Kémek a Sasfészekben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akartam mondani, csak valahogy soha nem sikerült, hogy tegnap elõtt volt a TCMN-n a Kémek a Sasfészekben<#eljen>. Végét láttam, mikor berontanak egy német reptérre. Hajnali 1 és 2 között volt valamikor. Néhány magyar adó is követhetné a TCMN (vagy TCM? :S) példáját és adhatna gyakrabban második világháborús filmeket.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nagyon jó volt a film!<#eljen><#worship><#worship>.Az egész tetszett, de kiemelném belõle a visszavonuláskor, vagy meneküléskor lévõ harcot a kastélyban. Wermacht berobogott és az egyik muksó tartotta a másik hátát, míg az rádiózott: az nagyon állat volt, mikor gránát be a muksónak fritzektõl ajándék és a muksó megfogja és visszahajítja és bumm<#eljen><#hehe>.Mondjuk ezzel se elõször találkozok. Sven Hassel könyveiben Pici rendszeresen rugdosta vissza a ruszkiknak a gránátot, mint holmi labdát<#idiota><#hehe>. Nah és mikor bevágódtak ott a kastélyban a géppuskával a fritzek? Csak néztem egyet....jóhogy nem hozzák mindjárt a panzerfaustot vagy mit. Vagy az egész hadsereg oda nem csõdül. Pedig csak két ember és még néhány. No nem baj.

Remélem legközelebb tartják magukat az idõponthoz és feltudom venni majd, vagy addig valahonnan esetleg letölteni<#eljen>.

ReTeK

autogiro, valamikor a 2.vh elõtt találták fel

sugármeghajtású...elírtam,sry.

Miért?Ha volt sugármeghajtûsú gépjük a fritzeknek, vagy mi...szal az a V10...akkor miért ne lehetett volna heli is? Híradó meg csak reklámkor van szerencsére...de én felakartam venni és lekéééstem elejéét mer elõõbb kezdték áááá<#rinya><#rinya>

DJ Skyline
jee szónélkül bedobják a híradót! :\

amúgy ez a helikopter tényleg meredek kicsit!😄 nem is figyeltem anno

El enm hiszem, hogy mi a francért kezdték elõbb...<#rinya>...21:15-re votl írva és reklámba is annyit mutattak, múlt héten vagy mikor a Piszkos 12-t idõben kezdték, de ezt meg nem<#boxer><#falbav><#rinya>....

Lelehet tölten ivalahonnan?

Serpa
nem a reklámra utalt.

Speedbreaker
már megszoktuk 😊)

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Tuvok
Készüljetek fel arra, hogy megszakítják a filmet :/

21:15-kor lesz ma<#eljen><#worship><#eljen>

B@ldrick
Na ez is egy klasszikus. Még moziban láttam réges-rég kölyök koromban 😊

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Igyekszem majd könyvbe is beszerezni, meg talán a dvd-t is<#eljen>

KM
Persze-persze...

GanXstaZoleeWrk
jó film de könyvben olvasva 2x olyan jó. Halál 50 óráját pedig kiadták DVDn akit érdekel a kibõvítettet is megcsinálták aminek a felénél szünet van mint a szinházban 😊

GanXstaZolee#2709

ez jó film lesz
én is nézni fogom

Monkey island,Faces of War a kira játék

Tuvok
'44-ben még titokban sem volt Bell 47 . 😄

Hát igen, az nekem is feltûnt de aztán gondoltam miért ne lehetett volna már a németeknek. (Csak még titkos volt 😄)

Meg azt is vedd figyelembe, hogy sokunknak nincs pénze, mer suliba jár pl és szülõk meg nem midnenkinek adnak lóvét.

Azért nézd már meg a torrent-oldalakat: szinte egy sem magyar!

Tuvok
Furcsa, hogy a helikoptert még senki nem hozta fel ... 😄

DJ Skyline
a K. a S. is jó film szerintem!

Truck Driver001
Ryan Közlegény Megmentése.Odabaszós!<#worship><#worship><#eljen><#eljen>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

takibalint
Ja, igy konnyu, lopni, csalni. Ezert vonulnak ki a filmforgalmazok Magyarorszagrol!

Ellenség a kapuknál és a Bukás volt. A Bukás meg is van és szerintem ez is jó 2dik világháborús film😛. Kíváncsi vok rá már nagyon.

bigfoot
inkább nézzd meg a sztálindrádi csatát,bukást,ellenség a kapuknál,ha normális 2.vh filmet akarsz megnézni

<#eljen><#wink>.Csak kérdés fenn van-e még valahol, plusz nem nagyon vagyok jártas torrentben.

