64
Rule Of Rose
-
fanatifo #24 nah most nyomtam vele 2órát!Egyet megállapítottam hogy brutálisan elvont még nemértem teljesen a storyt!De nekem összeségében tetszik eddig bejönnek az ilyen gamék! -
#23 Mondom soha nem irányítotTAM még kissé félős iskoláslányt.
Az, hogy te igen, az más kérdés -
turho #22 Meghatározó élmény volt, apránként toltam végig anno, volt amire nem jöttem rá csak 2-3 nap múlva, imádtam :) szerintem stílust teremtett. Olyan volt amikor 3-4 hónap alatt végeztem vele (ájem hardkór gémer :D) mintha egy horrorfilmet éltem volna végig szereplőként. Mindig kedves emlék lesz (az összes RE). És ne is hagyják abba, nem fog egy rész sem rájuk rohadni (Hallod Capcom?) :D -
#21 Ezzel nem voltál egyedül,haver kis híján kifordult a fotelből rémületébe. -
fanatifo #20 a 4ik rész igen azmár nem Re sztem de egy csúcsszuper akciójáték! -
JohnnyP #19 A Resident Evil horrorba a legjobb? Hisz azok már annyira nem félelmetesek hogy elmennek akciójátéknak is. -
#18 Csak egynél? :D
A többinél mind megijedtél? :) -
fanatifo #17 Hát az első Re az vmi fenomenális új élményeket hozott:)
Amikor az elején beugrott a dobermann az ablakon azthittem beszarok:))) -
#16 Hat most off de soha sem felejtem el hogy ejszaka egyszeruen feltunk most 10 eve RE-t jaccani :D
Baszki volt olyan hogy a Cd-et eldugtam mert feltem tole :D -
#15 :P (akkor jo az infod :P) -
Inquisitor #14 OFF: Az egy próbálkozás volt olyan kártyák képeivel, amik akkor még ki se jöttek, de annyira "értelmesen" van megcsinálva a galéria, hogy a fórumba nem lehet belinkelni a képeket, vagy nekem nem sikerült ... momentán egy integrált VGA van otthon :) -
#13 hat akkor jo "szorakozast" az emulatorokkal :P joaz a monitor elott gornyedni es ugy konzolozni(?) :P
ps: azert hwswn befigyelnek a galeriadban az x1800-1900as karik :P -
Inquisitor #12 A "veszély" nem fenyeget, merte nnél 100x fontosabb dolgokra sincs még pénzem :D -
#11 nehogy vegyel ps2ot :P meg a vegen fix framerattel, hianytalan graffal etc egy jot jatszol ^^ -
Inquisitor #10 Ehhh, az Emu normálisan csak többmagos procival megy "normálisan", és akkor is csak a játékok kis hányadával. Ez a játék nem túl beteges? Féltem tőle gyermeki lelkületemet :D -
fanatifo #9 Hát a RE4 már inkább arcade én egy jelenetnél nem ijedtem meg! -
#8 Hat horrorba akkoris a RE es a RE2 meg a RE CV es a RE4 a legjobbak :D
Jah es a AOTD :D -
fanatifo #7 Jaja Haunting Ground nagyon stílusos és kurvajó game -
#6 "soha nem irányítottam még kissé félős iskoláslányt."
---> Haunting Ground? -
#5 vegre... bar en megvarom a PAL verziot... (Eredeti rulz) -
#4 Sajna elég rossz értékeléseket kapott mindenfele, de nekem is nagyon tetszik....egyelőre. -
#3 Kipróbáltam már egy jó órát játszottam vele.
Eléggé mesterire sikeredett... soha nem irányítottam még kissé félős iskoláslányt.
A menü, animációk, a zene, a hangok, az inventory mind nagyon egyediek.
A hangulat szépen fokozatosan kezd félősből átcsapni, thrillerbe, majd horrorba.
Nálam eddig 90% az összhatás.
Silent Hill rajongóknak látniuk kell!
Satoshi Tomy: Ez pc-re akkor lesz ha leemulálod, még csak tervben sincs egy esetleges port. -
SatoshiT #2 MEgnéztem a videóját a gamespy oldalon, nekem bejönnek ezek a történetek, meg környezet, csak egy baj van vele, hogy csak ps2re jön ki? vagy várható pc-re is? -
fanatifo #1 Most jelent meg ez a játék képek alapján nemlesz sztem rossz!
Pár óra és kipróbálom!