Aranyon a Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Ellenben az Oblivion közel nem ANNYIVAL szebb, hogy ennyire fel kelljen hördülnöd.
A F.E.A.R. meg egy urbánus környezetben játszódó játék, nem hasonlítanám össze ezzel, mert felesleges. Arról nem is beszélve, hogy vérbeli linear FPS, ahol némiképpen kevesebb NPC-t, terepet, akármit kell kidolgozni, mint a G3-ban.
Amúgy ahogy Molni is mondja, véleményed lehet.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
1. Mindenféle indok és összehasonlítás nélkül közlöd, hogy csúnya.
2. Még nem is futattad a gépeden, de te már tudod, hogy nagy a gépigánye. HONNAN?
Lehet véleményed, de azt illik valamivel alátámasztani? Mivel tudod igazolni, hogy nagy a gépigénye? Még ki se próbáltad... Ördögi kör.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de sztem ennek tényleg nagy a gépigénye!
De nehogy a Crysis-t linkeld be, mert akkor szerintem többen rohamot kapnak - én is.
"szerintem egyátalán nem húdeszép"
Hát akkor javaslom töröld ki a csípáidat. Mellesleg látogass el valamelyik honalpra ami a játékkal foglalkozik. Nem jó fotókat rakatak be...
www.gothic3.hu
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
csak arra akartam kilyukadni hogy sztem túl nagy a gépigénye a grafikához képest(szarul van kidolgozva pl a páncél meg ilyenek...)
furcsa a harmadik képen az ülõ ember feje. Így már nem is fogok vele játszani :c
De imádom ezt a játékot 😄
nem akarom hogy megjelenjen!
megint nem fogok tudni elszabadulni a gép elõl, megint pénzt fogok költeni rá, ez a játék megéri a pénzét!!!
jaj istenem, neeeee
ez egy átok, és áldás is egyben
NEEEEE 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Kövez a halál, az neten tök szar. Élõben meg veszélyes. Amúgy mondj jobbat, mármint jobb RPG játékot. Mérmint ami mostanság jelent/jelenik meg.
Amúgy is, mi a para a koma fejével? Félig árnyékban van.
Alig várom az újabb, sunyiban rám rontó Shadowbeast-eket 😊