Party gimi - Egy tini szexvígjáték minden alkalomra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"és a csajoknak csak "az" jár az eszükben. Na, igen. Ahogy azt Móricka elképzelné. "

pedig jobb ha tudod, hogy a csajoknak nagyon sokszor csak az jár az eszükben. Sõt a csajok csak és kizárólag mindig a fiúkról fecsegnek, szinte más nem is jár a fejükben. Pl. nézz meg egy tévésfórumot, mondjuk port.hu-n. Na ott ha meglesed a fiatalabb nõi olvasók semmi mással nem foglalkounaki csak, hogy tetszik nekik vagy sem a férfi szereplõ/fõszereplõ és mindent ettõl tesznek függõvé.

KIP
korlátok nélkül természetesen mert az úgy jó <#eplus2>
KIP
ez az ár csak jobb lehet mert én pl. a 3Mbit/s-es dolgozónetet kapom 10.000 HUFért 😄
KIP
szerintem ez a filmet már a torrent nevû szoftveráruházban csak elvétve lehet kapni, bár én a dc++ eladóit messze elkerülöm mert folyton lelépnek árucsere közben <#banplz>
Egyetértek Jürgennel! <#levele>

Aki tanul, az hülye. Aki nem tanul, az is marad.

Jürgen
<#violent><#boxer><#gun><#falbav><#duhos2><#action><#gunyos1>ez a véleményem az ilyen filmekrõl!!!

úgyse hisszük el, hogy nem láttad😊

amúgy azt kifelejtetted, hogy a leggonoszabb focista diák elveszti a barátnõjét és a suli szûz lúzere megszerzi a jó nõt😊
BCS CORPS
kitálálom mi lesz a képek alapján a ciket se olvasom mer minek 😄
szal lesznek a gonosz focista diákok akik csesztetika fõhõst és alapból keménykednek mindenhol a fõhõs a végén megszerzi a csajt aki enyhén kurvás beütésü miközben átesik pár nagyon égõ helyzeten

eltaláltam ?

http://www.bcsinfo.hu/forum

Egyébként gondold el, hogy milyen igaza van.
pl: 1 Mbps = 10000 Ft/hó
1 Mbps * 1 hó = kb 330 GB
1 GB = kb 30 Ft
Ebbõl ki lehet számolni, hogy mennyibe kerül a film.

SG ad pozitív kritikákat... Mellesleg az Eurotrip a legjobb tini vígjáték

en megnezem. 1x minden ilyet meg lehet nezni, amikor epp k*ra unatkozik az ember. Talan 1-2 rohoges is belefer? 😊

éppen ez az. ahogy nézem az utóbbiak zömükben mind pozitívak voltak. talán kritikusabbnak kéne lenni...
pedig szerintem nem is olyan rossz film

Luise
hát igen, tényleg szar film lehet. de ha hozzáveszem, hogy az SG még SOHA nem adott pozitiv filmkritikát...

BiG G
naigen, ezt nem nézzük meg 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

PíszLávJuniti
ritka szarul hangzik 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

tetszik a diszkréciód 😊 és a kritika alapján a válaszom a kérdésedre a nem. bár kinek mi jön be..
FragStaR
akkor nem is érdemes megvenni a dc++ diszkontáruházban?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

szerintem nagyon rossz film