18
-
wiezro #18 oks mondjuk az.... de nem szeretem ha figyelnek, vagy mondjuk nem szeretem ha az érdekembe olyan dolgokat hoznak ami felhasználható ellenem -
BiroAndras #17 Ezt hívják paranoiána. Amikor az embernek mindenről csak az jut eszébe, hogy biztosan ellen fogják felhasználni.
Egyébként csak szólok, hogy már nálunk is jó ideje vannak utcai kamerák, és eddig nem volt probléma (csak a bűnözöknek). -
wiezro #16 mondjuk a felvételekkel simán vissza lehet élni.... mittomén a jó nőkből videót rak össze az unatkozó biztonsági, meg a padon kilesnek a csajjal, stb....
vagy épp ittas vagy, vagy csalod a barátnőd azt megzsarolnak vele...
vagy csak fáradt néni esik egyet a bringájával, vagy vmi sérült egyén megy végig, azt rögtön megy a videó a netre és lehet rajta röhögni....
nem jó az, ha olyan nagyon meg vagy figyelve... mert mindent ki lehet használni ellened...
mondjuk Mo-n sztem szórakozás tárgya lenne egy ilyen rendszer:D
lehetne anyázni a kamerába és visszaszólna
-
#15 csak megérti hogy: Stop please :) -
#14 Nem rossz. De mi van azzal, aki nem tud angolul, és úgy helytelenkedik? :) -
#13 Nem olyan rossz a térfigyelő, de egy járőr többet ér..
Bár már tanuja voltam egy esetnek, amikor azért nem vertek agyon valakit, mert kamera volt az utcán.. így csak párat kapott. -
Szefmester #12 bizony, bizony kamerát mindenhova.. engem pár hónapja a rendőrségtől mintegy 50m-re! vertek meg és raboltak ki, egy haver társaságában... igaz még aznap reggel megfogták őket... -
Indigo #11 1984 ott kezdődik, amikor a magánszférádba tolakodnak be. -
Indigo #10 És a tisztességes állampolgár általában örülni szokott annak, ha rendőrt lát. -
Indigo #9 Ez ugyanaz, mintha a térre kiállna egy rendőr, és aki rendbont, azt figyelmezteti! Csak így sokkal takarékosabb a rendszer. Ez azért még messze van 1984-től. -
Morden23 #8 A térfigyelő kamerákkal az égvilágon semmi probléma nincsen, szereljék csak fel őket. Minél többet. Ezek mióta ártanak a közembernek?
Ellenben visszaszoríthatják a rablásokat, erőszaktevéseket és még nagyon sok más dolgot is, amiknek szerintem TE sem szeretnél áldozatául esni. -
#7 Jah meg a kamerák meg hangosbemondók alá egy pisztolyt szerelni, hogy ha valaki rosszul viselkedik seggbedurranthassa! -
#6 Azert azt ne tessek elfelejteni, hogy nem kis igeny van ra. En egy kb 70000 fos varosban elek, gyilkossagok minden honapban vannak es az eroszakos cselekmenyek is mindennaposak, mint penzszallitok, postak, gyalogosok tamadasa, kirakatok, gepjarmuvek rongalasa (1 honapon belul ket unokatesom autojat rongaltak meg, az egyiket terfgyelo kamerak "szeme" lattara).
Egyebkent meg nem ez a workaround kellene, hanem hatarozott fellepes a kormany reszerol es szigoru szabalyzasa a televizios adasoknak. (meg meg sok minden mas) -
brueni #5 global big brother -
John Wayne #4 Ehh, jó kérdés :)
Orwell bácsi nem tévedett olyan sokat, úgy látszik. A brittek már így is agyon vannak kamerázva. Tökéletes lesz... -
#3 1984 közeleg! -
Robko #2 "megakadályozhatják a csendháborításokat"
Van ezen mikrofon is, amin halják, hogy hangosak?
Ha pedig nincs akkor nem, tudhatják hogy hangos valaki.
-
#1 " személyek szóbeli rendre utasítására. "
Eltudom képzelni, ahogy éppen valakit agyonvernek, kirabolnak, közben a hangosbemondó nyugodt hangon bemondja, hogy hagyják abba a rendbontást :DDDD
tényleg siker..