415
Új játék a Flyff készítőitől
-
#55 FAxom elakadtam az egyik LVL 10 es küldinél.. Valamiért nem fogadja el pedig megcsináltam.. AMikor 10 ilyen 15 olyan mobot kell kinyirni...HELP please:
This must have been a piece of cake compared to the class transfer test -
#54 Thx tényleg jó :) Most látom csak,h más küldi van más karakternek.. Érdekes.. NAgyon bejön a gém.. Csak kár,h kihalt a topicja.. vhogy fel kéne rázni.. Bár egész nap irogattam mikor toltam,h HA VAN MAGYAR IRJATOK,de semmi válasz :( -
Cat 02 #53 1ébként hasznos oldal
http://rappelz.mmosite.com/ -
#52 Én pont nem a Yetin :D De már LVL 12 vok :D -
Cat 02 #51 loál xD
én Yetin asszem (a 2. xD) -
#50 én a pvp szerveren nem tudom már mi a neve xD.... -
#49 Szasztok. most szedem a gémet... Melyik szerverre mennyek? Hol vagytok? -
Cat 02 #48 vááá eltünt a Yeti szerver :D -
Lévisz #47 hmmm?
-
#46 hmmm? -
#45 itt is több szerver van ,
és ha igen melyiken vagytok sokan? -
Hellgate89 #44 Hali!Olyan gondom van hogy leszeddtem feltettem de amikor elakarom indítani a Launcher-t akkor bejön hogy "Failed to create empty document" és van egy üres TEMP mappám a játék mappájában!Na erre van valakinek ötlete?? -
#43 Megvan -
#42 Megvan -
#41 Lvl 5 vagyok ölöm itt a szörnyeket egyszer csak kiirta loading és valami zsufolt városba kerultem ,hogy tudok visszamenni traines islandra ?
-
#40 Én is kiprobálom milyen 3. karaktert választottam TeddyHUN néven szaladgálok ha valaki tudd segithet :)
leirásod alapján el is ment a kedvem
Silkroad-ott én is játszom de már meguntam unalmasak a questek. -
KILLERGABI #39 sziasztok! ojan problémám lenne a gammel hogy updatálás kozben 50%nál nem megy tul.(visszaugrik 49 re)
pls adjatok tippet mit tehetnek..ma szedtem le szal tep egy kicsit a dolog. 6 orát vártam ra:)
-
#38 nah akkor ha elkerültél a training islandról írjál rám nyugodtan.
Ha van kérdésed kérdezz bátran :)
FromChaos néven játszom
üdv -
Kouta #37 én még játszok vele lvl12-es striderem van TheMythical néven! -
#36 nah én jáccom vele ha van még vki akkor írjon és segítek,partyzunk...etc
lvl 25-ös dark magi-m van. -
hPi #35 Detto... a preview videók alapján sokkal jobbnak ígérkezett, de még a closed beta alatt tett ígéretek alapján is.
Ez is bekerült a hosszú "lehetett volna jobb is" listába. -
#34 én néhány nap alatt meguntam de nagyon :/ -
Kouta #33 én is elkezdtem játszani vele úgy 2 napja és jobban élvezem mint az L2-őt!!! kéne csinálni egy magyar guildet vagy megvárjuk a teljes, kész verziót??!! -
Sakrah #32 oké...elolvastam ujra...nemszóltam...ellenben a társaságot még mindig hiányolom :) -
Sakrah #31 szervusztok....játszik még valaki...? van pár dolog, amire egy nap alatt nem sikerült rájönnöm ;P
szóval, ott van a card invemben (pet), mar nem azt irja, hogy üres, hogyan tovább? megidétni ugye még nemtudom...talán 1 npc t kéne keresnem..?
-
#30 már rájöttünk, de azér thx :) -
hPi #29 Ha a csatornára gondolsz, akkor elmégy a teleportálóhoz, ott lehet csatornát váltani. Az aktuális csatorna a mini térkép felett látható. -
hPi #28 Lineage nekem kimaradt, de ha már ott is volt hasonló, akkor újításokból törölve.
Örülök, hogy tetszik, jó darálást :) -
hPi #27 Csatornára gondolsz? -
#26 nem tudja valaki hogy kell körzetet váltani? -
Goth #25 az a bizonyos "újítás", a force chip lényegében a lineage-ből lett csórva. Csak ott még Soul/Spiritshot volt a neve =)
Amúgy fasza játék nekem teccős -
#24 ---ll--- -
hPi #23 No, Open Beta elindult. Vegyes érzelmek kavarognak bennem, elég régóta követtem a játék fejlesztőinek munkáját, s szerintem igencsak hagytak kívánnivalót. Nem mintha nem tetszene, vagy nem játszanám a játékot. De...
A jó.
Szép a grafika, nekem legalábbis bejön. Az ellenfelek, bár néha bizarr kinézetűek - Anatema -, egész szépre sikerültek. A környezet is kellemes, a többi mmo-hoz hasonlóan néha kicsit unalmassá tud válni. A hangok egyszerűek, semmi extra. A zenét viszont az első 5 perc után offoltam. Minek egyáltalán egy ilyen játékba zene?
