20
-
mondnick #20 Én úgy emlékszem hogy abban a frei dossziéban ami az izraeli terroristaelhárításról szólt, mutattak egy olyan reptéri biztonsági berendezést ami valahogy (nem emlékszem a tudományos alapra) az utas bőrének/ruhájának felszínéről molekula-mintákat vagy izotópokat vagy miket vett és két hétre visszamenőleg kimutatta ha egyáltalán hozzáért robbanóanyaghoz. -
Cruzifix #19 Fájdalmat mindenkinek! :D -
Ronny #18 öö röntgen:P -
Ronny #17 :DD
mutálódott a radaartól -
#16 Nekem ez a jelenet maradt meg igazán :D
pic -
CeNTeR #15 És nézd meg a sok röntgenes ellenőrzéstől már ő is kopaszodik. LoL -
#14 "Bizonyára sokan emlékeznek még a 1990-ben készült, Emlékmás című film egyik híres jelenetére, amikor Arnold Schwarzenegger keresztülsuhan a testét teljesen átvilágító röntgen függöny mögött, anélkül, hogy zsebeit vagy táskáját kiürítené. Ami 16 éve még csupán fantázia volt, az nemsokára valósággá válhat.
"
valami youtubos linket plz, mert én például nem emléxek erre a részre.. -
Fenjoy #13 Ez jó, ha sokat ingázik az ember, értsd hetente legalább 1X, repülővel utazik, az mekkor asugár dózist fog kapni?
ÉLjenek a KOpaszok!:)
-
#12 Hiába sugárból sosem elég! Sugárzást a népnek!! -
fourgee #11 2 évig dolgoztam Ferihegyen, utasbiztonságon, szóval megnyugtathatlak, hogy a vibrátort eddig is ki lehetett szűrni a csomagból, eléggé jellegzetes képe van :)
Nem tudom, hogy mennyire lehet megbízható egy olyan rendszer, amelyik "kevés esetben hoz téves riasztást". Biztonsági szempontból egy gépre nem merném rábízni magamat, sokkal megbízhatóbb dolog a tapasztalat és a megérzés. Hogy érthetőbb legyen, nem véletlenül a legjobb biztonsági szolgálat az EL-AL szolgálata (izraeli légitársaság), ők leginkább az emberekkel való kommunikációra bízzák a veszélyes emberek kiszűrését, és úgy tudom, hogy ez 100%-ban működik (természetesen ők is használnak detektort, meg röntgent, de ez az újfajta gép vszinüleg a nyomukba sem érhet).
Vagy hogy egy példát hozzak egy másik területről: horgászni annyira tudok, hogy be tudom dobni a horgot, meg még a halat is meg tudom akasztani és kiszedni, de mégis, ha egy gyakorlott ismerősömmel úgy versenyeznék, hogy ő az adott tavat/folyót úgy ismeri mint a tenyerét, nekem meg ott vannak a szakkönyvek, meg a most már elérhető programok, amik segítségével ki lehet számolni hogy hol vannak halak, meg van nálam halradar is, hiába ez a nagy automatizáció, valószínűleg ő a nagy tapasztalatával több halat fog fgoni... -
#10 Már régen létezik olyan technika is ami teljesen képes lemezteleníteni az utast, megmutatva a rejtett cuccot, meg a többit. Külön fejlesztettek rá szoftvert, hogy az alsóneműt ne varázsolja le az utazóról. Más kérdés hogy fut-e :)
Egyébként, ha a biztonságomról szól egyetértek mindegyikkel, bár a zöldfolyosó beli egysmás vámmentes behozatalnak egyre inkább lőttek. -
klastrom #9 Mi a fasz köze van ennek a komcsikhoz idióta ?? -
fade2black #8 Nem mindenki korrupt.
De jellemzően mindenki magából indul ki. -
linuxos #7 Kiírják majd rá, hogy ha évente többször használod, valszeg rákban fogsz meghalni, az utódaid meg degeneráltak lesznek? -
Szefmester #6 egyben sugárkezelés is :P
-
#5 most meddig tart lefizetni azt az őrt aki ott nyomogatja az ON/OFF gombot ennél a szerkentyűnél. Sokkal egyszerűbb minthogy feltalálni vmi olyat amit ez nem mutat ki. -
#4 rohat komcsi teknika -
#3 Jaj annak aki péniszpumpával/vibrátorral akar felszállni a gépekere... -
#2 totálisan elveszik az ember kedvét a repüléstől -
roonin #1 Két hétig.. kéét hétig.. kéét héétig..