Pálcikaember animációk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Egy egyszerû pálcikaember animációt szeretnék csinálni, de az Ulead GIF Animator nem megy Vista alatt, oprendszert nem cserélhetek, Photoshophoz nem értek, és még nem találtam hozzá jó tutorialt.
Help pls!
Abban tudnátok segiteni hogy hogy lehet bettenni a zenét vagy a különleges effecteket pl ütés v rugás?
Valami progi kell hozzá?
Elöre is kösz.
2, Ha a másikra gondolsz, azt Turbo Pascal-ban készítettem, ami ingyen letölthetõ fejlesztõi környezet. De ha semmilyen programozási nyelvet se tanultál, akkor esélytelen az, hogy olyat, mint a huszonegyes, összehozz. Ahhoz legalább egy középszintû programozói tudás is szükségeltetik. De ha akarod, elküldöm az algoritmusát.
ha kell, írj egy pü-t nekem.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Lvl 21 wf... :3 \"Az ECDL csak WC-papír... Az a vizsga a sarki zöldségesnek kell, nem informatikusnak!\" by master..:D
klasszak ^^
Nézzétek meg az én pálcikaember "animáció"-imat. Mind a jó öreg paint-be készültek. Jobb nem is kell. Már hat rész készen van, és készül az utolsó kettõ is. Csak ajánlani tudom mindenkinek: harcok.mlap.hu
Majd írjatok véleményeket ide, vagy az oldalra.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Valaki tudna segíteni animációkészítésben?
Nem sikerül beletenni effekteket,....<#schmoll2>#schmoll2>

http://animavideo.blog.hu/

egy profi pálcika ember animáció készítõ veszett el benned:) (YYYY)
A minap találtam egy régi cd-men. Még akkor csináltam mikor ment a mozikba a Spider-Man 1.
Ja, és persze ez is paint-tel van<#buck>#buck>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

de milyen érzelmek kellenének, ha már így megkérdezted?:)
kb akkora felbontásba:D