Nincs néző az amerikai mozikban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem félreérted. a cikk arról szól, hogy szeptemberben amerikában nem járnak moziba.

egyébként járnak, ajjaj, miért ne járnának.

názd meg mekkorát kaszált a karib 2
Hát nem kéne csodálkozni, hogy nem megy a nép a mozikba. Lustul az ember, meg szegényedik és akkor még nem is beszéltem arról, hogy nincs is miért eljárni. Az éves felhozatal mégcsak filmnek sem nevezhetõ. A tvben jobbak a sorozatok!
little miss sunshine valóban nagyon durván hoz
"hétvége sem fog hatalmas bevételekkel" -miért, az elõzõek mind fölülmúlták az elmúlt év azonos idõszakáét. a "sem" nem kell a mondatba.

"a számok elég megdöbbentõk" - érzékenység és tapasztalat kérdése a megdöbbenés

"soha nem látott pangás" -túlzás, bár tényleg régen volt 10M alatti #1 (2004 hasonló idõszakában)

"Hollywoodland (...) mindössze 5 millió dollárt ért." - nem, közel 6 millió dollárt ért el (5.9M)

"hetedik a Little Miss Sunshine alig 4 millióval" - most alig 4 millióval, de ez a kis filmecske simán 50 millió fölött végez, pedig nem egy "high profile" film. a Fox Searchlight történetének 2. legjövedelmezõbbje lesz a Kerülõutak mögött.

"Nicholas Cage" - inkább Nicolas Cage

"a héten szintén kevés látogatóra számíthatnak a tulajdonosok, hiszen mindössze kettõ darab, komolyabb érdeklõdésre számot tartható film kerül az amerikai mozikba." - azért az animációs Everyone's Hero is számot tarthat némi érdeklõdésre, talán még a The Black Dahlia fölött is fog nyitni.

a crank állat film, szerintem, és a hollywoodland sem volt rossz.

jövõ héten meg black dahlia. nincs itt semmi gond.
mellon
Tom yum goong = The Protector
IMDB <#vigyor4>

Idén az X-men-en kívül nem sok filmre mondtam, hogy "na ezt megnézném" Fegyvernepper mondjuk jó volt, ezzel az hiszem ki is fújt a listám. X-ment még nem láttam 😊

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html

Sir Quno Jedi
Namost többségükért nekik kéne fizetniük, hogy megnézzem! Még TV-ben sem érdekelnének, nemhogy moziban?! Mégis mit képzeltek, mit hittek, hogy tömegek fognak tolongani a mozipénztárak elõtt?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SötétBarom
ritka sok semmitmondó és szar film -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

hú ekkora orrot is régen láttam!😄(2. kép)

most nem azert de az elefantos tony jaa film az szerintem nem a protector, hanem a tom yum goong
tipikus szeptember, a leggyengébb hónap, mindenki pihenteti a nagy durrokat.