29
-
Fenjoy #29 Minnél előbb legyenek a piacon, a többinek az ára értelemszerűen csökkeni fog, mármint nem itthon, hanem normális országokban:)
Nálunk csak lassan... -
RomaniaBoy #28 Tyüha nem hiszem el hogy megérkezik 2,5 Tetrabájos Merevlemez a Seagate-töl... Szerintem ez túl drága lesz az piacon.. De inkább vegyél 5db 500 GB vinyó = 2,5 TB. Nekem közelebb 1,6 TB van vinyó az szerveren... Az egész Sata és SataII vinyónyal forog... -
BiroAndras #27 "Ha a Microsoftnak ( tudjátok, akik azt a windóz op. rendszert csinálják :) :) :) ) volna egy kis "esze" már rég kiadhatta volna az XP-t, (meg a WindózPistát) is FLASH memórián"
Lehet, hogy gyorsan indulna, de utánna baromi lassú lenne. A flash memóriák sebessége még jócskán elmarad a vinyókétól. -
#26 "2,5 TB-os merevlemezeket ígér a Seagate"
2 hónapos fix működéssel, aztán kámpauuu -
NorbyI #25 Nem is olyan rég még az XP a 138 gigás vinyóknál nagyobbakat sem kezelte rendesen. Persze az SP1-e megoldották, de nem tudom mennyire tornászták fel az értéket. -
Tacsi #24 Én úgy tudom at XP 2TB-ig kezeli el a vinyókat. -
Theodora #23 Az NTFS lehet, hogy magától nem töredezne annyira (a cél annó ez is volt), de a Windows ezt a nyelvet egy "kicsit" töri, ezért kell használni töredezettségmentesítőt.
A windows saját defrag-ja a nagy tördezett fájlokkal nem nagyon tud/akar mit kezdeni. Viszont a sysinternals.com-on vagy egy contig nevü kis progi, ami "ész-nélkül" probálja defragmentálni a fájlokat. -
_Vegeta_ #22 Tipikus. Probaljuk meg kisajtolni a legtobb lovet egy mar eleve elavult technologiabol. Ahelyett hogy erdemleges kutatasokra szannak a penzt. :P -
Yfel #21 Ez tenyleg jo volna de akkor magyarazd mar el legyszi, hogy nekem miert kell hetente ketszer toredezesmentesitenem az NTFS lemezeimet? :o)
Az en gepemen tuti nem vegez valami jo munkat :o)
Y -
#20 FAT32?? El vagy szállva magadtól? FAT16. Pont.
(:DDDD) -
Reyes #19 Ha FAT32-ben lenne ez a 2,5 terra, az mekkora szívás lenne:D
Na jó, ez már durva:) -
Major #18 Ntsf-nek van önjavító mehanizmusa. Magyarul felesleges a töredezettségmentesítőt használni alatta, ha ezt a fájlformátumot használod... -
HUmanEmber41st #17 Ha a Microsoftnak ( tudjátok, akik azt a windóz op. rendszert csinálják :) :) :) ) volna egy kis "esze" már rég kiadhatta volna az XP-t, (meg a WindózPistát) is FLASH memórián, úgy mint a Pocket PCk-ben már régóta van. MIlyen érdekes lenne, ha a bekapcsolás után 1-2 másodperccel máris működne a rendszer.. Mivel maguk a win fájlok csak read only memóriában lennének így "csak" a többi progit kellene telepíteni, de Norton Ghosttal ez is percek alatt megoldható lenne. By by vírusok ( nagy része) :) -
#16 mremélem ez leveri a mostani 400 gigások árait 20 ezerre -
#15 Linuxot kell használni. pá-pá töredezettség :D
[nem kell nekem esni, mindenki azt használ, amit akar] -
#14 ti használtok töredetség mentesítőt ? -
#13 nem baj, majd minden kimentunk a 200 gigás 6 rétegű bluray lemezekre:D -
quentit #12 Régen a Norton-nak volt egy ilyenje, ami vagy 3x gyorsabb volt, mint a windows-os. Lehet, hogy most is van nekik. Bár az NTFS elvileg nem annyira hajlamos arra, hogy töredezzen (legalább is akkor ha nincs mindig full-on kihasználva a hely) -
quentit #11 Vannak ellenkező tapasztalataid? -
stukov #10 Mivel lehet gyorsan töredezettségmentesíteni? -
Sionnach #9 10 év múlva meg odavágjuk őket az egyik sarokba, hogy elavult, kicsi, nem fér rá szinte semmi... -
szombi #8 Inkább a megbízhatóságot kellene növelni!
Méghogy a merőleges rögzítés megbízhatóbb?! -
Inquisitor #7 Szerintem az írássűrűség miatt maximum addig, míg most egy 750-es vinyóé ... vagy kevesebb. -
Lokids #6 Nem csak a windowsossal tartana addig.
2.5 Tb igen szép eredmény. Most képzeljétek el, hogy végre teliraktátok, és elszáll. :D
-
Reyes #5 Na meg a töredezettségmentesítés meddig tartana a Windows-os t.mentesítővel -
2504 #4 3 hónapig elég lenne nekem de utána megtelni -
Reyes #3 Ha lenne egy ilyen vinyóm, asszem nem törölgetnék a gépről még egy jó darabig semmit...csak akkor meg szanaszét töredezne a rendszer -
#2 Apám, összesen nincs ennyi adatom eltárolva... -
#1 pu remélem majd leesik egy szálitmány a teherautóról :D