11
-
Mberke #11 Legális, mert itthon a zeneletöltés legális csak a feltöltés. Oroszoprszágban meg mindkettő legális. Így aztán végeredményben legális marad, csak hát a zenész nem lát belöle pénzt. Ez az eMusicos megoldás nagyon tetszik, biztos használni fogom!!! Remélem bővül a kínálat, ja meg jó lenne ha lehetne Paypal-lel fizetni. -
izb #10 persze legálisan -
izb #9 ha te 90 számot ennyi pénzért meg tudsz szerezni,akkor szólj légyszíves......... -
Capra Ibex #8 Na igen, de abból a pénzből az előadók nem látnak semmit... (nem igazán legális, akkor meg miért fizetni is érte?) -
Capra Ibex #7 Már régóta elérhető itthon az eMusic, én már egy éve előfizetek.
Annyi változott, hogy most minden drágább lett mert rájön az adó és ezen kívül valami nagyon érdekes dollár/euró árfolyamon váltottak.
De még így is elég olcsó, és DRM mentes...
Most nem plusz reklámot akarok nekik (főleg mert mérges vagyok, mert mióta megnyílt az európai részleg kb 1000 forinttal többet fizetek ugyanazért mint előtte), de nézzétek meg mert 25 számot adnak ingyen, nem kell hozzá előfizetni utána (de a kártyaszámot meg kell adni, 1ft-tal terhelik). -
#6 Miért ne? LOL -
roliika #5 A zeneszámok tömörített másolgatása NEM bűncselekmény, de mégcsak nem is szabálysértés! Egyszerűen szabad! Nem kell feltétlen megvenni! Ha megveszed akkor + már ne tömörítve vedd meg! -
izb #4 250ft/euro áron számolva.
270ft/euro áron meg 60ft,de így is nagyon baba -
izb #3 Most van egy jó kis csomag,ami 20Euróba kerül és 90 nótát tudsz lehúzni egy hónapban.
Így egy nóta 55ft-ra jön ki.egész normális ár asszem.. -
Vieri85 #2 Szerintem az Allofmp3.com orosz oldalán elfogadhatóak az árak. ott 320kbs-ben egy album max 2 dollár.
ha itt 1 dollár egy szám, akkor mehetnek a francba :) -
k0zi #1 Kérdés mennyibe kerül 1 zeneszám...