48
Kémek a Sasfészekben - (Where Eagles Dare)
  • Dexantreal
    Akartam mondani, csak valahogy soha nem sikerült, hogy tegnap előtt volt a TCMN-n a Kémek a Sasfészekben. Végét láttam, mikor berontanak egy német reptérre. Hajnali 1 és 2 között volt valamikor. Néhány magyar adó is követhetné a TCMN (vagy TCM? :S) példáját és adhatna gyakrabban második világháborús filmeket.
  • Dexantreal
  • Dexantreal
    Nagyon jó volt a film!.Az egész tetszett, de kiemelném belőle a visszavonuláskor, vagy meneküléskor lévő harcot a kastélyban. Wermacht berobogott és az egyik muksó tartotta a másik hátát, míg az rádiózott: az nagyon állat volt, mikor gránát be a muksónak fritzektől ajándék és a muksó megfogja és visszahajítja és bumm.Mondjuk ezzel se először találkozok. Sven Hassel könyveiben Pici rendszeresen rugdosta vissza a ruszkiknak a gránátot, mint holmi labdát. Nah és mikor bevágódtak ott a kastélyban a géppuskával a fritzek? Csak néztem egyet....jóhogy nem hozzák mindjárt a panzerfaustot vagy mit. Vagy az egész hadsereg oda nem csődül. Pedig csak két ember és még néhány. No nem baj.

Remélem legközelebb tartják magukat az időponthoz és feltudom venni majd, vagy addig valahonnan esetleg letölteni.
  • ReTeK

autogiro, valamikor a 2.vh előtt találták fel
  • Dexantreal
    sugármeghajtású...elírtam,sry.
  • Dexantreal
    Miért?Ha volt sugármeghajtűsú gépjük a fritzeknek, vagy mi...szal az a V10...akkor miért ne lehetett volna heli is? Híradó meg csak reklámkor van szerencsére...de én felakartam venni és lekéééstem elejéét mer előőbb kezdték áááá
  • DJ Skyline
    jee szónélkül bedobják a híradót! :\

amúgy ez a helikopter tényleg meredek kicsit!:D nem is figyeltem anno
  • Dexantreal
    El enm hiszem, hogy mi a francért kezdték előbb......21:15-re votl írva és reklámba is annyit mutattak, múlt héten vagy mikor a Piszkos 12-t időben kezdték, de ezt meg nem....

Lelehet tölten ivalahonnan?
  • Serpa
    nem a reklámra utalt.
  • Speedbreaker
    már megszoktuk :))
  • Tuvok #38
    Készüljetek fel arra, hogy megszakítják a filmet :/
  • Dexantreal
    21:15-kor lesz ma
  • B@ldrick
    Na ez is egy klasszikus. Még moziban láttam réges-rég kölyök koromban :)
  • Dexantreal
    Igyekszem majd könyvbe is beszerezni, meg talán a dvd-t is
  • KM
    Persze-persze...
  • GanXstaZoleeWrk
    jó film de könyvben olvasva 2x olyan jó. Halál 50 óráját pedig kiadták DVDn akit érdekel a kibővítettet is megcsinálták aminek a felénél szünet van mint a szinházban :)
  • Gaben70
    ez jó film lesz
    én is nézni fogom
  • Tuvok #31
    '44-ben még titokban sem volt Bell 47 . :D
  • Seten

Hát igen, az nekem is feltűnt de aztán gondoltam miért ne lehetett volna már a németeknek. (Csak még titkos volt :D)

• Dexantreal
    Meg azt is vedd figyelembe, hogy sokunknak nincs pénze, mer suliba jár pl és szülők meg nem midnenkinek adnak lóvét.
  • Seten

Azért nézd már meg a torrent-oldalakat: szinte egy sem magyar!

• Tuvok #27
    Furcsa, hogy a helikoptert még senki nem hozta fel ... :D
  • DJ Skyline
    a K. a S. is jó film szerintem!
  • Truck Driver001
    Ryan Közlegény Megmentése.Odabaszós!
  • takibalint
    Ja, igy konnyu, lopni, csalni. Ezert vonulnak ki a filmforgalmazok Magyarorszagrol!
  • Dexantreal
    Ellenség a kapuknál és a Bukás volt. A Bukás meg is van és szerintem ez is jó 2dik világháborús film:P. Kíváncsi vok rá már nagyon.
  • bigfoot
    inkább nézzd meg a sztálindrádi csatát,bukást,ellenség a kapuknál,ha normális 2.vh filmet akarsz megnézni
  • Dexantreal
    .Csak kérdés fenn van-e még valahol, plusz nem nagyon vagyok jártas torrentben.
  • BiG G
    nem is kell megvenni dvd-n. leszeded netről :) dc, emule, torrent mire van he?
  • Dexantreal
    Mert nincs rá pénzem.
  • takibalint
    miert nem veszitek meg DVD-n. Igaz, azon nincs rajta a szinkron, de felirat van, es angol, nemet, spanyol hang is.
  • akyyy
    hát elég régi könyv, de nagyon jó
  • Dexantreal
    Nem is tudtam, hogy van könyvben, de szerintem majd megveszem utólag, ha még kapható,
  • Dexantreal
    Aha, ok. De mondom: engem nem zavar, csak egy észrevétel volt
  • BiG G
    *érdemel=érdekel.
  • BiG G
    nem tehetnek róla, ilyen a műsortervezés.
    hiába jó film, ha egyszer fele annyi embert sem érdemel mint a lost, vagy a legyen ön is milliomos... nem tömegfilm na.
  • akyyy
    a könyv cime is ez volt
  • Dexantreal
    Egyébként nemtom...az angol címhez, ha jól sejtem semmi köze a magyarnak...ez kb olyan, mint az Apámra ütök(Who's Your Daddy). Néha eléggé szabadjára engedik fantáziájukat a fordítók.... de annyira nem baj végülis.
  • Dexantreal
    Igen, dühös is voltam rájuk...nem tudtam fennmaradni megnézni, mer már álmos voltam. Egyébkén azt is láttam egyszer jó régen.
  • Dexantreal
    Magyar televíziónak is kéne követni az amcsik példáját. Nem csak, hogy jól ellehet szórakozni a filmek alatt, de tanulságos is...sokkal jobb, mint egy értelmetlen lövöldözős valami, vagy nyálas, századjára lerágott szappanopera...RTL-nek,TV-nek is kéne néha ilyen háborús napot tartania...