23
-
debut12 #23 Látod. AljasGettónak sem terszett a film mégis viccesen fogalmazta meg. :) -
Nyiri #22 En azt hittem meghulyolok a moziban. Eszmeletlen unalmas es szar volt. -
#21 Üdv!
Én nem láttam a filmet. De hogy van ez most? Ez a nagyon randa, ferde fejű és orrú hülyegyerek manapság az ügyeletes szépfiú hulivúdban? Még Jimmy is szebb nála...
Valami befolyásos nőt megdugott, vagy őt dugta meg valami befolyásos férfi, vagy valami ilyesmi történhetett, ha ez a balek így befut.
Jajj de rosszmájú vagyok... -
AljasGetto #20 Mindenkitől bocs a negatív kritikáért, ha valakinek az érzékeny lelkébe gázoltam volna...
A mondandóm első felében "érzékletesen" azt szerettem volna sejtetni, hogy eléggé mindenevő vagyok filmek terén, bármit szívesen megnézek, még akkor is, ha nem értékelem túl sokra az adott "alkotást".
Ez film viszont annyira semmitmondó volt, hogy egy köszvényes lajhár is súlyos depresszióba esett volna ha megnézte volna (Vigyázat!!! Az állatok kínzását már Magyarországon is komolyan bűntetik! Senki nem próbálja ki!!!)
A legtöbben valóban nem tudnánk jobb forgatókönyvet írni, de szerintem mondjuk egy hasonlóan ízetlen és seszínű szalámit attól még igenis megkritázálhatok, hogy én speciel nem tudok szalámit gyártani...
MTV-t meg hagyjuk... Szerintem aki elmegy a moziba, és megnézi ezt (köztük én is), és ide írkál, az nem megy az utcára tüntetni...(és inkább hagyjuk a politikát, mert nagyobb flémet vált ki, mint ha véletlenül leírom a MICROSOFT, vagy a WINDOWS szavakat
-
winnie #19 nem tudom, de nekem mindig furcsa, ha valaki més véleményébe köt bele és meg akarja mondani neki, hogy mit gondoljon.
a klasszikus példa, ha tetszik x-nek a film és y leszólja, akkor x leanyázza y-t, hogy nem ért hozzá. az fel sem merül benne, hogy ő nem ért hozzá. az meg pláne nem, hogy nem mindenki egyforma. (most komolyan. nem létezik film, amire azt lehetne írni, hogy sz*r? nem létezik olyan termék, amelyet amerikai szakemberek csinálták pénzért és a magyar fogyasztó hányni tudna tőle?) -
debut12 #18 Úgy látszik még reggel van. :) Sorted Sytem legalább hasonlította egy másik filmhez a kritikáját, és teljes mértékben egyetértek vele. A Távkapcs szerintem megérdemel egy nagyon erős közepest!
Na lehet fikázni a kijelentésemet. :) -
debut12 #17 És amit még elfelejtettem. A kritikát írók is ki szokták fejezni nemtetszésüket, és ez így van jól, de nem mindegy milyen stílusban. Az ilyen nagyokosok inkább menjenek az MTV elé tüntetni. -
debut12 #16 Látom Te is értékeled a mókás filmnézést. :)
A többieknek meg csak annyit hogy tanuljanak már meg olvasni a sorok között. Nem azt mondtam hogy csak dícsérni lehet egy filmet, sőt szídni is lehet csak kultúráltan. Én is láttam már rossz filmet de mégsem fogom NYÍLVÁNOSAN azt írni hogy sz.r, f.os, ge.i s..ar, stb. Ennyi. -
Sorted System #15 hahotázás -
Sorted System #14 Ja nem tudom mit kell ennyire fikázni...Vannak benne nagyon jó poénok.Ha most a Távkapcs filmhez hasonlítom,akkor igen egy fokkal laposabb átlagosabb annál...mégis tudtam rajta rengeteget nevetni.
