Milyen filmet láttál a héten?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Színeset. Ja és szinkronizélve is volt. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nem akarok még1 büntipontot:S tanultam a hibábol 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
a topikok átka xDS
a forum átka xDS
nem kellet volna sört innom xD
5-6 topiccal lejjebb nézzél.. a "Filmek, amiket most láttunk" topic miért nem felel meg?
szerk.: látom a büntetõ pontot már meg is kaptad 😄 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.