Beszélő videokamerák Nagy-Britanniában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként csak szólok, hogy már nálunk is jó ideje vannak utcai kamerák, és eddig nem volt probléma (csak a bûnözöknek).
vagy épp ittas vagy, vagy csalod a barátnõd azt megzsarolnak vele...
vagy csak fáradt néni esik egyet a bringájával, vagy vmi sérült egyén megy végig, azt rögtön megy a videó a netre és lehet rajta röhögni....
nem jó az, ha olyan nagyon meg vagy figyelve... mert mindent ki lehet használni ellened...
mondjuk Mo-n sztem szórakozás tárgya lenne egy ilyen rendszer😄
lehetne anyázni a kamerába és visszaszólna
486DX II-80,32MB RAM, 220MB HDD - igen, így is lehet!
Bár már tanuja voltam egy esetnek, amikor azért nem vertek agyon valakit, mert kamera volt az utcán.. így csak párat kapott.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ellenben visszaszoríthatják a rablásokat, erõszaktevéseket és még nagyon sok más dolgot is, amiknek szerintem TE sem szeretnél áldozatául esni.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Egyebkent meg nem ez a workaround kellene, hanem hatarozott fellepes a kormany reszerol es szigoru szabalyzasa a televizios adasoknak. (meg meg sok minden mas)
Orwell bácsi nem tévedett olyan sokat, úgy látszik. A brittek már így is agyon vannak kamerázva. Tökéletes lesz...
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Van ezen mikrofon is, amin halják, hogy hangosak?
Ha pedig nincs akkor nem, tudhatják hogy hangos valaki.
Eltudom képzelni, ahogy éppen valakit agyonvernek, kirabolnak, közben a hangosbemondó nyugodt hangon bemondja, hogy hagyják abba a rendbontást 😄DDD
tényleg siker..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler