Rule Of Rose

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF: Az egy próbálkozás volt olyan kártyák képeivel, amik akkor még ki se jöttek, de annyira "értelmesen" van megcsinálva a galéria, hogy a fórumba nem lehet belinkelni a képeket, vagy nekem nem sikerült ... momentán egy integrált VGA van otthon 😊

Lammer
hat akkor jo "szorakozast" az emulatorokkal 😛 joaz a monitor elott gornyedni es ugy konzolozni(?) 😛
ps: azert hwswn befigyelnek a galeriadban az x1800-1900as karik 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

A "veszély" nem fenyeget, merte nnél 100x fontosabb dolgokra sincs még pénzem 😄

Lammer
nehogy vegyel ps2ot 😛 meg a vegen fix framerattel, hianytalan graffal etc egy jot jatszol ^^

Ehhh, az Emu normálisan csak többmagos procival megy "normálisan", és akkor is csak a játékok kis hányadával. Ez a játék nem túl beteges? Féltem tõle gyermeki lelkületemet 😄

Hát a RE4 már inkább arcade én egy jelenetnél nem ijedtem meg!
Sephi
Hat horrorba akkoris a RE es a RE2 meg a RE CV es a RE4 a legjobbak 😄

Jah es a AOTD 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jaja Haunting Ground nagyon stílusos és kurvajó game
Lammer
"soha nem irányítottam még kissé félõs iskoláslányt."

---> Haunting Ground? <#papakacsint>

Lammer
vegre...<#finom><#finom><#finom> bar en megvarom a PAL verziot... (Eredeti rulz) <#vigyor2>

Seth
Sajna elég rossz értékeléseket kapott mindenfele, de nekem is nagyon tetszik....egyelõre.

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Kipróbáltam már egy jó órát játszottam vele.
Eléggé mesterire sikeredett... soha nem irányítottam még kissé félõs iskoláslányt.
A menü, animációk, a zene, a hangok, az inventory mind nagyon egyediek.
A hangulat szépen fokozatosan kezd félõsbõl átcsapni, thrillerbe, majd horrorba.
Nálam eddig 90% az összhatás.

Silent Hill rajongóknak látniuk kell!

Satoshi Tomy: Ez pc-re akkor lesz ha leemulálod, még csak tervben sincs egy esetleges port.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MEgnéztem a videóját a gamespy oldalon, nekem bejönnek ezek a történetek, meg környezet, csak egy baj van vele, hogy csak ps2re jön ki? vagy várható pc-re is?

Most jelent meg ez a játék képek alapján nemlesz sztem rossz!
Pár óra és kipróbálom!
← ElőzőOldal 2 / 2