Lehalt sávszélesség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ill. extrém eset is lehet, mint pl ami a haveromnál volt, hogy nem kódolta le a wireless-et és így a szomszéd is az övét használta..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
1) csökkentett módban futtasd le a vírkeresõt (maximális érzékenységgel, tehát mély keresés, mindenben keressen, kiterjesztett heurisztikus, egyéb kártékony alkalmazásokat is keresse), majd kém-keresõk (spybot, ad-aware, counterspy, stb...legalább 3 félét, mert van amit nem találnak meg a másik fajta meg igen..ezeket is teljes érzékenységgel, ne az intelligenst..)
2) ismerõs, stb. gépérõl (akinek tuti tiszta a gépe) indítva ugyanezek..
vagy próbálj meg úgy víruskeresõt futtatni rajta, hogy más winyójával indítod a rendszert..
annyira baj, ha rövidítek ? vagy nyelvtan tanár vagy, hogy ebbe belekötsz ?
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
a topicnyitónak nem segítettél de jól odamondtad gratula.<#wow1>#wow1><#banplz>#banplz>
nekem sincs semmi extra a gépen, és nagyon rég láttam bármilyen kártevõt, vagy gyanús elemet. van egy nod, + épp aktuális win frissítések. esetleg spybottal immunizálok. hátha.. ie-vel se volt így gond, de inkább az is felejtõs. van még két másik népszerû alternatíva.
mellesleg meg tényleg nem mind1 hol jár az ember😉
mondjuk ez attól is függ erõsen, hogy az ember milyen odalakra mászkál fel...
(különbség annyi, hogy 3mbit helyett 0,5mbit van)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
avast
kerio
spysweeper
ad-aware
tune up 2006