2,5 TB-os merevlemezeket ígér a Seagate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minnél elõbb legyenek a piacon, a többinek az ára értelemszerûen csökkeni fog, mármint nem itthon, hanem normális országokban😊
Nálunk csak lassan...

Elnézést a Sorokért:)

Tyüha nem hiszem el hogy megérkezik 2,5 Tetrabájos Merevlemez a Seagate-töl... Szerintem ez túl drága lesz az piacon.. De inkább vegyél 5db 500 GB vinyó = 2,5 TB. Nekem közelebb 1,6 TB van vinyó az szerveren... Az egész Sata és SataII vinyónyal forog... <#eplus2><#hehe>

ACER ASPIRE 5021 WLMI,AMD TURION 64 ML26 1.6 GHZ, 1GB SO-DIM DDR 333MHZ,80GB és 320 GB EXTERNAL VINCSI,ATI MOBILITY RAEDON X700 PRO 128MB, BLUETOOTH, IR.... STB 4

"Ha a Microsoftnak ( tudjátok, akik azt a windóz op. rendszert csinálják 😊 😊 😊 ) volna egy kis "esze" már rég kiadhatta volna az XP-t, (meg a WindózPistát) is FLASH memórián"

Lehet, hogy gyorsan indulna, de utánna baromi lassú lenne. A flash memóriák sebessége még jócskán elmarad a vinyókétól.

bertino
"2,5 TB-os merevlemezeket ígér a Seagate"

2 hónapos fix mûködéssel, aztán kámpauuu

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem is olyan rég még az XP a 138 gigás vinyóknál nagyobbakat sem kezelte rendesen. Persze az SP1-e megoldották, de nem tudom mennyire tornászták fel az értéket.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Én úgy tudom at XP 2TB-ig kezeli el a vinyókat.<#mf2>

Az NTFS lehet, hogy magától nem töredezne annyira (a cél annó ez is volt), de a Windows ezt a nyelvet egy "kicsit" töri, ezért kell használni töredezettségmentesítõt.
A windows saját defrag-ja a nagy tördezett fájlokkal nem nagyon tud/akar mit kezdeni. Viszont a sysinternals.com-on vagy egy contig nevü kis progi, ami "ész-nélkül" probálja defragmentálni a fájlokat.
Tipikus. Probaljuk meg kisajtolni a legtobb lovet egy mar eleve elavult technologiabol. Ahelyett hogy erdemleges kutatasokra szannak a penzt. 😛

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ez tenyleg jo volna de akkor magyarazd mar el legyszi, hogy nekem miert kell hetente ketszer toredezesmentesitenem az NTFS lemezeimet? :o)

Az en gepemen tuti nem vegez valami jo munkat :o)

Y
mousee
FAT32?? El vagy szállva magadtól? FAT16. Pont.

(😄DDD)

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Ha FAT32-ben lenne ez a 2,5 terra, az mekkora szívás lenne😄

Na jó, ez már durva😊

Ntsf-nek van önjavító mehanizmusa. Magyarul felesleges a töredezettségmentesítõt használni alatta, ha ezt a fájlformátumot használod...

Ha a Microsoftnak ( tudjátok, akik azt a windóz op. rendszert csinálják 😊 😊 😊 ) volna egy kis "esze" már rég kiadhatta volna az XP-t, (meg a WindózPistát) is FLASH memórián, úgy mint a Pocket PCk-ben már régóta van. MIlyen érdekes lenne, ha a bekapcsolás után 1-2 másodperccel máris mûködne a rendszer.. Mivel maguk a win fájlok csak read only memóriában lennének így "csak" a többi progit kellene telepíteni, de Norton Ghosttal ez is percek alatt megoldható lenne. By by vírusok ( nagy része) 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

BCS CORPS
mremélem ez leveri a mostani 400 gigások árait 20 ezerre

http://www.bcsinfo.hu/forum

Ch_Slater
Linuxot kell használni. pá-pá töredezettség 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

BCS CORPS
ti használtok töredetség mentesítõt ? <#buck>

http://www.bcsinfo.hu/forum

takysoft
nem baj, majd minden kimentunk a 200 gigás 6 rétegû bluray lemezekre😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Régen a Norton-nak volt egy ilyenje, ami vagy 3x gyorsabb volt, mint a windows-os. Lehet, hogy most is van nekik. Bár az NTFS elvileg nem annyira hajlamos arra, hogy töredezzen (legalább is akkor ha nincs mindig full-on kihasználva a hely)
Vannak ellenkezõ tapasztalataid? <#wow3>
Mivel lehet gyorsan töredezettségmentesíteni?
10 év múlva meg odavágjuk õket az egyik sarokba, hogy elavult, kicsi, nem fér rá szinte semmi...
Inkább a megbízhatóságot kellene növelni!
Méghogy a merõleges rögzítés megbízhatóbb?!
Szerintem az írássûrûség miatt maximum addig, míg most egy 750-es vinyóé ... vagy kevesebb.

Nem csak a windowsossal tartana addig.
2.5 Tb igen szép eredmény. Most képzeljétek el, hogy végre teliraktátok, és elszáll. 😄
Na meg a töredezettségmentesítés meddig tartana a Windows-os t.mentesítõvel<#guluszem1><#idiota>

3 hónapig elég lenne nekem de utána megtelni
Ha lenne egy ilyen vinyóm, asszem nem törölgetnék a géprõl még egy jó darabig semmit...csak akkor meg szanaszét töredezne a rendszer<#circling>

Molnibalage
Apám, összesen nincs ennyi adatom eltárolva...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mr Csé
pu remélem majd leesik egy szálitmány a teherautóról 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam