25
Megjelenés: 2006.11
-
asde3 #25 hi all, valaki tudja hogy lehet tenni a telefonra programokat, stb? mer akartam szedni netröl, gépröl is küldeni, és nem kezeli a formátumot me gilyenek,(java) -
#24 magyar nyelvű teszt -
#23 -
#22 -
#21 videóbemutató -
#20 videó a telóról (youtube) -
#19 cseh bemutató sok képpel -
#18 a rózsaszín változat neve: Samsung Blush
ami egyébként =Samsung X830.
[b]megjelenés: 2006. Október!
-
#17 -
#16 800 mAH aksi ruszki teszt
-
#15 -
#14 offtopic :( -
#13 Ez is elég izgalmas..a P300 tovább fejleszett változata.
SGH-P310
Az elődmodellhez (SGH-P300) képest hagyományosabb, a vásárlok számára könnyebben megszokható és elfogadható külsőt kapott a bankkártya méretű készülék. Egyelőre nem sok mindent lehet tudni az előreláthatólag októberben megjelenő, Bluetooth-támogatással felvértezett telefonról, de a várakozások szerint 2 megapixeles kamerát és sztereó hangszórót találhatunk majd rajta, belső memóriáját microSD-kártyával egészíthetjük majd ki.
-
#12 iz igen érdekesre sikerült mobil,ámde nem mondom hogy szr,elsö látásra fura eléggé,de nem is olyan rossz ! vagyis a fekete a legjobb . -
#11 1 giga agy, kicsi, lehet rajta telefonálni meg zenét hallgatni, más nem kell :) -
#10 es aza bluetooth felirat raknak ra? ekkora nagy szam hogy van benne? aztaaaa :DD -
#9 -
Vlala #8 Kék nem lesz? :) -
#7 szörnyűűű...
kínjukban má nem tudnak mit kitalálni :S [külsőre] -
#6 -
#5 hát ez elég érdekes kis teló :)valami van benne ami megfogja az embert,bár ezek a szines verziók elég viccesek..
-
#4 nem olyan vészesek ezek. vér egyszerű dizájn. jó az^^ bár a barby színűek tényleg durvák:))) igazándiból nekem is csak egy igazán fontos dolgokat tudó, kultúr anyagból lévő, szép teló kéne. rühellem az öszvértelókat, amik "tudását" sose használja ki az ember:S -
Borg #3 Azt hittem a Nokia dizájntelefonjait nem lehet alulmúlni... tévedtem.
De hogy pont a Samsung tegye meg... -
#2 képeket valamiért nem akar beilleszteni...
x830
SPH-S4300 a koreai tesó, ez nálunk értelem szerűen nem kapható
-
#1 2006.04. hó után Dél-Koreából, kis módosításokkal, de itt is megjelenik, az ottani nevén Samsung SPH-S4300 futó telefon,teszt itt Hivatalos kinti oldala itt.
Európában 2006. szeptemberében lett bejelentve és 2006. novemberében, szal még idén várható.
Főbb funkciók:
* GSM 900/1800/1900 Mhz, GPRS, EDGE
* 84 x 30 x 19,9 mm
* 74 gramm
* 128x220 pixel felbontású, 265 ezer színű TFT kijelző
* 1 GB beépített memória
* 1.3mp kamera
* Zenelejátszó (MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA), digitális erősítő (fejletet zeneszoftver)
* USB, Bluetooth 2.0
* Black UI