Internetes anyag miatt kerülhet bajba Schwarzenegger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem értem. Ha az autoplay közben shift gombot nyomni - a megatitkos DRM kiiktatása végett - bûntett, a titkosítás feltörése és azonnal kivégezni aki ilyet csinál. Akkor egy olyan könyvtárat nézni amit alapvetõen nem tettek nyilvánossá (linkelve bárhol html-ben) miért nem. Rejtély... Sosem fogom megérteni a jogalkotókat 😛. Mondjuk az is amatõr aki default engedélyezi egy ilyen site-on a könyvtárböngészést.
hát nem tudom, szerintem mást igért a mexikói kérdésben is. Bár nem csoda, hisz az amerikaiaknál hirtelen talán csak Buchanant tudnám említeni mint valóban jóakaratú politikust...
Ez egy semmiség. Még az érintett is azt mondta, hogy szerinte abban amit Schwarczi mondott, nincs semmi sértõ.
Két ember beszélgetett arról, hogy mi az a Latin vér. Ebben nincs semmi sértõ. Van félolasz ismerõsöm, õ büszke a latin vérére és a latin temperamentumára. Ez egyedivé teszi azt a népet valóban.
Egyébként Schwarczi (amennyire innen nyomon lehet követni) nekem úgy tûnik, hogy jó kormányzó, jó intézkedéseket és rendelkezéseket hozott eddig. Sokan kedvelik és népszerû. Fõleg azért, mert egyszerû és nem korrupt. Nem hiszem hogy le fogják váltani. Amolyan népembere.
Két ember beszélgetett arról, hogy mi az a Latin vér. Ebben nincs semmi sértõ. Van félolasz ismerõsöm, õ büszke a latin vérére és a latin temperamentumára. Ez egyedivé teszi azt a népet valóban.
Egyébként Schwarczi (amennyire innen nyomon lehet követni) nekem úgy tûnik, hogy jó kormányzó, jó intézkedéseket és rendelkezéseket hozott eddig. Sokan kedvelik és népszerû. Fõleg azért, mert egyszerû és nem korrupt. Nem hiszem hogy le fogják váltani. Amolyan népembere.
Hmm, számomra ez csak egy ártatlan magánbeszélgetésnek tünik... A politikai ellenfelei most ezzel akarnak keresztbetenni nekik, hátha bejön alapon...
Szerintem a Bush + a Swarczi is pont attól volt népszerû (egykor), mert rengeteg kis hibájuk van, a PR-osaik meg rá is jáccanak erre.
Az óriástól mindenki fél, viszont a buta óriás olyan macis.
Kerry meg al Gore, szintén nem voltak tökéletesek, de elkövették azt a hibát, hogy valami módon azért profiknak akartak látszani.
Az óriástól mindenki fél, viszont a buta óriás olyan macis.
Kerry meg al Gore, szintén nem voltak tökéletesek, de elkövették azt a hibát, hogy valami módon azért profiknak akartak látszani.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha minden igaz, akkor arra mondta azt, hogy a kinezet alapjan nem lehet eldonteni, hogy honnan valo. Puerto Rica-i, mexikoi, vagy kubai azt nem lehet megallapitani.
(Bocsi az idezetekert <#zavart1>#zavart1>)
Transcript:
Susan Kennedy: Bonnie Garcia is great too ... is she Puerto Rican?
Arnold Schwarzenegger: It seems to me a Cuban
Schwarzenegger: She's not Mexican
No
She said something I thought she was Puerto Rican
She's very Puerto Rican or the same thing as Cuban to me -- they are all very hot -- they have part black blood in them and part of them is Latina blood. That together makes it ... I had a friend competing against me and he was like that.
Itt talaltam
(Bocsi az idezetekert <#zavart1>#zavart1>)
Transcript:
Susan Kennedy: Bonnie Garcia is great too ... is she Puerto Rican?
Arnold Schwarzenegger: It seems to me a Cuban
Schwarzenegger: She's not Mexican
No
She said something I thought she was Puerto Rican
She's very Puerto Rican or the same thing as Cuban to me -- they are all very hot -- they have part black blood in them and part of them is Latina blood. That together makes it ... I had a friend competing against me and he was like that.
