Két monitor - Két háttér
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez még csak egy erõsen Alpha Fázisban lévõ desk. Nincs teljesen készen. Lesz még naptár, digit óra, slide menü, cookie pad, és barátai.
Meglesz változtatva a Visual Style is de, még nem igazán merültem bele igazán. Hétközben tanulok fõképp hétvégén meg inkább World of Warcraftozom, de majd valamikor megint nekiesek. <#wink>#wink>
Meglesz változtatva a Visual Style is de, még nem igazán merültem bele igazán. Hétközben tanulok fõképp hétvégén meg inkább World of Warcraftozom, de majd valamikor megint nekiesek. <#wink>#wink>
Ez sokkal jobb, mint a másik asztalod, amit láttam. Ha továbbra sem akarod, hogy többet fogyasszon a memóriából a géped, használj patchelt uxtheme.dll-t (tudod kezelni a visual style-okat 0 plusz fogyasztással.
szerk.: Akkor még komolyabb asztalokat tudnál csinálni, hogy áldoznál 1 kis memóriát😊
szerk.: Akkor még komolyabb asztalokat tudnál csinálni, hogy áldoznál 1 kis memóriát😊
Nem szeretem a tucc-tucc zenét. - nagyon helyes <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Istenem. Az informatika világba születtem. Ezen a téren vagyok érdekelt mint mások a zene, filmek, pletykák vagy gvatemalai sorozatok iránt..
Bulizni. Jajj 😄. Nem szeretem a tucc-tucc zenét. AC/DC-t jobban preferálom 😄
Nyugi, nem fogok elkockulni. Sokat sportolok(Football).
Bulizni. Jajj 😄. Nem szeretem a tucc-tucc zenét. AC/DC-t jobban preferálom 😄
Nyugi, nem fogok elkockulni. Sokat sportolok(Football).
az duuuurva, grat
de azé majd késõbb menny bulizni is ne csak a gép elõtt ülj😄
de azé majd késõbb menny bulizni is ne csak a gép elõtt ülj😄
dehogy, csak a hszeidbõl úgy vettem észre hogy jó sok mindenhez értesz már informatika téren <#smile>#smile>
meglepõdtem most picit 😊
13 vagy,de már ilyeneket nyomsz! <#eljen>#eljen>
csak nehogy elkockulj a végén 😄
13 vagy,de már ilyeneket nyomsz! <#eljen>#eljen>
csak nehogy elkockulj a végén 😄
ReaL MaDRid x siempre
Igen. A Windows tulajdonságokban, de az említett programban(UltraMon) nem engedi a .htm fájl megadását mint háttér.
Pedig meg lehet neki adni, win98 óta.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Köszi.
Próbálgatom, de nem megy. Nem engedi hogy .htm-et adjak meg mint hátteret. Csak képfájlogat enged.
Próbálgatom, de nem megy. Nem engedi hogy .htm-et adjak meg mint hátteret. Csak képfájlogat enged.
Barátom. Neked lehet hülyeség, de nekem nem. A fõ monitoron használom az Active Desktopot, a második moncsin meg egy másik Active Desket szeretnék használni.
Ok miatt.
Ok miatt.
Akkor hajrá 😄
Írj egy honlapot állítsd be. Majd írj egy scriptet ha vágod ami megnyitja azt az alkalmazást/mappát/fájlt amire hivatkozik a script.. Ennyi. Aztán lehet extrákkal bõvíteni. Slide menü, naptár, stb.. Ja és alig eszik memóríát a drágaság. Legalábbis kevesebbet mint a sok-sok dock, widget és társai. 😉
Írj egy honlapot állítsd be. Majd írj egy scriptet ha vágod ami megnyitja azt az alkalmazást/mappát/fájlt amire hivatkozik a script.. Ennyi. Aztán lehet extrákkal bõvíteni. Slide menü, naptár, stb.. Ja és alig eszik memóríát a drágaság. Legalábbis kevesebbet mint a sok-sok dock, widget és társai. 😉
2 moncsi simán, de két háttérröl nerm tudok, és hülyeség is...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Pl nekem nem két monitorom van, hanem 1 monitor + a tv rákötve! Én játszok a Pessel a monitoron gamepaddal, míg tesóm msn-ezhet a tv-n!
