! -
#23 ne menj Grafikusnak:D
[ezt nem sértésből mondtam] -
#22 VAN MÁR IYLEN TOPIK!!! -
Dodo55 #21 Saját készítésűek:
Meg még van 1 fénykardos, amit amikor csináltam ezeket, félbehagytam, tehát nincs kész, de lehet, hogy befejezem. -
#20 mikor lesznek már 18+osak :D -
#19 szevasztok!
nagyon király ez a topik, bírom az ilyen animációkat:D
van nekem is egy, a The Battlefield III. Lehet, hogy ismeritek, de ha nem nézzétek meg, mert nagyon fasza
SWF-fájlba van, úgyhogy Flash Lejátszó kell hozzá
ittvan:
THE BATTLEFIELD III
van még néhány, majd megkeresem őket:D -
#18 szinte egyiknek sincs :Ð -
#17 ez nem jött össze :/