17
-
Wuhy #17 a paragonnál miért scythe van? >.-" -
#16 Szerintem is sokkal jobb a WoW, de sajna nincs havi 4000-em. -
#15 Hát én GW-ni szoktam de hamarabb kipróbáltam a wow-ot és grafikaliag tudom hogy a Gw alatt van, De nekem a WoW játékélményileg jobban tetszik,meg ha lesz pénzem a áttérek rá... -
#14 Egyébként, én is azt vallom, hogy nem a grafika a lényeg, de mikor anno megláttam a GW-ről képeket, nem érdekelt, hogy maga a játék milyen, mászkálni akartam azokon a tájakon amiket láttam. Így nekem a jó játékmenet bónuszként funkcionál :-) Persze ha havidíjas lett volna, nem vettem volna meg. -
#13 Nem játszottam még WoW-ot, szerintem nem is fogok.
Szeretem számítógépen az RPG-ket, a Wizardry 8 összetettségétől (itt most a karakterfejlesztésre gondolok, nem a történetre) persze a GW is elég messze van és még csak tápolni sem lehet úgy mint pl a Diablo-ban (vagy a Dungeon Hack-ban anno :-D), de azért jó móka, pláne ha normális emberekkel együtt kalandozik az ember. WoW vs GW témakörben: tegnap vki beszólt, hogy a Chuck Norris nevű petemmel, menjek WoW-zni ;-) Ebből nagyjából látszik, hogy a hardcore GW-s (én nem vagyok az) hogy áll a WoW-hoz :-) -
#12 "Néha megkapjuk a kritikát, hogy nem írjuk le, hogy egy adott írásban éppen milyen stílusú játékról van szó. Éppen ezért a szinte már mindenki által ismert GW-ról is eláruljuk, hogy egy MMO"
pontositsunk ez CORPG :P
-
#11 Ezt nem a kinézet miatt veszik az emberek. Ja, és nem dx4-et használ, mint a wow:) -
Goth #10 de azt jelenti o.O -
Indigo #9 GW vs. WoW
Hajrá gyerekek -
Komolytalan #8 7 millióan meg nem:-) Amúgy a GW tényleg klasszisokkal szebb mint a WoW, de ez nem jelenti azt, hogy a játékélmény magasabb lenne a GWben mint a WoWban. -
#7 Ezzel sok mindenki van így. Többek között én is ;-) -
HJPOWER #6 NEkem ez sokkal jobban tetszik, mint a Wow ;)
-
Loverman #5 manga-kinézet rulez... -
#4 2 új karaktertípus, halom új skill (sztem 200 körüli). És a hangulata is meglesz:) -
#3 Ha minden igaz, lesz... + skillek. + monsták stb. :) -
#2 "Ne várjunk új varázslatok, karakterek, tulajdonságok garmadájára, mert a Nightfall a belbecsre fekteti a hangsúlyt"
Nem vaok nagy GW fan de nem lesz 2 uj kaszt?meg varik? -
#1 Tényleg az:P