55
  • AnonyX
    Hát pedig ott van, nézz csak teszteket.Igaz tuninggal, de ott van. Sőt veri is az SLI s 7300GT a 7900GT-t.
  • cateran
    Hogy hol van a 2x 7300GT? Mert hogy nem 1 7900GT szintjen az tuti......
  • AnonyX
    Hát én most rendeltem meg az új cuccokat a konfigomhoz. Benne SLI-s alaplappal valamint egy 7300GT GDD3 assal, és ugyebár 2*7300GT GDDR3 as azért elég szépen ott van a 7900GT szintjén, és árban viszont sokkal olcsóbb. Tehát 2 7300GT árán max egy 7600GT jöhetett volna ki ami azért szerintem nem jo. Inkább a 2*7300GT persze csakis GDD3-as. Egyelőre egy karim lesz, de majd karácsonykor meglepem magam még egyel, és aztán jóideig nem lesz gondom szerintem. A dual magos AMD proci meg szépen kihajtja őket és kész, nekem maximálisan elég lesz.
  • Esrohnoil
    deltopig!
  • waterman
    ha jóminőgre állítva 30 fps-t ki tudok szedni a gépemből, akkor nincs ingerenciám több pénzt áldozni a grafikus részére a dolognak. viszont 30 fps-t tök simán kihajt egy 6600gt és az a fölött terpeszkedő középkategória - 65ezer forintig ugye, ami összeget a cikkben emlegettek. tehát az átlagfelhasználónak jó egy sima középkategória. + azért egy 7600gt még a mostani "jó" játékokat is szépen viszi, így aztán szerintem kevesen is maradnak az SLI-sek.
    a másik: engem pl az is izgat mennyit eszik a gépem. direkt olyan kártyát választottam amin nem láttam plusz tápcsatlakozót.. :)

#9 - tök igaz! ha lenne rá pénzem, lehet lenne rá igényem is:)
  • vax
    de őszintén hány watt-ot eszik egy ilyen dupla ne addj 2x2-s nvidia sli kártya amikor meghajták őket?
  • Rage47
    ha lenne pénzem rá, lenne igényem is:)
  • bertino
    mindig is sztem csak abban lesz
  • bertino
    lol

jauvan öcsém, tegyél magadba egy kis Unicumot, hogy jobban nézzél ki, aztán sztem inkább maradj csendben :D
  • eörgs
    akkorse veszem meg.
  • Zsoldos
    Mert egyszerubb eladni a regit es rafizetni egy ujabbra. halkabb/gyorsabb/kisebb fogyasztasu megoldast kapsz eredmenyul. Szerintem sli/cross -nak csak very high-endben van letjogosultsaga jelenleg.
  • HöfEE
    AHhoz hogy SLI rendszert használj ÚJ alaplapot kell venni, igy az állitásod már megbukott, mellesleg még igy is drágább mint egy uj minőségibb videókari. Az ár teljesitmény arányról nem is beszélve
  • Randal
    Talán mert olcsóbb mint videókártyát vagy alaplapot cserélni.
  • bertino
    minek terjedjen egyáltalán ?
  • Duncan Idaho
    Na erre mit mondjak! Az alaplaponon is csak 1 PCI-E Hely van!
    Innentől fogva érdektelen! mer ujjat na azt nem veszek egyhamar!