64
Rule Of Rose
  • fanatifo
    nah most nyomtam vele 2órát!Egyet megállapítottam hogy brutálisan elvont még nemértem teljesen a storyt!De nekem összeségében tetszik eddig bejönnek az ilyen gamék!
  • Tinman #23
    Mondom soha nem irányítotTAM még kissé félős iskoláslányt.
    Az, hogy te igen, az más kérdés
  • turho
    Meghatározó élmény volt, apránként toltam végig anno, volt amire nem jöttem rá csak 2-3 nap múlva, imádtam :) szerintem stílust teremtett. Olyan volt amikor 3-4 hónap alatt végeztem vele (ájem hardkór gémer :D) mintha egy horrorfilmet éltem volna végig szereplőként. Mindig kedves emlék lesz (az összes RE). És ne is hagyják abba, nem fog egy rész sem rájuk rohadni (Hallod Capcom?) :D
  • Max 36
    Ezzel nem voltál egyedül,haver kis híján kifordult a fotelből rémületébe.
  • fanatifo
    a 4ik rész igen azmár nem Re sztem de egy csúcsszuper akciójáték!
  • JohnnyP
    A Resident Evil horrorba a legjobb? Hisz azok már annyira nem félelmetesek hogy elmennek akciójátéknak is.
  • Esrohnoil
    Csak egynél? :D
    A többinél mind megijedtél? :)
  • fanatifo
    Hát az első Re az vmi fenomenális új élményeket hozott:)

Amikor az elején beugrott a dobermann az ablakon azthittem beszarok:)))
  • Sephi
    Hat most off de soha sem felejtem el hogy ejszaka egyszeruen feltunk most 10 eve RE-t jaccani :D

Baszki volt olyan hogy a Cd-et eldugtam mert feltem tole :D
  • Lammer
    :P (akkor jo az infod :P)
  • Inquisitor
    OFF: Az egy próbálkozás volt olyan kártyák képeivel, amik akkor még ki se jöttek, de annyira "értelmesen" van megcsinálva a galéria, hogy a fórumba nem lehet belinkelni a képeket, vagy nekem nem sikerült ... momentán egy integrált VGA van otthon :)
  • Lammer
    hat akkor jo "szorakozast" az emulatorokkal :P joaz a monitor elott gornyedni es ugy konzolozni(?) :P
    ps: azert hwswn befigyelnek a galeriadban az x1800-1900as karik :P
  • Inquisitor
    A "veszély" nem fenyeget, merte nnél 100x fontosabb dolgokra sincs még pénzem :D
  • Lammer
    nehogy vegyel ps2ot :P meg a vegen fix framerattel, hianytalan graffal etc egy jot jatszol ^^
  • Inquisitor
    Ehhh, az Emu normálisan csak többmagos procival megy "normálisan", és akkor is csak a játékok kis hányadával. Ez a játék nem túl beteges? Féltem tőle gyermeki lelkületemet :D
  • fanatifo
    Hát a RE4 már inkább arcade én egy jelenetnél nem ijedtem meg!
  • Sephi
    Hat horrorba akkoris a RE es a RE2 meg a RE CV es a RE4 a legjobbak :D

Jah es a AOTD :D
  • fanatifo
    Jaja Haunting Ground nagyon stílusos és kurvajó game
  • Lammer
    "soha nem irányítottam még kissé félős iskoláslányt."

---> Haunting Ground?
  • Lammer
    vegre... bar en megvarom a PAL verziot... (Eredeti rulz)
  • Seth
    Sajna elég rossz értékeléseket kapott mindenfele, de nekem is nagyon tetszik....egyelőre.
  • Tinman #3
    Kipróbáltam már egy jó órát játszottam vele.
    Eléggé mesterire sikeredett... soha nem irányítottam még kissé félős iskoláslányt.
    A menü, animációk, a zene, a hangok, az inventory mind nagyon egyediek.
    A hangulat szépen fokozatosan kezd félősből átcsapni, thrillerbe, majd horrorba.
    Nálam eddig 90% az összhatás.

Silent Hill rajongóknak látniuk kell!

Satoshi Tomy: Ez pc-re akkor lesz ha leemulálod, még csak tervben sincs egy esetleges port.
  • SatoshiT
    MEgnéztem a videóját a gamespy oldalon, nekem bejönnek ezek a történetek, meg környezet, csak egy baj van vele, hogy csak ps2re jön ki? vagy várható pc-re is?
  • fanatifo
    Most jelent meg ez a játék képek alapján nemlesz sztem rossz!
    Pár óra és kipróbálom!