32
-
Xardas18 #32 ... -
Szantai #31 karcolják már be a lemezt mit variálnak aranyba vagy gyémántba ugy is elkopik a sok gamezéstől :)))))))) -
szunyika #30 szomorú hír hogy visszahívták az aranylemezt, mer még javítgatnak rajta, További info... -
Evil Merodak #29 Remélem kiszivárog vagy lesz belőle valami release.
-
Indigo #28 Azt jelenti, hogy elkészült a játék végleges változatát tartalmazó lemez (aranylemez), amit majd sokszorosítani fognak. -
MI a f*szt jelent az, hogy "aranyba ment" annyi helyen látom játékokkal kapcsolatosan... annyi a volt az előrendelés, hogy máris aranylemez ? (mondjuk 50.000 megrendelés)vagy már annyian töltötték le a netről a kalaóz verziót? -
Brootal #26 Az első résznél szebb volt a második. A harmadik rész meg mégszebb lett(sokkal). De ha ugyanolyan lenne mint a második akkor is játszanék vele. Nagyon várom. Mire kijön addigra meg gépet fejlesztek. 7900GS jó lesz. :P -
gyuri12 #25 végre valaki aki leírta ezt
-
Indigo #24 A gépigénye már le volt írva egy másik hírben, onnan tudhatja. És valóban elég nagy a minimális konfig, sajnos ez van... -
Morden23 #23 Az Oblivion egyetlen egy szituban szebb ennél: ha minden maxra van állítva. Ahhoz pedig nagyobb masina kell, mint ami a G3 előzetes gépigényében szerepel.
Ellenben az Oblivion közel nem ANNYIVAL szebb, hogy ennyire fel kelljen hördülnöd.
A F.E.A.R. meg egy urbánus környezetben játszódó játék, nem hasonlítanám össze ezzel, mert felesleges. Arról nem is beszélve, hogy vérbeli linear FPS, ahol némiképpen kevesebb NPC-t, terepet, akármit kell kidolgozni, mint a G3-ban.
Amúgy ahogy Molni is mondja, véleményed lehet. -
Nem lenézlek, mint írtam nem értelek.
1. Mindenféle indok és összehasonlítás nélkül közlöd, hogy csúnya.
2. Még nem is futattad a gépeden, de te már tudod, hogy nagy a gépigánye. HONNAN?
Lehet véleményed, de azt illik valamivel alátámasztani? Mivel tudod igazolni, hogy nagy a gépigénye? Még ki se próbáltad... Ördögi kör. -
gyuri12 #21 oké feladom,de miért van az hogy van egy kis hülye gyerek(én) mond valami hülyeséget(de van benne egy kis igazság is) és jönnek a nagy hülye gyerekek(ti) és lehülyézitek a kis hülye gyereket... nem lehet véleményem vagy mi?! -
De ezt hogyan döntöd el mikor még nem is játszottál vele??? Na baszd már fel az agyamat! Már leírtam a configot. Egy 30 ropis videokártyán elfut medium beállításokkal a készítők szerint, míg az Obi meg nem... Kipróbáltam. NEM ÉRTELEK!!!!!!! -
gyuri12 #19 pl sztem szebb az oblivion... vagy a fear...
de sztem ennek tényleg nagy a gépigénye! -
Morden23 #18 Gyuri12, semmi baszogatás, de szerinted mi a "szép" grafikájú játék? Írj már ide egyet, hogy mi az, ami neked nem ronda?
De nehogy a Crysis-t linkeld be, mert akkor szerintem többen rohamot kapnak - én is. -
1GB ram és 6600GT az ajánlott? Ezen mi a nagy? Ma már ez az átlag gép egy játékhoz. Ellátogattál a magyar G3 honlapra???? Na mondd már, hogy randa, mert akkor baj van a látásoddal. Mellesleg a TES IV-nek ehhez képest bika gépigénye van. A fenti kofigom b*aszik megmoccani. Ja, és az állandóan töltöget. Itt nem lesz please wait és load felirat, és ha kinézel az ablakon ki is látsz rajta.... -
gyuri12 #16 de hát ez tényleg ronda!!! és nekem csak annyival van bajom hogy mi a rákért van akkora gépigénye?! mert tényleg néhány dolog gyönyörűen ki van dolgozva,de néhány olyan ronda mint a fene:D -
Honnan tudod, hogy mekkora a gépigénye? Az majd akkor derül ki, ha majd már több ezer felhasználó ad róla véleményt.
"szerintem egyátalán nem húdeszép"
Hát akkor javaslom töröld ki a csípáidat. Mellesleg látogass el valamelyik honalpra ami a játékkal foglalkozik. Nem jó fotókat rakatak be...
www.gothic3.hu -
rgerg #14 Én speciel csináltam már szássszor jobbat (apukámmal,aki karatézik és 45 danja van),de letöröltem mielött végigjátszttam volna mielőtt végigvittem volna hárdon. -
Indigo #13 Jajj, mindig ez a "csinálj jobbat" szöveg... :) -
Pontosan, aki meg úgy gondolja h. jobbat tudna készíteni, csak hajrá, szívesen megnézem mit alkot. :D -
Aki a vizuális élményre gyúr az vegyen digikamerát! Aki egy jót akar játszani,az meg Gothicot. Ennyi, és nem több, amiről szó van. -
szerintem egyátalán nem húdeszép :| -
gyuri12 #9 hehe igazad van:D -
Indigo #8 Gúny áldozata lettél :P :D -
gyuri12 #7 na erről beszéltem...
csak arra akartam kilyukadni hogy sztem túl nagy a gépigénye a grafikához képest(szarul van kidolgozva pl a páncél meg ilyenek...) -
Goth #6 úristen bazmeg... deszar :0000o
furcsa a harmadik képen az ülő ember feje. Így már nem is fogok vele játszani :c -
fúúúúúúúúúj!!
De imádom ezt a játékot :D
nem akarom hogy megjelenjen!
megint nem fogok tudni elszabadulni a gép elől, megint pénzt fogok költeni rá, ez a játék megéri a pénzét!!!
jaj istenem, neeeee
ez egy átok, és áldás is egyben
NEEEEE :D -
Morden23 #4 Há de mé'? :D
Kövez a halál, az neten tök szar. Élőben meg veszélyes. Amúgy mondj jobbat, mármint jobb RPG játékot. Mérmint ami mostanság jelent/jelenik meg.
Amúgy is, mi a para a koma fejével? Félig árnyékban van. -
gyuri12 #3 lévő:) -
gyuri12 #2 na engem lehet hogy megköveztek,de sztem ez ocsmány,és szarul van kidolgozva:) csak rá kell nézni a 3. képen lécő "ülő" fickó fejére... -
Morden23 #1 Na, hát akkor pontosan egy hónap múlva megint lesz egy játék, amiért le fogok ülni a gép elé. Ideje volt, a CIV4 óta semmi nem igazán keltette fel az érdeklődésemet.
Alig várom az újabb, sunyiban rám rontó Shadowbeast-eket :)