Esetleg ha nem úgy gondolod,hogy átlagos lesz a film,végy magadhoz egy kevés dzsót és úgy ülj be a moziba.Garantált lesz a hahotzás :D -
winnie #13 szóval, ha valaki szerint nézhetetlen, akkor írja rá, hogy átlagos? nem mondod, hogy te még nem láttál sz*r filmet... (nem is tudom, hogy melyik korra emlékeztet ez, hogy enhogy az egyánnek legyen szabad véleménye) -
viizo #12 jah, hogy szerinted csak dicsérni lehet egy filmet... bocsss... -
debut12 #11 Jól beszélsz. :)
Amúgy meg az ilyen fikázós egyének miért nem írnak forgatókönyvet? ŐK biztos fergetegesebb humort tudnának kitalálni. Sajnos még nem néztem meg a filmet, de már várom. :)Egyébként meg izlések és pofonok, de miért nem lehet úgy leírni a véleményt hogy nem húzza le a sáros földig? Mondjuk pl "Szerintem átlagos, gyenge, nem túl poénos". Ezt azért írtam mert gondolom nemsokára jönnek a kúlturált hozzászólók. -
#10 ha nem tudtok ellazulni filnézés közben és a folyton az élet problémáin agyaltok akkor minek jártok moziba? Jobb lenne otthon maradni a TV előtt nem ?:P -
entreri79 #9 nagyon szánalmas ez az Owen Wilson... egyetlenegy vicces dolgot nem tud csinálni meg még ráadásul tiszta értelmetlen baromságot is adtak a szájába... ez a két dolog együtt, már nézhetetlenné tette az egészet... -
AljasGetto #8 Szánalom...
Nem számítottam sokra, és szerencsére olyan vagyok, hogy akár a leggagyibb TV-s sz@*t is meg tudom nézni, utána fikázom, meg érzem hogy ha padlószőnyeg szálait számolgattam volna egy órát, akkor is értelmesebben töltöttem volna az időmet, de amíg nézem, addig azért leköt.
Ehhez képest ennél kb. a film első kétharmadán (több mint egy óra) csak "voltam" a moziban, az élet fontos kérdései pörögtek a fejemben (leginkább, hogy mit is keresek a moziban...), szóval kb. mintha egy rohadt sokat késő buszra vártam volna a megállóban, csak több ember volt körülöttem. Aztán a végére valamennyire "belerázódtam", mint ahogy az eszkimók is néhány év alatt megszeretik az állandó -20 fokot...
Aki csak teheti MESSZE KERÜLJE EL A MOZIT, ha ezt játszák!!!! -
viizo #7 személy szerint vígjátékok trailerét nem szoktam megnézni, hisz jópár poént ellőnek ott, esetünkben a tv-ben, reklámban volt az előzetes.
mellesleg egy jó trailer igencsak meg tudja dobni az ember hajlandóságát a film megnézésére, ha addig esetleg nem is érdekelte a film ;) -
chuck #6 Elozetest nem lattam, vasarnap esti mozinak volt szanva, de kijovet bantam, hogy raszantam magam. Tipikus "egynek jo volt" film, maradando nyomot nem hagyott. Egy vigjatek megtekintese mindig hangulat kerdese is, hogy jon le, nekem ez a film 3 vigyorgast es 4 mosolyt hozott, messze nem eri meg a jegy árát. -
winnie #5 ketten utálják, ketten szerették - szerintem gyenge közepes.
viszont nem is értem, hogy akit zavarnak a poénlelövések, azok miért néznek előzetest? már vagy 5-6 éve lemondtam a műfajról (trailert szigorúan film után) és szerintem úgy az igazi élmény, hogy az ember egy dekát nem tud a filmről, max egy plakátot megnéz távolról. -
viizo #4 kb egy órája jöttem ki a moziból a film megtekintése után, és bizony savanyú a szám íze.. egyrészt az előzetesben tényleg majdnem minden poént ellőttek, ami arra utal hogy bizony elég karcsún bántak a forgatókönyvben a komikus helyzetekkel, ütős poén is csak 1-2 akadt, amin nagyot lehet nevetni... inkább egyfajta könnyed dráma poénos szitukkal, ami még bár még mindig sokkal élvezhetőbb mint a Szakíts ha bírsz, de sajnos így is maximum közepes...
...de azért kíváncsi lettem volna Mandy-re -
animatrix #3 Nem rég néztem meg haverommal kurva jó egy film mindenkinek ajánlom!! -
#2 szerintem borzalmasan nyenge. a fő probléma az, hogy a bemutatóban lelőttek minden poént és azután én egy óriási nagy vígjátékra számítottam, ezzel szemben alig 1-2 új poén, és közhelyes történet. Csak ülsz, és tudod, hogy mi fog következni 2 perc múlva, és csak nézed, és azon gondolkozol, hogy fázol, aztán, hogy a kóla leért, és pisilned kell, közben észreveszed, hogy az előtted ülő túrja az orrát és már vége is a filmnek. Legalábbis én így éltem meg. Csalódtam benne.
De legalább Kate Hudsonnak jó feneke van, viszont a melle hova lett? -
portable #1 pöpec ez a film, ajánlom mindenkinek
találjátok meg a ságotokat