Nekem csak 1 monitorom van, de az 19"-os, szóval egyelõre elférek rajta.
Nekem is ket monitorom van. Baszott nagy konnyebbseg mikor photoshoppba pl vagy barmi mas programba az ezkozoket atteszem az egyik monitorra es akkor full screenbe nyomathatom a cuccost. 😉
Arrol nem is beszelve hogy lehet ircelni jatek/film kozbe. 😄
Arrol nem is beszelve hogy lehet ircelni jatek/film kozbe. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
nem azért van 2 monitorom mert hûdesok pénzem van, hanem munka miatt, csak másra is lehet használni. ennyi erõvel mi a f.szért van 2-3 mobilja sokaknak? egy sima átirányítással megoldható bár...
shit happens
jóvammá akkor ennyi erõvel ...szból is kettõ kell egyikel hugyozol másikkal ...szol <#szomoru2>#szomoru2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
UltraMon-nak hívják a progit, ami neked kell (www.ultramon.com)
Nekem is két monitorom van, 2 wallpaper, akár 2 külön screensaver, rengeteg dolgot lehet állítgatni, régóta használom :]
a külön tálca miatt szeretem, amelyik ablak a másodlagoson aktív, azt oda teszi le a tálcára, stb.
lineage2-nél sokszor hasznát veszem, amikor egyiken a játék, másikon a helpeket tudom nézegetni 😊
Nekem is két monitorom van, 2 wallpaper, akár 2 külön screensaver, rengeteg dolgot lehet állítgatni, régóta használom :]
a külön tálca miatt szeretem, amelyik ablak a másodlagoson aktív, azt oda teszi le a tálcára, stb.
lineage2-nél sokszor hasznát veszem, amikor egyiken a játék, másikon a helpeket tudom nézegetni 😊
shit happens
Baszod. Az active desktop ilyesmire is hasznalhato? Eszembe nem jutott volna. <#wink>#wink>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Kell..
Játékhoz. Egyik moncsin nézem a játékot, másikon meg az éppen folyamatban lévõ küldetés információt. + jóljön ha fordítani kell valamit. stb.. Egyiken megy a WoW a másikon meg a Discovery..
Játékhoz. Egyik moncsin nézem a játékot, másikon meg az éppen folyamatban lévõ küldetés információt. + jóljön ha fordítani kell valamit. stb.. Egyiken megy a WoW a másikon meg a Discovery..
skilles az asztalod-.-
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
hogy tudsz két monyót nézni egyszerre mi vagy te kaméleon <#beka3>#beka3> <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Csinálsz egy durva nagy hátteret, beállítod, aztán kész is. Külön-külön elég esélytelen segédprogram nélkül.
Sziasztok!
Van nekem 2 monitorom. A típus sztm. hót mind1. Sikerült megoldanom hogy mindkét monitor 1 idõben fut és áttudom vinni a kurzort, bekalibráltam, tudok húzni ablakokat oda-vissza stb...
A problémo az lenne hogy én Active Desktopot használok, magyarul nincsenek ikonok az asztalomon csak linkek, de ne merüljünk bele. Érdekel linkelek képet. 😊
Szeretném megoldani hogy a Fõ(1. számu monitoron) és a Másodlagos monitoron más-más hátteret adhassak meg. Köszönök minden építõjellegû hozzászólást, segítséget.
Üdv,
Chrystopher
Van nekem 2 monitorom. A típus sztm. hót mind1. Sikerült megoldanom hogy mindkét monitor 1 idõben fut és áttudom vinni a kurzort, bekalibráltam, tudok húzni ablakokat oda-vissza stb...
A problémo az lenne hogy én Active Desktopot használok, magyarul nincsenek ikonok az asztalomon csak linkek, de ne merüljünk bele. Érdekel linkelek képet. 😊
Szeretném megoldani hogy a Fõ(1. számu monitoron) és a Másodlagos monitoron más-más hátteret adhassak meg. Köszönök minden építõjellegû hozzászólást, segítséget.
Üdv,
Chrystopher