Tűzveszélyes Canon-másolók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja igy hogy most elovlastam a cikket ez télleg gáz hogy 2milliobol kigyulladt 3 , 20 év alatt deazér visszahivják...ááh
"a hiba az elektromos hálózati kábel számlájára írható"
Gondolom, 10-20 év alatt szétmállott a vezeték, és zárlatos lett. LOL. <#vigyor2>#vigyor2>
Gondolom, 10-20 év alatt szétmállott a vezeték, és zárlatos lett. LOL. <#vigyor2>#vigyor2>
1987-töl 1997-ig? Lassan a legújabb is 10 éves lesz, hátmég a 87-ben vásárolt. Nemazért, de, ha 20 évig ment probléma nélkül, szerintem nem lehet olyan nagy a probléma.
1.87 millióból 3 kigyulladt? Nekem nem tûnik akkora katasztrófának.
Mások is hívják vissza termékeiket... Szerencsére a közelemben nem túl sok Canon márkájú cucc van<#vigyor2>#vigyor2>.
Most majd biztos sokan fikázzák a Canont, hogy így gagyi meg úgy gagyi, de majd akik kicsit jobban belegondolnak rájönnek, hogy visszahívni egy terméket = beismerni a saját hibát és AKARNI javítani rajta...Megnézném, hogy ez hogy mûködik jópár magyar elektronikai cégnél...(ja most énis fikáztam bocsi...😊 )
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"