Brad Pitt a Mission: Impossible új főszereplője?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én szerintem a 3-ik rész sem volt olyan rossz.Nem tudom mért irja le mindenki bazzeg
piti gyerek legalább tud játszani és nem csak egy arcot tud mint tom crujz
http://www.bcsinfo.hu/forum
Szerintem Brad Pittnek majd Tom Cruise gyerekének aranyba öntött sz@rkupacát kell majd visszarabolnia.
Ugye ti is láttátok a tv-ben?
Ugye ti is láttátok a tv-ben?
Így van, fõleg a szektás hülyeségei miatt szabadultak meg tõle.
Az MI tv-sorozatban a kedvencem volt, remélem a 4-ik rész annak a stílusát veszi fel megint <#eljen>#eljen>
Az MI tv-sorozatban a kedvencem volt, remélem a 4-ik rész annak a stílusát veszi fel megint <#eljen>#eljen>
Szerintem a 2. rész volt nagyongáz. A 3 egyáltalán nem. Nemértem miért kellene megválni Cruise-tól emiatt. Tisztán látszik, hogy nem õ tehet róla, ha szar a film, hanem pl. Dzsonvú.
Ez biztos a srác vallása miatt lesz ... tuti nembírják
Ez biztos a srác vallása miatt lesz ... tuti nembírják
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Szerintem soha nem fogja elvállalni... erre a szerepre a legjobb (akár tetszik, akár nem) maga TC! Mondjuk a harmadik részben voltak hülye, felesleges részek, de ez a rendezõ hibája, nem a fõszereplõé!
Áve!
Ha visszatérnek a sorozat stílusához, akkor nincs probléma szerintem.
Csürsz!
Én
Ha visszatérnek a sorozat stílusához, akkor nincs probléma szerintem.
Csürsz!
Én
Hány bõrt akarnak errõl még lehúzni??!!
Szarból nem lehet várat építeni... <#hehe>#hehe>
Azért Brad Pitt nem teljesen normális,hogy belemegy ilyenbe...biztos jól hangzik neki az a 40 millió dollár+apróság.
Nem igazán híres a M:I a minõségi filmjeirõl.
Szarból nem lehet várat építeni... <#hehe>#hehe>
Azért Brad Pitt nem teljesen normális,hogy belemegy ilyenbe...biztos jól hangzik neki az a 40 millió dollár+apróság.
Nem igazán híres a M:I a minõségi filmjeirõl.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete
Na ne már!
<#levele>#levele>