BiG G
nem is kell megvenni dvd-n. leszeded netrõl 😊 dc, emule, torrent mire van he?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Mert nincs rá pénzem.

takibalint
miert nem veszitek meg DVD-n. Igaz, azon nincs rajta a szinkron, de felirat van, es angol, nemet, spanyol hang is.

akyyy
hát elég régi könyv, de nagyon jó

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem is tudtam, hogy van könyvben<#hehe>, de szerintem majd megveszem utólag, ha még kapható<#eljen>,

Aha, ok. De mondom: engem nem zavar, csak egy észrevétel volt

BiG G
*érdemel=érdekel.

BiG G
nem tehetnek róla, ilyen a mûsortervezés.
hiába jó film, ha egyszer fele annyi embert sem érdemel mint a lost, vagy a legyen ön is milliomos... nem tömegfilm na.

akyyy
a könyv cime is ez volt

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Egyébként nemtom...az angol címhez, ha jól sejtem semmi köze a magyarnak...ez kb olyan, mint az Apámra ütök(Who's Your Daddy). Néha eléggé szabadjára engedik fantáziájukat a fordítók.... de annyira nem baj végülis.

Igen, dühös is voltam rájuk<#boxer>...nem tudtam fennmaradni megnézni, mer már álmos voltam<#shakehead>. Egyébkén azt is láttam egyszer jó régen.

Magyar televíziónak is kéne követni az amcsik példáját. Nem csak, hogy jól ellehet szórakozni a filmek alatt, de tanulságos is...sokkal jobb, mint egy értelmetlen lövöldözõs valami, vagy nyálas, századjára lerágott szappanopera...RTL-nek,TV-nek is kéne néha ilyen háborús napot tartania...

Serpa
a nyomi rtl, múlthéten, éjjel adta le "A halál ötven óráját".
inkább adták volna hétvégén, du.

DJ Skyline
voltak régebben csak háborús esték! leadták a Kelly hõseit, utánna meg jött a Kémek a ....

Kedd 21:15<#eljen>

Igen?<#wow1> Régen néztem, ám elszakadtam tõle. Két igen nyomós indok miatt:
-megfigyeléseimbõl azt szûrtem le, hogy midnig ilyen este11-12 felé adnak filmeket, második világháborúsakat és ugye az már késõ...meg suli/meló miatt nem tanácsos végig nézni
- angolból nem vagyok legjobb

Viszont azért néah ennek ellenére szoktam nézni és tényleg jó második világháborús filmek mennek<#eljen>

Serpa
vmikor jövõ héten leadják az rtlen.

nagyon jó film szerintem is...és télleg, tcm-n szoktak jó háborús filmeket adni

DJ Skyline
nagyon jó film! <#eljen>
TCM-en szokták nyomatni néha!

Második világháború mindig is kedvenc témám volt és ma is az<#eljen>. Sok könyvet olvastam, rengeteg filmet láttam, mint pl: Elit alakulat összes rész, Pearl Harbor, Piszkos 12 és még sorolhatnám. Emlékszem rá, hogy tavaly is adták ezt a filmet, de sajnos akkor lemaradtam róla<#shakehead>.Most viszont, amióta láttam reklámját, már nagyon várom, kíváncsi vagyok rá<#eljen>.

forrás: port.hu

angol-amerikai kalandfilm, 158 perc, 1969
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

rendezõ: Brian G. Hutton
író: Alistair MacLean
forgatókönyvíró: Alistair MacLean
operatõr: Arthur Ibbetson
dramaturg: Alistair MacLean
zene: Ron Goodwin
producer: Elliott Kastner
vágó: John Jympson

szereplõ(k):
Richard Burton (John Smith õrnagy)
Clint Eastwood (Morris Pimpennel Schaffer hadnagy)
Mary Ure (Mary Ellison)
Patrick Wymark (Wyatt Turner ezredes)
Michael Hordern (Rolland)
Donald Houston (James Christiansen kapitány)
Peter Barkworth (Edward Berkeley)
William Squire (Philip Thomas kapitány)
Robert Beatty (George Carnaby)

1944-et írunk. Küszöbön áll a szövetségesek európai partraszállásának ideje, amikor egy kis angol-amerikai kommandót dobnak le a Bajor-Alpokban. Az angol Smith õrnagy (Richard Burton) és az amerikai Morris hadnagy (Clint Eastwood) csapatának parancsa világos: bejutni az alpesi erõdbe, a Schloss Adlerbe, megkeresni a fogságba esett, fontos katonai titkok birtokában lévõ célszemélyt, majd kimenekíteni onnan. Mindezt úgy, hogy közben nem bízhatsz senkiben. Csakhamar kiderül ugyanis, hogy a szövetségesek közül valaki áruló.