Akciójátékból a hadseregbe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Antiga
vayg batllefield simáááááán 😊 amugy sztem az AA nem olyan jó, már extra realisztikus maradok a CSnél de minden AAs játékost tisztelek 😊

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

Bf 1942/desert combat mod - irthatod az amcsikat 😄

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

<#violent><#gun>vá<#buck><#bdead>
<#gun><#buck><#violent><#bdead>
nagyon jó játék
szerintem lehetne jobb is😊
ez szerintem tök jó:.
Dragonlords
ennek van Single vagy csak Multi?

nagyon jo jatek
Kensin
Emléxem még amikor a játék csetje átírta a camper szót tactician -re. Az nagyon nagy volt <#vigyor3>
MEdievil
Lool ezt persze lehet de ha valami csak a szórakozást szóégálja azt egybõl be kell tiltani....
inkább öljék az emberek egymást irakban mint pl silent hillezzenek -.-<#help>

F

Farontolepke
CS forever! 😊

Ha már életszerüségnél tartunk akkor a kempelés relative életszerû mert az esztelen rohangálás az minden csak nem az

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

"agresszív hajlamaikat kiéljék"

léspz 2-t és a kemperek lekapnak ^^ akkor mér COD2 vagy az a számítógépverõs flash gém 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sadist
Illik is, hisz a top 10 legtöbbet játszott játék között egész elõkelõ helyen szerepel.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
"Furcsa, de eddig senki sem kritizálta a program életszerûségét"

Azért ez nem teljesen igaz, de tény, hogy realitás terén messze fölülkerekedik a többi FPS-en.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

én az offline progikat preferálom.. esetleg egy LAN party belefér.. de azért errõl még én is hallottam..
psishock
ezekszerint inkább offline? 😄

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Hát ez a 2.7 egy szar.
Már sokat játszottam a 2.6-al, de az az America's Army jobb volt.
Most akad, tele van bugokkal.
Amit a 2.7 jó dolgai közé tudok sorolni az a Situation Averness Indicator és a HMMWV (katonai hummer tetején géppuska).
Remélem adnak ki hotfixet, mert ha már letöltöttem a 2,5 Gb-t, akkor legalább ne a bugokat kelljen kerülgetni!
Cactus
OMG, te hol élsz? 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

VRSDM
csak szolok hogy már van ilyen játék... 😊 ez csupán egy update lesz ...

u dont have to listen anybody else but me

na végre egy akció játk ma csak online-es ez biztos cool lesz<#vigyor><#nyes>
mikloss
Jah végre jó lenne egy olyan játék is amin a dagadt amcsik seggét kéne szétlõni.

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

psishock
... de én AMCSI-t szeretnék kaszálni, vegas-t és new-york-ot darabokra lôni, ott is rettegésbe tartani a civileket akár németekkel, akár a talibokkal vagy mással. A "amcsi kommandós, propagandás" játékoktól (és filmektôl) már roskadunk és ha valakinek az elején szórakoztatóak is voltak, mára már egyáltalán nem azok. Síkok egytôl egyig. <#unalmas>

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2