Prison Tycoon 2
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg cellákat sem tudtam építeni, csak egy házat amit tele lehet pakolni ággyal asztallal és tv-vel. A grafika nem érdekel különösebben, de ha nincs zoom akkor hagyom az egészet.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Hát egy tutorial nem ártott volna bele. Feltelepítettem a játékot, és az igen szegényes választási lehetõségek közül rákattintottam a kampányra, és ott az elsõ pályára, erre egy teljesen üres telepen találom magamat, és azt se tudom mit kell csinálni, azonkívül hogy börtönt kell építeni, mert építek én, meg be is rendezem, de eddig még csak egy rab jött. Zoomolni egyáltalán nem lehet vagy csak én nem találtam, mert ilyen közelrõl nemvalami átlátható a terep.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Annyira nem mozgat hogy meg is nézzem de ha te kiváncsi vagy rá ott a link ahonnan le tod szedni
XD
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
jah aham, értem.. lehet h egyszer megnézem, mert szeretem az ilyen jellegû gamékat^^ thx
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Igen vagyis kiválasztasz egy helyszínt és te rakod le a cellákat vagyis ilyen épületeket ahol ezek vannak te vitelezed ki az egész börtönt de vizet meg áramot nem kell venni csak börtönõröket stb stb
akarod mondani, tycoon 😛
miket lehet benne csinálni? építesz cellát, csinálsz a börtönbe vizet + áramot veszel õröket, vagy ennél azért összetettebb?
miket lehet benne csinálni? építesz cellát, csinálsz a börtönbe vizet + áramot veszel õröket, vagy ennél azért összetettebb?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nincs
Valószinüleg megjelent már itt Valakinek megvan már?
Az elsõ résznek a folytatása Prison tycoon 2
← ElőzőOldal 2 / 2