25
  • Sith
    Bocs sztem belépő szintü telefon Nokia 3210 pld
    lehet vele
    Telefonálni
    SMS-t írni
    jah és van még rajta játék is Snake rlz ha nagyon unatkozol
    rendkivül praktikus olyan dolgokért fizetni amiket nagy vqaloszínűséggel soha nem fog használni az ember (jó max de jó az uj telefon probálgassuk... szinten)
  • replica
    Nem azért de a 2 normális márka sz tem a Nokia és SE Motorola telefont semmi pénzért nem vennék és ennyi pént megér ez a telefon! Mert ez 3-4 év múlva is menni fog.
  • ZsBalintka
    Nekem is ez tetszett a legjobban a cikkben!
  • scorpeeon
    jah :D
    mellesleg "128 x 160 képpontos maximális felbontás mellett..."
    hol van ez a telefon attól, hogy felbontást lehessen állítani rajta? :)
  • Flashy
    "a fő kijelző 128 x 160 képpontos maximális felbontás mellett 262 144 szín egyidejű megjelenítésére képes" szerencsétlen a fogalmazás, a 128x160-as képernyőn csak 20480 képpont van összesen :D
  • 0ckH4M
    amúgy most látom, hogy ebben a nokiáról szóló cikkben nekem sony ericssonos reklám van, mekkora oltás
  • 0ckH4M
    Nekem az a belépő szintű telefon amivel telefonálni lehet meg smt-t írni :D
  • scorpeeon
    Iszonyatosan gyenge telefon, olyan áron amiből már PSP-t kapni... Gartulálok hozzá, nem értem h miért ér meg egy cikket egy ilyen ócska ám mégis drága telefon... Hányok tőle.
  • Munch
    5110 rulz!!!!
  • Ratty
    > igen sokat dob rajta mert hiába van mp3 lejátszo ha 64 megás a cucc és nem bövithetö.. mint vmejik SE.

"A fotókat, videókat és zeneszámokat a legfeljebb 2 gigabájtos microSD memóriakártyákon tárolhatjuk."

buta...
  • insomniac
    igen sokat dob rajta mert hiába van mp3 lejátszo ha 64 megás a cucc és nem bövithetö.. mint vmejik SE.
  • roliika
  • Hegyikecske
    nem értem mér nevezi belépőszintűnek... A funkciónalitása alapján nekem teljesen megfelelne. A kamerája ma már gyenge, de a nokiák sose arról voltak híresek... ráadásul a jelenlegi 3650esemnél úgy látom h többet tud... Az árát kicsit sokallom, de a többi modellhez viszonyítva, hogy ennyiér függetlenül megkaphatod úgy már nem is rossz... Lehet január körül benevezek egy feketére, az oan elegáns :) (ha addig nem lesz jobb modell):) (mondjuk az oprenccerről nem esett szó sajna, úgy látom de remélem lehet rá telepítgetni)
  • netmesterke
    Motorola v360 az amit 20 körül ász!
  • csorfab
    már nem az, hogy árban, hanem a használhatóságán/értékén
  • csorfab
    igen a bővíthetőség nagyon sokat tud dobni egy telefonon...
  • insomniac
    attol alap hogy tuggya ezeket és mégsem megfizethetetlen. tényleg van 30ér hasonlo tudásu telefon de az ha jol tudom nem bövithetö.
  • BiG G
    ezek még a 6230-ban voltak extrák, ami felett (sajnos) eljárt az idő [6230 tulaj]
    azóta ezek alapok
  • quentit
    Ez ultra gagyi. 160x128 nagyon kevés pl. böngészéshez. És még zseblámpa sincs benne. Vagy esernyő. Pedig elég alap.
  • Le Kurde
    még ha így is lesz, a belépőszintet jóval olcsóbb készülékek szokták képviselni
  • roliika
    Szerintem ez csak listaár. Talán 30körül, előfizuval+ 10 egynéhányért hozzávágják majd az emberhez.
  • mikloss
    55e Ft-ot akkor sem ér meg... Egy ilyen tudású telefont már 30e Ft-ból is lehet venni.
  • brueni
    jó, de akkor mi a különleges?

holokivetítő, távirányító, mikrosütő funkció?...
  • SymbioC
    Mert ezek mát "semmi különös dolgok", ez lett az alapszint.
  • akyyy
    nem azért de cikk elején arról van szó, h nem kerül bele semmi különös dolog, azt a végén:mp3 lejáccó, rádió, kamera, flash, html, Push-to-talk, java...