Távmunka váltja fel a kihelyezett munkahelyeket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre nem az a megoldás, hogy a helpdesk-es is legyen primitív. Az senkinek se jó.
Egyébként nem az a lényeg, hogy hány diplomája van, hanem hogy képes legyen segíteni a telefonálóknak.
Egyébként nem az a lényeg, hogy hány diplomája van, hanem hogy képes legyen segíteni a telefonálóknak.
Van egy tippem: www.rentacoder.com
kering a neten jópár telefonszolgálatos, meg helpdesk-es, meg mindenféle segélyvonal felvett anyaga. egyszer hallgasd meg valamelyiket, rögtön rálössz mér gáz ha primitív a felhasználó...
persze, neked is igazad van, nem hozzá-nem-értõket kell ilyen munkára fogni, de én teljes mértékben megértem, hogy mennyire szomorú 2-3 diplomával a háta mögött elmagyarázni a betelefonálónak, hogy nem létezik "any key"...
persze, neked is igazad van, nem hozzá-nem-értõket kell ilyen munkára fogni, de én teljes mértékben megértem, hogy mennyire szomorú 2-3 diplomával a háta mögött elmagyarázni a betelefonálónak, hogy nem létezik "any key"...
Hát itt is ez lenne a jövõ de még elég gyerek cípõben jár a dolog mint minden😊 több magyar weboldal is foglalkozik ezzel a témával egyet megemlítek http://internetmunka.hu (persze semmi közöm hozzá😊)
Ezen én is fennakadtam. Ha én a problémámmal betelefonálok valahova, akkor épp az lenne a lényeg, hogy nálam képzettebb ember üljön ott, aki a felmerült problémát meg tudja oldani.
Nálunk épp az a tapasztalat, hogy a triviálisnál picit bonyolultabb problémákkal már hiába telefonál az ember (vagy órákig kapcsolgatják ide-oda, míg talál egy hozzáértõ munkatársat).
Nálunk épp az a tapasztalat, hogy a triviálisnál picit bonyolultabb problémákkal már hiába telefonál az ember (vagy órákig kapcsolgatják ide-oda, míg talál egy hozzáértõ munkatársat).
Nekem ez tetszik: "Emellett kicsit kellemetlen volt, hogy az amerikai telefonálók, e-mailezõk többsége alacsonyabb képzettségû volt, mint az õket kiszolgáló, PhD fokozattal rendelkezõ indiaiak."
El nem tudom kepzelni, hogy miert volt ez gond...
El nem tudom kepzelni, hogy miert volt ez gond...