Evolúciós ritkaság vagyunk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gracie Barra
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Blackmail the Universe
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
nem így mûködik, amiket leírtál azok csak stratégiák (r és K stratégia), adott körülmények között mindkettõnek megvannak az elõnyei, ilyen alapon soha nem fejlõdnének ki specializálódott fajok, viszont hirtelen változásra valóban érzékenyebbek
egyébként lehet, hogy amikor még hatott az evolúció, a szõr speciális mintázata a túlélésben és/vagy a szaporodásban elõnyt jelentett /például: a különösen szõrõs részeken a szaganyagokat is tartalmazó testnedvek termelõdése/.
nem tanultam biológiát, de az evolúció nem úgy mûködik, hogy a változékony, alkalmazkodóképes fajok túlélik, az erõsen környezetspecifikus fajok meg kis változásoktól kihalnak?
kiváncsi vagyok, itt az eredeti tanulmányban az egyediség, vagy a h. s. s. csontozatának sajátosságai kaptak nagyobb hangsúlyt.
/egyébként sz'tem az emberiség történetében késõbb ezek már nem játszottak szerepet, a környezet-átalakító tevékenység miatt. ha valaki félreértené./
Más okokra vezethetõen persze létre jöhet mutáció.
A Neandervölgyi ember kis csordában élt, nem társadalomban, kb. úgy, mint a farkasok. Ezért nem fejlõdött ki a modern ember szintjére.
A folyamat jól látható egy "köztes" embertípuson, az Aborigineken (Ausztrál õslakosok) Õk nem éltek a miénkhez hasonló társadalomban, ezért a külalakjuk is inkább a Neandervölgyi emberekre hasonlít. Sokáig nem is tartották õket embereknek.
Ha ma élnének még Neandervölgyiek, akkor valószínûleg õk is be tudnának illeszkedni a mai társadalomba, pont úgy, mint az aboriginek. Persze ha pechük van és Észak-Amerikában maradnak meg, ott a bevándorlók valószínûleg kiírtották volna õket a többi indián törzzsel együtt...
Ehh. Kiváncsi vagyok a Pápa mikor átkozza ki az illetõt, mert mutánsnak titulálta Ádámot...
Csürsz!
Én
(Ha tudod, akkor azt is írd meg légyszives, hogy a szürkéket létrehozók, hogyan jöttek létre. Köszi)
iSS!
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
Olvasta valaki Lõrinc L. Lászlótól a "Nagy mészárlás" "A kõ fiai" "Kéz a sziklán" címû könyveket? Elég érdekes könyvek e témában, kár hoygy csak kitaláció 😊 Viszont nagyon jó filmeket lehetne csinálni belõlük.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Érdekes amit mondassz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az antropológusok egy része pl úgy tartja, hogy a modern ember spec jegyei egy valószínûleg mutációra visszvezethetõ olyan több esetben is megfigyelt jelenség körébe tartozik, amikor a fiatal, kifejletlen egyedek ivarérett állapotba kerülnek.
Erre utal az arckoponya jellege, a viszonylagos szörtelenség és egy nagyon fontos dolog ami a viselkedésben jelentkezik.
A kifejlett egyedeknél a többi állathoz képest sokkal kisebb mértékûek a territoriális ösztönök és az ehhez kapcsolódó erõszak, valamint a felnöttek is megéõrzik az általában fiatal állatokra jellemzõ kíváncsiságukat és tanulóképességüket.
Ezt a fajta "tünetcsoportot" az ember igyekszik tovább adni a környezetében élõ lényeknek, ezt hívják háziasításnak. Ennek eredménye hogy a háziállatok szinte istenként néznek az emberre.
A kérdés csak az, hogy ki háziasította az embert???😉
Ez az én Isten elméletem.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