Guild Wars: Nightfall - Elona gyönyörű
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a paragonnál miért scythe van? >.-"
Hát én GW-ni szoktam de hamarabb kipróbáltam a wow-ot és grafikaliag tudom hogy a Gw alatt van, De nekem a WoW játékélményileg jobban tetszik,meg ha lesz pénzem a áttérek rá...
GW: Axino Hun;
Egyébként, én is azt vallom, hogy nem a grafika a lényeg, de mikor anno megláttam a GW-rõl képeket, nem érdekelt, hogy maga a játék milyen, mászkálni akartam azokon a tájakon amiket láttam. Így nekem a jó játékmenet bónuszként funkcionál :-) Persze ha havidíjas lett volna, nem vettem volna meg.
Nem játszottam még WoW-ot, szerintem nem is fogok.
Szeretem számítógépen az RPG-ket, a Wizardry 8 összetettségétõl (itt most a karakterfejlesztésre gondolok, nem a történetre) persze a GW is elég messze van és még csak tápolni sem lehet úgy mint pl a Diablo-ban (vagy a Dungeon Hack-ban anno :-D), de azért jó móka, pláne ha normális emberekkel együtt kalandozik az ember. WoW vs GW témakörben: tegnap vki beszólt, hogy a Chuck Norris nevû petemmel, menjek WoW-zni ;-) Ebbõl nagyjából látszik, hogy a hardcore GW-s (én nem vagyok az) hogy áll a WoW-hoz :-)
Szeretem számítógépen az RPG-ket, a Wizardry 8 összetettségétõl (itt most a karakterfejlesztésre gondolok, nem a történetre) persze a GW is elég messze van és még csak tápolni sem lehet úgy mint pl a Diablo-ban (vagy a Dungeon Hack-ban anno :-D), de azért jó móka, pláne ha normális emberekkel együtt kalandozik az ember. WoW vs GW témakörben: tegnap vki beszólt, hogy a Chuck Norris nevû petemmel, menjek WoW-zni ;-) Ebbõl nagyjából látszik, hogy a hardcore GW-s (én nem vagyok az) hogy áll a WoW-hoz :-)
"Néha megkapjuk a kritikát, hogy nem írjuk le, hogy egy adott írásban éppen milyen stílusú játékról van szó. Éppen ezért a szinte már mindenki által ismert GW-ról is eláruljuk, hogy egy MMO"
pontositsunk ez CORPG 😛
pontositsunk ez CORPG 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezt nem a kinézet miatt veszik az emberek. Ja, és nem dx4-et használ, mint a wow😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
de azt jelenti o.O
GW vs. WoW <#banplz>#banplz>
Hajrá gyerekek <#taps>#taps>
Hajrá gyerekek <#taps>#taps>
7 millióan meg nem:-) Amúgy a GW tényleg klasszisokkal szebb mint a WoW, de ez nem jelenti azt, hogy a játékélmény magasabb lenne a GWben mint a WoWban.
NEkem ez sokkal jobban tetszik, mint a Wow 😉
manga-kinézet rulez...
2 új karaktertípus, halom új skill (sztem 200 körüli). És a hangulata is meglesz😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Ne várjunk új varázslatok, karakterek, tulajdonságok garmadájára, mert a Nightfall a belbecsre fekteti a hangsúlyt"
Nem vaok nagy GW fan de nem lesz 2 uj kaszt?meg varik?
Nem vaok nagy GW fan de nem lesz 2 uj kaszt?meg varik?
...