24
-
#24 vayg batllefield simáááááán :) amugy sztem az AA nem olyan jó, már extra realisztikus maradok a CSnél de minden AAs játékost tisztelek :) -
Runo #23 Bf 1942/desert combat mod - irthatod az amcsikat :D -
markleonard #22 vá -
markleonard #21 -
markleonard #20 nagyon jó játék -
perez92 #19 szerintem lehetne jobb is:) -
mayk #18 ez szerintem tök jó:. -
#17 ennek van Single vagy csak Multi? -
Junior #16 nagyon jo jatek -
#15 Emléxem még amikor a játék csetje átírta a camper szót tactician -re. Az nagyon nagy volt -
#14 Lool ezt persze lehet de ha valami csak a szórakozást szóégálja azt egyből be kell tiltani....
inkább öljék az emberek egymást irakban mint pl silent hillezzenek -.- -
#13 CS forever! :) -
Sith #12 Ha már életszerüségnél tartunk akkor a kempelés relative életszerű mert az esztelen rohangálás az minden csak nem az -
Cat 02 #11 "agresszív hajlamaikat kiéljék"
léspz 2-t és a kemperek lekapnak ^^ akkor mér COD2 vagy az a számítógépverős flash gém :D -
#10 Illik is, hisz a top 10 legtöbbet játszott játék között egész előkelő helyen szerepel. -
#9 "Furcsa, de eddig senki sem kritizálta a program életszerűségét"
Azért ez nem teljesen igaz, de tény, hogy realitás terén messze fölülkerekedik a többi FPS-en. -
Szefmester #8 én az offline progikat preferálom.. esetleg egy LAN party belefér.. de azért erről még én is hallottam.. -
#7 ezekszerint inkább offline? :D -
Szkifi #6 Hát ez a 2.7 egy szar.
Már sokat játszottam a 2.6-al, de az az America's Army jobb volt.
Most akad, tele van bugokkal.
Amit a 2.7 jó dolgai közé tudok sorolni az a Situation Averness Indicator és a HMMWV (katonai hummer tetején géppuska).
Remélem adnak ki hotfixet, mert ha már letöltöttem a 2,5 Gb-t, akkor legalább ne a bugokat kelljen kerülgetni! -
#5 OMG, te hol élsz? :D -
#4 csak szolok hogy már van ilyen játék... :) ez csupán egy update lesz ... -
animatrix #3 na végre egy akció játk ma csak online-es ez biztos cool lesz -
#2 Jah végre jó lenne egy olyan játék is amin a dagadt amcsik seggét kéne szétlőni. -
#1 ... de én AMCSI-t szeretnék kaszálni, vegas-t és new-york-ot darabokra lőni, ott is rettegésbe tartani a civileket akár németekkel, akár a talibokkal vagy mással. A "amcsi kommandós, propagandás" játékoktól (és filmektől) már roskadunk és ha valakinek az elején szórakoztatóak is voltak, mára már egyáltalán nem azok. Síkok egytől egyig.