5
Rendőrség
  • sza23
    #5
    Ez egy teljesen felkészületlen fellépés volta a Rendőrség részéről.A szóvivőnek abban igaza volt, hogy nem számítottak arra, hogy eddig romlik a helyzet.
    A tűzoltók nem tudták a tüzet oltani, mert a kezükben lévő tűzoltó fecskendőket kiragadták a kezükből, hogy azzal támadják a Rendőröket.

    Azokat, akiknek szinte semmilyen védőfelszerelésük sem volt.A pajzs nem sokat ér, főleg a plexi része.A hosszított gumibot a nagy tömegben használhatatlan.
    A legnagyobb hátrányt viszont a jogszabályi hátrány jelenti, ami megköti a Rendőrök kezét.
  • Gladiator
    #4
    topic del, ban, stb... volt már ilyen topik, én nyitottam keresőt használni kéne...
  • Balumann
    #3
    Azoknak akik ott voltak azoknak gratulálok. Viszont az egész rendőrség egy nagy balfék volt. Rögtön az elején elkellett volna vinni úgy 30-40 idiótát akik ott rongáltak minden műemléket meg értéket, szinte teljesen értelmetlen módon. Vagy ha kell akár a többit is. Emberi életek forogtak kockán, és rontgáltak értékeket, és szinte semmit nem csináltak. (kivéve pár rendőr aki megpróbált védeni, de nem tudták hogy mit tegyenek). Ráadásul beküldték 1-2 társukat egy locsolókocsiba, és magukra hagyták őket. Még az volt a szerencséjük hogy pár rendesebb tűntető kiszabadította őket, és nem verték szét őket.
    Tűzoltók-al meg nem tudom mi a helyzet, az ő dolguk lett volna hogy eloltsák az égő dolgokat, de őket is megtámadták volna valószínűleg.
  • Gaben70
    #2
    én is sajnálom őket. a sok ízé tüntető miatt sérültek meg.

    Én is jobbulást kívánok
  • sza23
    #1
    Lehet hogy egyből törőlni fogják ezt a topikot, de nem baj a lényeg az hogy:

    MINDEN TISZTELETEM AZOKNAK A RENDŐRÖKNEK, AKIK AZ MTV ÉPÜLETÉNÉL TELJESÍTETTEK SZOLGÁLATOT!!!

    A demonstráció alapjául szolgáló petició átadással nem lett volna semmi gond.Sajnos idővel megjelentek azok, akiknek semmi közük nem volt a békés demonstrációhoz, csak a lehetőséget keresték a szolgálatot teljesítők támadására.Kérdem én, hogy egy petíció átadásához mióta tartozik hozzá, hogy néhány méteres közelségből kövekkel és zászló rudakkal támadják a Rendőrök védtelen lábszárát?Üvegekkel, térkövekkel miért kell őket dobálni?Vajon elgondolkodott e már az a személy a tettén, aki a vízágyúban ragadt Rendőrökre rágyújtotta a járművet?Ez nem politikai demonstráció volt, hamen egy jó alkalom összecsapni a Rendőrökkel.

    A HírTV tudósítójával is szivesen elbeszélgetnék, mert ahogy hajnalban tudósított az egyszerűen szörnyű volt!Szerinte a vaklőszer, az ugyan az,mint a 9 mm-es parabellum, vagy magnum lőszer.Hogy mer ilyet kijelentei, hogy a kolegáját "Természetesen a Rendőrök bántalmazták súlyosan"?? Érdekes módon én max 2-3 sajtóson láttam a számukra előírt sárga sajtót jelző mellényt.Arról nem is beszélve, hogy a demonstrálók egymást találták el az eldobott tárgyaikkal.

    Lehetne még rengeteg dologról beszélni.Elnézést kérek azoktól, akiket az általam írt fenti pár sor valamilyen módom megsértett, nem ez volt a célom.

    Gratulálok azoknak a Rendőröknek, akik ott voltak.Jobbulást kívánok minden egyes sérültüknek és kitartást!