Itt talaltam
Haha, mennyire igaz 😊 Bar szerintem Schwarzi meg az akcentusaval is jobban beszel mint Bush. Schwarzi legalabb ki tud mondani egy ertelmes mondatot anelkul, hogy zavarodottan elmosolyodna es jonne a hulye "you know, hahaha" szovegevel
"Nem tudom, hogy a "that makes it" mire utal"
Szerintem a hot-ra vonatkozik, tehát 'part of the black blood in them and part of the Latino blood in them and together that makes them hot'
Szerintem a hot-ra vonatkozik, tehát 'part of the black blood in them and part of the Latino blood in them and together that makes them hot'
Egyszer a Bushnak volt egy tök jó poénja, amikor együtt szerepeltek valami kampánygyûlésen. Azt mondta: rengeteg közös vonásuk van a Swarczival, pl mindketten repubik, meg hogy igazából egyikõjük sem igazán tud beszélni.
😉
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nekem az teccett, amikor valami olyasmit mondott a Svarczi, hogy náluk kelet-európában a szoc idõkben micsoda elnyomás volt.
LOL
Ehhez képest ugye talán max 3 éves lehetett amikor az uccsó orosz tank kivonult Ausztriából.
És soha nem is volt olyan dúrva rencer sem mint nálunk.
LOL
Ehhez képest ugye talán max 3 éves lehetett amikor az uccsó orosz tank kivonult Ausztriából.
És soha nem is volt olyan dúrva rencer sem mint nálunk.
Valahogy igy fogalmazott:
"I mean, they (Cubans and Puerto Ricans) are all very hot...they have the, you know, part of the black blood in them and part of the Latino blood in them and together that makes it,"
Aztan bocsanatot kert a megnyilvanulasert.
Nem tudom, hogy a "that makes it" mire utal, de szerintem ebben semmi izgato nincs. Persze, ha arra utal, hogy ez teszi oket veszelyesse, akkor mar kicsit neccesebb a helyzet.
Sajnos az ominozus klippet azota lerangattak a webrol 😞 kar erte...en is fel akartam hasznalni, mihelyst a "Kalifornia kormanyzoja" posztra jelentkezek.
"I mean, they (Cubans and Puerto Ricans) are all very hot...they have the, you know, part of the black blood in them and part of the Latino blood in them and together that makes it,"
Aztan bocsanatot kert a megnyilvanulasert.
Nem tudom, hogy a "that makes it" mire utal, de szerintem ebben semmi izgato nincs. Persze, ha arra utal, hogy ez teszi oket veszelyesse, akkor mar kicsit neccesebb a helyzet.
Sajnos az ominozus klippet azota lerangattak a webrol 😞 kar erte...en is fel akartam hasznalni, mihelyst a "Kalifornia kormanyzoja" posztra jelentkezek.
Mivel homofób, az sem kizárt, hogy a fekete lakosságot sem kedveli...
Ha jól megmondta, akkor annyi a menõ állásának. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Elemzi... na ja van mitt, ott a néger és latin banda ugyanaz a probléma mint itt a CIGÁNY.... JAh és kikérem magamnak hogy rasszista akkor érezném magam annak ha ok nélkül utálnám öket mint a xart <#banplz>#banplz> de én Eddigi 31 évem alatt sose okoztam nekik gondot ök visszont.. nah ergo én eszt önvédelemnek hivom s bár nemvagyok jogtudos de az önvédelmet ugye a törvény se bünteti <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#gun>#gun> és ne gyertek ( pedig fogtok) a nemcsak a cigány a rossz dumával mert nemállitom hogy a cigány lehet csak fasz de mégis érdekes hogyhogynem a környezetembe lévé hallott vagy láttot!!! gondok ( a melletünk lévö nyitottudvaru kis boltocska vagy a miálltalunk üzemeltetett kis net-coffécska is éredekes mod csak a cigyányokrol tudd rosszat mondani.. mennyit kellet már elhajtanom.. éredekes a sok 100 magyar gyerek bejön elvan fizet megy... a legnagyobb vicc :8 hogy eszt már külön kell emliteni pedig ezlenne a normális ..a ritkán (még szerencse) betérö cigok.. KIVÉTEL!!! nélkül problémáztak a kissebbeket zaklaták.. ahogy szokták 😄 ugyhogy remélem a mi svájcinégerünk jol megmondta nekik <#mf1>#mf1><#integet2>#integet2>
Ha még csak elemzi az eltérõ életmódot, a viselkedést, az miért baj? V. írt konkrétan olyat is h. utálja a négereket? 😄 Az már szívás lenne.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Szivas 😄