eMusic már Magyarországon is

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legális, mert itthon a zeneletöltés legális csak a feltöltés. Oroszoprszágban meg mindkettõ legális. Így aztán végeredményben legális marad, csak hát a zenész nem lát belöle pénzt. Ez az eMusicos megoldás nagyon tetszik, biztos használni fogom!!! Remélem bõvül a kínálat, ja meg jó lenne ha lehetne Paypal-lel fizetni.
persze legálisan

ha te 90 számot ennyi pénzért meg tudsz szerezni,akkor szólj légyszíves.........

Na igen, de abból a pénzbõl az elõadók nem látnak semmit... (nem igazán legális, akkor meg miért fizetni is érte?)

Már régóta elérhetõ itthon az eMusic, én már egy éve elõfizetek.
Annyi változott, hogy most minden drágább lett mert rájön az adó és ezen kívül valami nagyon érdekes dollár/euró árfolyamon váltottak.
De még így is elég olcsó, és DRM mentes...
Most nem plusz reklámot akarok nekik (fõleg mert mérges vagyok, mert mióta megnyílt az európai részleg kb 1000 forinttal többet fizetek ugyanazért mint elõtte), de nézzétek meg mert 25 számot adnak ingyen, nem kell hozzá elõfizetni utána (de a kártyaszámot meg kell adni, 1ft-tal terhelik).

Sanyix
Miért ne? LOL

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

A zeneszámok tömörített másolgatása NEM bûncselekmény, de mégcsak nem is szabálysértés! Egyszerûen szabad! Nem kell feltétlen megvenni! Ha megveszed akkor + már ne tömörítve vedd meg!

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

250ft/euro áron számolva.
270ft/euro áron meg 60ft,de így is nagyon baba

Most van egy jó kis csomag,ami 20Euróba kerül és 90 nótát tudsz lehúzni egy hónapban.
Így egy nóta 55ft-ra jön ki.egész normális ár asszem..

Szerintem az Allofmp3.com orosz oldalán elfogadhatóak az árak. ott 320kbs-ben egy album max 2 dollár.
ha itt 1 dollár egy szám, akkor mehetnek a francba :)
Kérdés mennyibe kerül 1 zeneszám...

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html