Sci-fi-be illõ techno­lógia a repte­reken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy emlékszem hogy abban a frei dossziéban ami az izraeli terroristaelhárításról szólt, mutattak egy olyan reptéri biztonsági berendezést ami valahogy (nem emlékszem a tudományos alapra) az utas bõrének/ruhájának felszínérõl molekula-mintákat vagy izotópokat vagy miket vett és két hétre visszamenõleg kimutatta ha egyáltalán hozzáért robbanóanyaghoz.
Fájdalmat mindenkinek! 😄
öö röntgen😛
😄D
mutálódott a radaartól
mutálódott a radaartól
Nekem ez a jelenet maradt meg igazán 😄
pic
pic
És nézd meg a sok röntgenes ellenõrzéstõl már õ is kopaszodik. LoL<#action>#action>
"Bizonyára sokan emlékeznek még a 1990-ben készült, Emlékmás címû film egyik híres jelenetére, amikor Arnold Schwarzenegger keresztülsuhan a testét teljesen átvilágító röntgen függöny mögött, anélkül, hogy zsebeit vagy táskáját kiürítené. Ami 16 éve még csupán fantázia volt, az nemsokára valósággá válhat.
"
valami youtubos linket plz, mert én például nem emléxek erre a részre..
"
valami youtubos linket plz, mert én például nem emléxek erre a részre..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez jó, ha sokat ingázik az ember, értsd hetente legalább 1X, repülõvel utazik, az mekkor asugár dózist fog kapni?
ÉLjenek a KOpaszok!😊
ÉLjenek a KOpaszok!😊
Elnézést a Sorokért:)
Hiába sugárból sosem elég! Sugárzást a népnek!!<#mf2>#mf2>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
2 évig dolgoztam Ferihegyen, utasbiztonságon, szóval megnyugtathatlak, hogy a vibrátort eddig is ki lehetett szûrni a csomagból, eléggé jellegzetes képe van 😊
Nem tudom, hogy mennyire lehet megbízható egy olyan rendszer, amelyik "kevés esetben hoz téves riasztást". Biztonsági szempontból egy gépre nem merném rábízni magamat, sokkal megbízhatóbb dolog a tapasztalat és a megérzés. Hogy érthetõbb legyen, nem véletlenül a legjobb biztonsági szolgálat az EL-AL szolgálata (izraeli légitársaság), õk leginkább az emberekkel való kommunikációra bízzák a veszélyes emberek kiszûrését, és úgy tudom, hogy ez 100%-ban mûködik (természetesen õk is használnak detektort, meg röntgent, de ez az újfajta gép vszinüleg a nyomukba sem érhet).
Vagy hogy egy példát hozzak egy másik területrõl: horgászni annyira tudok, hogy be tudom dobni a horgot, meg még a halat is meg tudom akasztani és kiszedni, de mégis, ha egy gyakorlott ismerõsömmel úgy versenyeznék, hogy õ az adott tavat/folyót úgy ismeri mint a tenyerét, nekem meg ott vannak a szakkönyvek, meg a most már elérhetõ programok, amik segítségével ki lehet számolni hogy hol vannak halak, meg van nálam halradar is, hiába ez a nagy automatizáció, valószínûleg õ a nagy tapasztalatával több halat fog fgoni...
Nem tudom, hogy mennyire lehet megbízható egy olyan rendszer, amelyik "kevés esetben hoz téves riasztást". Biztonsági szempontból egy gépre nem merném rábízni magamat, sokkal megbízhatóbb dolog a tapasztalat és a megérzés. Hogy érthetõbb legyen, nem véletlenül a legjobb biztonsági szolgálat az EL-AL szolgálata (izraeli légitársaság), õk leginkább az emberekkel való kommunikációra bízzák a veszélyes emberek kiszûrését, és úgy tudom, hogy ez 100%-ban mûködik (természetesen õk is használnak detektort, meg röntgent, de ez az újfajta gép vszinüleg a nyomukba sem érhet).
Vagy hogy egy példát hozzak egy másik területrõl: horgászni annyira tudok, hogy be tudom dobni a horgot, meg még a halat is meg tudom akasztani és kiszedni, de mégis, ha egy gyakorlott ismerõsömmel úgy versenyeznék, hogy õ az adott tavat/folyót úgy ismeri mint a tenyerét, nekem meg ott vannak a szakkönyvek, meg a most már elérhetõ programok, amik segítségével ki lehet számolni hogy hol vannak halak, meg van nálam halradar is, hiába ez a nagy automatizáció, valószínûleg õ a nagy tapasztalatával több halat fog fgoni...
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Már régen létezik olyan technika is ami teljesen képes lemezteleníteni az utast, megmutatva a rejtett cuccot, meg a többit. Külön fejlesztettek rá szoftvert, hogy az alsónemût ne varázsolja le az utazóról. Más kérdés hogy fut-e 😊
Egyébként, ha a biztonságomról szól egyetértek mindegyikkel, bár a zöldfolyosó beli egysmás vámmentes behozatalnak egyre inkább lõttek.
Egyébként, ha a biztonságomról szól egyetértek mindegyikkel, bár a zöldfolyosó beli egysmás vámmentes behozatalnak egyre inkább lõttek.
Mi a fasz köze van ennek a komcsikhoz idióta ??<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Nem mindenki korrupt.
De jellemzõen mindenki magából indul ki.
De jellemzõen mindenki magából indul ki.
Kiírják majd rá, hogy ha évente többször használod, valszeg rákban fogsz meghalni, az utódaid meg degeneráltak lesznek?
egyben sugárkezelés is 😛
most meddig tart lefizetni azt az õrt aki ott nyomogatja az ON/OFF gombot ennél a szerkentyûnél. Sokkal egyszerûbb minthogy feltalálni vmi olyat amit ez nem mutat ki.
rohat komcsi teknika
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Két hétig.. kéét hétig.. kéét héétig..