17
  • Wuhy
    a paragonnál miért scythe van? >.-"
  • magyarvok
    Szerintem is sokkal jobb a WoW, de sajna nincs havi 4000-em.
  • kopaszrobert
    Hát én GW-ni szoktam de hamarabb kipróbáltam a wow-ot és grafikaliag tudom hogy a Gw alatt van, De nekem a WoW játékélményileg jobban tetszik,meg ha lesz pénzem a áttérek rá...
  • MrPrise
    Egyébként, én is azt vallom, hogy nem a grafika a lényeg, de mikor anno megláttam a GW-ről képeket, nem érdekelt, hogy maga a játék milyen, mászkálni akartam azokon a tájakon amiket láttam. Így nekem a jó játékmenet bónuszként funkcionál :-) Persze ha havidíjas lett volna, nem vettem volna meg.
  • MrPrise
    Nem játszottam még WoW-ot, szerintem nem is fogok.
    Szeretem számítógépen az RPG-ket, a Wizardry 8 összetettségétől (itt most a karakterfejlesztésre gondolok, nem a történetre) persze a GW is elég messze van és még csak tápolni sem lehet úgy mint pl a Diablo-ban (vagy a Dungeon Hack-ban anno :-D), de azért jó móka, pláne ha normális emberekkel együtt kalandozik az ember. WoW vs GW témakörben: tegnap vki beszólt, hogy a Chuck Norris nevű petemmel, menjek WoW-zni ;-) Ebből nagyjából látszik, hogy a hardcore GW-s (én nem vagyok az) hogy áll a WoW-hoz :-)
  • Zomil
    "Néha megkapjuk a kritikát, hogy nem írjuk le, hogy egy adott írásban éppen milyen stílusú játékról van szó. Éppen ezért a szinte már mindenki által ismert GW-ról is eláruljuk, hogy egy MMO"

pontositsunk ez CORPG :P

• Szaruman
    Ezt nem a kinézet miatt veszik az emberek. Ja, és nem dx4-et használ, mint a wow:)
  • Goth
    de azt jelenti o.O
  • Indigo
    GW vs. WoW
    Hajrá gyerekek
  • Komolytalan
    7 millióan meg nem:-) Amúgy a GW tényleg klasszisokkal szebb mint a WoW, de ez nem jelenti azt, hogy a játékélmény magasabb lenne a GWben mint a WoWban.
  • MrPrise
    Ezzel sok mindenki van így. Többek között én is ;-)
  • HJPOWER
    NEkem ez sokkal jobban tetszik, mint a Wow ;)
  • Loverman
    manga-kinézet rulez...
  • Szaruman
    2 új karaktertípus, halom új skill (sztem 200 körüli). És a hangulata is meglesz:)
  • Xx B xX
    Ha minden igaz, lesz... + skillek. + monsták stb. :)
  • ScarY MAN
    "Ne várjunk új varázslatok, karakterek, tulajdonságok garmadájára, mert a Nightfall a belbecsre fekteti a hangsúlyt"

Nem vaok nagy GW fan de nem lesz 2 uj kaszt?meg varik?
  • Szaruman
    Tényleg az:P