Ötletes "újítás" a "force chip"-ek használata, ezeket a mobok jegelése után véletlenszerűen megjelenő és begyűjtött "lak"-ok beváltásával lehet megszerezni és harc közben pár másodpercig csökkentik az ellen védelmét és növelik a támadásod. Mondjuk "lak"-ot csak akkor tudsz gyűjteni, ha rajtad van egy medál, de a játék későbbi részében választanod kell, hogy speckó medált viselsz (pl védelmi, stb) vagy ezt a gyűjtőt.
A szelidíthető állatok. Szerzel egy kártyát, kimégy a természetbe, megkeresed a kártyán látható állatot, levered, visszaviszed a városba, beszélsz a szelidítővel és pár pénzért már melletted is harcol. A dolog hátránya az, hogy ha nem vagy "breeder" (ez is egy osztály a három közül), akkor nem tudod gyógyítani és csak vaskos pénztárcád kiürítéséért cserébe élesztik újra a városban.
Transzport állatok. Szintén nagyon kellemes, felgyorsítja a közlekedést (lásd "a rossz"). Felpattansz az Orthora (amolyan felvértezett strucc) és már rohansz is végig a tájon. Szépen megcsinálták grafikailag is, nem csak hip-hop ott teremsz az állaton.
Képességek (job). A játék során Job pontokat kapsz, ezekkel lehet emelni a saját Job (skill) szintedet, valamint a használt skilleket. Ez egy megszokott módszer lett, bár nekem még mindig szimpatikusabb megoldás lenne, ha a skillek a használatuktól függően fejlődnének. Miért fejlődik a varázslat képességem, ha csak közelharcot folytatok órákon át? Ettől függetlenül jól megoldották, vannak egész használhatók is, a grafikai megjelenésük is szép.
A rossz.
Stamina. Életerő. Ez egy 0-5000ig mozgó érték. Harc közben folyamatosan csökken. Minél magasabb, annál több xp-t kapsz. Hogyan lehet növelni? Nos, nagyon lassan nő, ha a városban üldögélsz. Nagyon lassan - 1 óra alatt kb. 100 pontot mászott fel. Ha kilépsz a játékból, miközben a városban vagy, kicsit jobb a helyzet - fél nap alatt 1000 pont jött vissza. Ígérik, hogy lesz on-line shop, ahol pénzért lehet majd venni stamina plusszoló potiont. Hááát... engem baromira idegesít.
A csúf.
Séta az erdőben. Ja, várj, már bekapcsoltam a mindig fusson opciót. Botrány milyen lassú! Elhiszem, hogy egyfelől így még nagyobbnak tűnik a bejárható terep; másfelől viszont hajam tépem, amikor kiküldenek írtani egyfajta mobot és bő 10 perc volt, amíg visszasétáltam a városba. Ez igazából nem lenne hatalmas probléma, ha útközben megállnék piff-puff írtani pár mobot. De nem, mert a harc szintén hasonló sebességűre sikeredett. Csapás... csapás... mob visszaüt... csapás... csapás... mob visszaüt... OK, lehet, hogy én vagyok türelmetlen, lehet, hogy én nevelkedtem gyorsabb tempójú játékokon, de nekem ez túl lassú. Nem várok el mondjuk egy Mortal Kombat kombó tempót, de ez a másik véglet. Látott már valaki ennél lassúbb "real-time" harcot?
Karakter fejlődés. Nem jöttem még rá, hogy mi szerint fejlődik a karim. Pontokat egyáltalán nem lehet kiosztani, pedig van 7 fő tulajdonság - erő, iq, stb., a szokásosak. Szintlépéskor 1-2 automatikusan nő, ezzel növelve a fizikai sebzést, védelmet, stb. De sehol, egyetlen pontot nem lehet hozzáadni. Elég régóta vagyok a szerepjátékok élvezője, de ez az első, ahol egyáltalán nem tudtam beleszólni a karakterem fejlődésébe. Ezért "neheztelem", hogy ez miért MMORPG? MMO. Pont.
Nos, mindent összevetve, egy ingyenes játékhoz képest elmegy. Sokkal többet vártam az elmúlt hónapokban megjelentetett videók és képek alapján. Igazából forradalmian újat nem nagyon tud felmutatni. Játszani fogom, mert érdekel, hogy milyen skillek, milyen fegyverek, milyen ellenek lesznek még. De nem fogok minden nap a gép előtt ülni órákat.
Ja, s kövezzen meg nyugodtan aki akar, Silkroad-ozok, Flyff-ezek és Hero Online-ozok és sokkal jobban élvezem azokat. Ez most "csak" negyedik a sorban. -
#22 jó, hülye vagyok, asszem az időt néztem el... ha jól számolok este 10-től indul a szerver... javítsatok ki ha tévedek. -
#21 Korai volt az örömöm, mert a következő hibaüzit kapom:
Ti boldogultok vele? -
#20 ha ezt szedem le az jó-e? -
Goth #19 [hétfőn leszed] -
valaki? :) -
#17 hopp félrecopyztam
Rappelz Open Beta is scheduled to begin on Monday October 2nd at 1 PM (13:00) USA Pacific Time. -
#16 Most nézem frissült a weblap is...
Rappelz Closed Beta is scheduled to end on Tuesday September 26th at 9 PM (21:00) USA Pacific Time.
Ez nálunk este 10-kor lesz ha jól gondolom. De hogy erre hogy lehet jelentkezni az még nem tiszta...