Moziletöltésekkel és új iPoddal erősít az Apple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben van valami, de annak sem örülnék, ha mától fogva zenelejátszók nem játszanák le az mp3-at (elterjedt, nem a legjobb minõség/méret arány), cak ogg-ot.
egyrészt, mert ott is ez csak a netto ár, amire rámegy még az áfa, ami államonként változik
másrészt a piacvédelem miatt a 149 dolcsis nano itt az eu-ban 149 euro. nálunk is ennyi. csak erre még rámegy az artisjus adó (1 gigánál 5K) és az áfa (20%).
másrészt a piacvédelem miatt a 149 dolcsis nano itt az eu-ban 149 euro. nálunk is ennyi. csak erre még rámegy az artisjus adó (1 gigánál 5K) és az áfa (20%).
sepsiszentgyörgy
Nem teljesen, de majdnem. Erga omnes.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Valamit nem értek, ha az US-ben átszámítva 33000 ft 1 1gigás nano, akkor itt miért kerül 45-be, szóval majdnem a másfélszeresébe. Nem hiszem, hogy ennyi lenne a vám:S.
Valamit nem értek, ha az US-ben átszámítva 33000 ft 1 1gigás nano, akkor itt miért kerül 45-be, szóval majdnem a másfélszeresébe. Nem hiszem, hogy ennyi lenne a vám:S.
Szerintem ezek az új iPod nanok a fekete kivételével ocsmányak, kár, hogy az meg csak 8 gigás változatban van... (Egyébként miért "elit" a fekete az Apple-nél?😊) Nembaj, így legalább nincs kísértés😊 Viszont ez a shuffle kicsire sikeredett!😊
/*WTF?!*/
fikázni most nincs kedvem csak kérdezek: nem tudjátok hogy a 640*480-as filmeket milyen codec-cel és milyen bitrate-tel kódolják. gyanakszom hogy Quicktime mov/h264 codec, na azt b.szhatod mert semmilyen más hordozható eszköz nem fogja lejátszani.
sznobhatás rulez (különös ismertetõ jel: ha nem kedvelt termékrõl szóló hír van, akkor elkeseredetten f*kázza a terméket és annak fogyasztóit), de ne legyen keserû a szõlõ.
(szerintem tanulmányt lehetne írni a #6 és a #7-es azonos filozófiájú postok közti tartalmi különbségrõl)
örülj neki, hogy egyéniség vagy, nemn kell sírni vagy világot megváltani.
(szerintem tanulmányt lehetne írni a #6 és a #7-es azonos filozófiájú postok közti tartalmi különbségrõl)
örülj neki, hogy egyéniség vagy, nemn kell sírni vagy világot megváltani.
a drága gagyi cuccok újabb generációja is megérkezett, amely ismét befutó lesz a marketingnek köszönhetõen.. Ennyit arról hogy mi számít, a külsõ+ marketing vagy tudás/ár arány... iRiver+Sennheiser rulz.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
minden bizonnyal. itt van például elsõként a te gagyi beszólásod
sepsiszentgyörgy
Törölt felhasználó
Dejó megint beindúl a gagyik új hulláma .
ez a "régi" iPod mini style nem nagyon jön be nálam az új Nano-nál , szerintem iszonyat ocsmány lett ezzel a titánium külsejével . és az új keresö progit meg softwaresen is lehetett volna frissiteni az 5. generációs iPod-okon is . na mindegy nálam most inkább az új 7-es iTunes üt nagyot az újitásaival ( szerintem a legjobb zenelejátszó prgi napjainkban , persze ez nem a profi szintre értendö ) ...
Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...
az a pink ipod nagyon bejön basszus 😊)) mindjárt veszek egyet. csak kár hogy drága....
egy mp3 lejátszó nem ér ennyit. legalábbis kelet europában. nyugaton ugyebár ez zsebpénz.
egy mp3 lejátszó nem ér ennyit. legalábbis kelet europában. nyugaton ugyebár ez zsebpénz.
Nekem nem tetszenek az új Nano-k, bár a 8gb-os méret meggyõzõ. Igaz azért már inkább egy 30-as Videot veszek 😊
A Shuffle viszont jó lett, jobb mint a régi.
A Shuffle viszont jó lett, jobb mint a régi.
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.