19
-
#19 SGtől ne is nagyon várj többet, alacsony a színvonal nagyon :( -
#18 Cateran egy könyvet nem olvasok el mondjuk Palotától Angyalföldig, ha odaérek a célhelyre úgysem tudnám folytatni... Viszont az SG vagy más hírportál friss híreit vagy a mailjeimet átfutni nem rossz dolog útközben, így otthon nem punnyadok annyit a gép előtt és jut idő másra. Egyébként ha nagyon kellene, létezik e-book reader a telcsimre :D Ezt a hszt-is mobilról írom amúgy... -
cateran #17 Hehh,de amikor a moziban valaki mas mobilja szolal meg film alatt,az engem stresszel...:D -
Visor #16 Érdekes. Engem nem szokott zavarni ha csörren a telefon. Legfeljebb ha olyan pocsék kedvem van akkor vagy kikapcsolom vagy lenémítom. Nem értem, hogy ebből mit kell nagy ügyet csinálni. Úgy gondolom hogy a mai világban egy mobiltelefon szinte nélkülözhetetlen már, ezért szerintem a gyerekeket nem kéne megvonni a mobiloktól, mert ki tudja mi lehet vele az iskolában vagy bárhol. Egyébként ha valakit zavarja a telefonja ill. nincs olyan kedvében hogy telefonáljon akkor kapcsolja ki vagy némítsa el. És akkor már is elmúlik a stressz. Ennyi! Nem nagy ügy! -
cateran #15 Ritka szar eleted lehetett a mobilok elterjedese elott:P En speciel olvasni szoktam a buszon...konyvet:P (mert en is utalok unatkozni) -
#14 Én viszont sokat járok tömegközlekedéssel, és rohadtul tud idegesíteni ha mondjuk az orrom előtt megy el a busz, vagy dugó van, vagy egyszerűen hosszú az út. Viszont ha nélam a mobil és tudom olvasgatni az SG-t vagy játszani a SNES emulátoron a megállóban, akkor az sem zavar ha leáll a BKV :) Szóval engem inkább nyugtat a telefon, egyszerűen utálok unatkozni. -
#13 Én viszont sokat járok tömegközlekedéssel, és rohadtul tud idegesíteni ha mondjuk az orrom előtt megy el a busz, vagy dugó van, vagy egyszerűen hosszú az út. Viszont ha nélam a mobil és tudom olvasgatni az SG-t vagy játszani a SNES emulátoron a megállóban, akkor az sem zavar ha leáll a BKV :) Szóval engem inkább nyugtat a telefon, egyszerűen utálok unatkozni. -
lammaer #12 Olyannyira egyetértek veled, hogy nekem még mobilom sincs :)
30 éves fejjel az informatikában dolgozom (egy mobilkommunikációs cégnél) úgyhogy ez a tény különösen vicces szokott lenni mások szemében.
Általában évente 2-3-4 alkalom van amikor azt mondom, de jó lett volna egy mobil, de amúgy nagyon jól megvagyok nélküle.
Nálunk is kaján vigyorral figyelem amikor az asszony rohan a lakásban a mobiltelefoncsörgésre - esküszöm, többet szaladgál a mobilhoz mint régen a vezetékeshez - szóval lehet, nem is a telefon a mobil :) -
Alfa Of NS #11 Ez csak a postagalamb-lobbi altudomanyos cikke. -
Sorted System #10 Sztem az a 20 ember eleve demagóg volt és azt sem tudták mi az a mobil -
Zsoldos #9 Sztem tokjo neha otthonfelejteni/kikapcsolni a mobilt. -
Enlight #8 Engem nem szokott annyira zavarni..vagy fel sem veszem, ha nem érek rá, vagy felveszem, és úgy mondom meg, hogy nem érek...
Sok embert a csörgő telefon hallatán valamiféle "kényszert" érez, valakik egyenesen rohannak a telefon után ilyenkor (muterom is a lakás másik végéből fénysebességgel szágul a mobilja felé:) ), én nem nagyon szoktam izgatni magam miatta. -
warchief #7 Hehe, hát te nagy kocka lehetsz, barátom. Ne értsd félre, én is szeretem a wow-ot, de itt ez a hozzászólás nagyon röhelyes! :D -
#6 télleg idegesítő tud lenni ha rosszkor zavarnak de nem vészes viszont ha valami baj van a készülékkel na az idegölő tud lenni sok telefonom tönkrement már... -
#5 "Tudományos is bizonyítottá vált"
ez helyes?....:S -
Thrawn #4 Véletlenül sikerült így, vagy szándékos, hogy a cikkben épp egy mobiltelefon hirdetés terpeszkedik? -
#3 a francokat idegesítő a kurva éle.... -
animatrix #2 ez baromság -
#1 Engem is idegesít hogyha hívnak, miközben raidelek -_-