8
  • csorfab
    #8
    Gratulálok! Zseniális! Egy újabb bejegyzéssel bővülhet az Idióta, Használhatlan Találmányok Adatbázisa. Az IBM-féle notebooklengetős játékvezérlésre azt hittem, hogy a mélypont, de ezeknek még arra is sikerült rácáfolniuk!

    Komolyan, ki akar egy ilyen telefont??? A hülye plázapicsák, talán igen...

    Ahelyett, hogy a reklámszakemberek is értelmesebb dolgokra koncentrálnának. Mondjuk egy célzott 15-20mp-es reklámblokk után lehetne 1 percet ingyen telefonálni. Na ANNAK lenne értelme, és nem hiszem hogy megvalósíthatatlan, és nem lennének rá vevők.

    No comment, ennyire hülyék az emberek...
  • kvp
    #7
    Az apple mar gyartott hasonlo megoldasu, led-es vilagitasu gepeket. Be lehetett allitani milyen legyen a haz szine. (rgb alapon barmit) Sok ertelme nem volt.

    A technologianak csak elektronikus papir eseten van ertelme, mivel az nem fogyaszt energiat. Viszont mar most leteznek olyan telefonok amiknek atlatszo a boritasa, es egy kinyomtatott papirlapot lehet a borito ala tenni. Van hozza szoftver ami egy kepet atkonvertal sablonna, amit csak ki kell nyomtatni, kivagni es berakni.

    Szvsz a technologia reklamcelra csak akkor hasznalhato ha a telefon tulajdonosa nem tudja befolyasolni sem a grafikat sem a csengohangot. Egy allandoan reklamot jatszo telefont pedig csak a nagyon szegenyek hasznalnanak, azok is csak akkor ha ingyen lehet vele telefonalni.

    Viszont egy epapir-os erintokepernyos, szines kijelzoju, az egyik oldal teljes feluleten kijelzovel boritott telefont en is szivesen hasznalnek. (lasd egyik uj apple szabadalom)
  • GABOR16
    #6
    Ha ezmost OLED akkor vagy az egész telefon 24 órán át világítani fog mint egy neonreklám (és megeszi az aksit), vagy mikor senki nemhasználja teljesen feketelesz a telefon, és mikor egy kéz hozzáér elkezd világítani (de akkor is mint egy hírdetőtábla a sötétben).
    Ez önfénnyel nagyon feltünő (főleg esténként). Én nemszeretem a feltünést. Nekem nemkell ilyen telefon.
  • neevous
    #5
    Most meg lehet kövezni, de én örölnék neki, ha jobban testre tudnám szabni a telefonom kinézetét. Persze a jóizlés határain belül, és nem ilyen stílusban, mint ami a képeken látható.
  • Lacc
    #4
    Talán azt megöli, de nyit másikat. Szerinted aki pénzt bír kiadni mindenféle idétlen csengőhangra és háttérre, az ne adna majd ki egy ilyenre is?
  • gyuri12
    #3
    én szívesen csináltatnék egy ilyet,Schumi-Ferrari keverékben:D

    vagy pedig:egy utálom alonsót styleosat is elfogadnék:D
    azonkívül jó ötletnek tartom,csak kár hogy nem lehet sok dologra használni:(
  • Cat #2
    és nem ez kell a népnek? Mondjuk ez ugy ahogy van megöli a cserélhető előlapok piacát - vajon ez a szolgáltatóknak megéri? Nyilván senki nem gondolja, hogy többezer forintba kerül egy színes műanyag lapocska.
  • Higany
    #1
    Csicsa, semmi más!