Open Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Én már ott elakadok h felteszem 3 dolog nem felel meg neki és nem hajlandó elindítani a gamét! Annyira jó lenne a grafikája?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ttibi
elakadtam! ott tarok ahol van 2 kacsa és megkéne nekik szerezni valamit, de nem tom hogyan! ha valki megcsinálta már, írja már le thx😊

lang14
...A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (5014).
...

hibaüzenet és az sd4 hide se segít..<#help>

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

hi mindenkinek! a gamét levettem és kipróbáltam nagyon jó föleg a szarvas beszólásai tetszenek.a játék irányítása elfogadható.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Csibe001
Jó film VOLT mi?? <#idiota>
Fõleg, hogy Szept.29 az amerikai release...

A játék mókás lehet egyébként.

Rage47
de sajnos
sweech
nem arra gondolt hogy egész klassz lehet? (csak trendyn)

Ne keverjük már az angolt a magyarral, pláne, hogy a class szóval értelme sincs a mondatnak :].

Amúgy a film nem volt rossz.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

A képek Alapján Sztem egész class lehet.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

PC Game ISOs😮pen Season (C) Ubisoft RELOADED 119x15 MB

Az idén moziba kerülõ Open Season címû számítógépes animációs filmbõl is készítenek videojátékot, méghozzá a Ubisoft Montreal jóvoltából. Kevesen tudják, de ilyen címmel korábban másik három filmes alkotás is készült, 1974-tõl, de egyiknek sincs semmi köze a Sony Pictures gondozásában idén õsztõl vetített filmhez, ami alapján tehát játék is készül. Szóval egyelõre annyit tudni, hogy az is szeptember közepe táján érkezik, két héttel a mozi premierje elõtt. A filmben szereplõ Beth, Shaw, és a többi állatot is irányíthatjuk majd, de valószínûleg csak a szokásos, adaptációktól megszokott minõséget kapjuk. Az elsõ képeket itt találjátok.