29
-
Morden23 #29 "mit érezhet amikor odamegy hozzá egy vadidegen és megszólítja?"
Végre szabad vagyok és azt tehetek, amit akarok? -
Szefmester #28 most lehet sztem a legnehezebb neki, és nem a pénz vagy a média miatt hanem a azok miatt a srácok miatt akik nem ismerik őt és esetleg megpróbálnak vele megismerkedni.. mit érezhet amikor odamegy hozzá egy vadidegen és megszólítja? Még ha kedvesen mosolyog is hozzá.. -
LaraC #27 én ugy sajnálom szegénynek elvan cseszve az élete
-
Adipur #26 kap 400 millió forintot + az államtól kap valami 23 milliót meg még az elrablójának ha eladják a házát akkor a csaj kapja a ház árát mivel ezt kérte a 'szenvedéseiért' cserébe az államtól lehet mondani, hogy jol járt azzal, hogy 8 évig szenvedett mert kap egy csomó lóvét de azt a 8 évet sose fogja elfelejteni -
vg #25 Igaz! Owned! -
winnie #24 "Bizonyára mindenki ismeri a most 18 éves Natascha Kampusch történetét."
de ez tetszett. what? honnan kéne ismernem? -
winnie #23 elég komoly lenne, csak éppen szó sincs sehol 400 millió dollárról. -
vg #22 Azért komoly, hogy 18 évesen 400millió dollárt kapjon... még jól is járt ezzel a 8 éves rabsággal. -
Ronny #21 attól még kurva nagy szívás. Ha így nézed akkor szibéria is semmi...az örmények lehet cseréltek volna a szibériába tartókkal, ott legalább volt valami esély -
Visor #20 Mondjuk ez is igaz. Ha már most a média középpontjában van akkor már tényleg érdemes lenne hasznot húzni belőle. -
duke #19 Igen es eloszor meg azt mondtak,hogy elengedte,a csajt.Egyszeruen kirakta a kocsibol valahol.Ez hihetobbnek tunik,mint az hogy veletlenul elfelejtette bezarni az ajtot. -
haxoror #18 Énb mintha azt olvastam volna hogy a faszi tanította meg minden és az orvosok is meglepődtek hogy a csaj művelt és nem tökhülye -
Morden23 #17 Úgy sem hagyja békén a média. És szerintem a probléma feldolgozása is jobban fog neki menni 400 millával. Ide a rozsdás bökőt, hogy max. egy év múlva már annyira rendbe fog jönni, hogy gyorsan ki is ad valami bestseller-gyanús könyvet.
Nem mintha érzéketlen lennék, megérint a történet és sajnálom a csajt, de ez a menetrend manapság. -
#16 Ha velem történne ilyen, akkor el akarnám felejteni örökre, s nem bizniszt csinálni belőle. Minden rosszban van valami jó. Mondjuk a 400 milla az meggondolandó :) -
#15 hú hát olyan szörnyű...úgy megkérdezném pár családtagomat, akik több évtizedig szívtak szibériában, hogy aztán megzakkanva hazajöjjenek egy forint nélkül, és éljenek még fél évet, hogy cserélnének e a kiscsaj sorsával...csak sajnos már nemélnek...pedig olyan kíváncsi lennék a válaszra... -
#14 ki fogja játszani a filmben a kiscsajt?
ki szerepel az én képemen?
mi az összefüggés? :)
előző kettőre már látom megvan a válaszod :) -
Morden23 #13 Ez a csaj már így is médialátványosság. A lehető legjobb dolog, amit tehet, az az, hogy hasznot is húz belőle. -
Cat #12 gondoljatok bele: iskolázatlan, tanulatlan lány, aki életében soha nem bánt pénzzel. Kap egy csomót, mi lesz vele? elveri két év alatt, illetve kihasználják a körülötte lévők (akár az orvosa), mert gondolom irtóra vágyik a szeretetre. Lesz sokmillió eurója, de igazán boldog sose lesz vele. -
Visor #11 Ilyenkor áll nehéz döntés előtt az ember. Vagy kap 400 millát cserébe kiteregetik a múltját a vásznon, és sokáig ő lesz majd a téma. Ezt azért alaposan meggondolnám. Mivel benne van a pakliban, hogy úgy jár mint a legtöbb Hollywoodi star, hogy a sajtó nem hajlandó leszállni róla, és mindig kitalálnak valami témát róla. Szóval alaposan meggondolnám a dolgot. Egyesek úgy utólag jönnek rá hogy a pénz nem mindig boldogít. -
stukov #10 Nem volt mindig bezárva a pincébe, csak amikor a fickó nem volt otthon. Egyéb időben fent volt, mosott, főzött, takarított, együtt mentek bevásárolni stb... csak a csaj nem mert elszökni. -
Inquisitor #8 Scarlett Johansson fogja eljátszani a 10 éves kiscsajt? Vagy a 11 éveset? Esetleg a 13 éveset?
Vagy lesz egy 5 perces bevezető (10 éves) és utána utolsó pár nap, a többit meg találjuk ki? Lol. -
Inquisitor #7 Az esetek 99%-ban, ha valakit nem találnak meg 3 napon belül, az halva kerül elő már csak, és ez a minimális esély az idővel exponenciálisan csökken. Tehát a csajnak nagyobb mázlija volt, mint egy lottónyertesnek. Amúgy kész csoda, hogy egy szűk cellában "csak" némi szívgyengeséget szedett össze, simán meghalhatott volna "túristabetegségben" is akár pár nap vagy héten belül ...
A másik meg az, hogy tuti nem 100-as a csaj, senki se lenne az, akit csak úgy bezárnak, de legalább viszonylag épp ésszel megúszta és ha szerencséje van kiheveri pár év alatt. -
Inquisitor #6 Kár, hogy a képen nem ő van ... -
Chris05 #4 Próbáld már ki, hogy 8 évig láncra verve egy pincében kell dekkolnod. "...nagy mákja van a kiscsajszinak..." - szerintem is, de nem azért, amire Te gondolsz, hanem azért, hogy végre megmenekült. -
Malbeth #3 Jónagy baromállat lehtsz te kisapám...a hollók játszanak a szemeiddel!! -
#2 nemértem mi ez a nagy hajcihő, az biztos, hogy elég nagy mákja van a kiscsajszinak, hogy így hájpolja a média, ha van esze, nemkevés pénzt kereshet vele, és így visszatekintve a 8 évre, nemis lesz neki rossz befektetés :)
bár így jobban benézve, énis simán bezárnám a pincémbe :D
-
Darkoo #1 Oscar gyanus film lesz..