12
-
winnie #12 szerintem félreérted. a cikk arról szól, hogy szeptemberben amerikában nem járnak moziba.
egyébként járnak, ajjaj, miért ne járnának.
názd meg mekkorát kaszált a karib 2 -
keser #11 Hát nem kéne csodálkozni, hogy nem megy a nép a mozikba. Lustul az ember, meg szegényedik és akkor még nem is beszéltem arról, hogy nincs is miért eljárni. Az éves felhozatal mégcsak filmnek sem nevezhető. A tvben jobbak a sorozatok! -
winnie #10 little miss sunshine valóban nagyon durván hoz -
TM #9 "hétvége sem fog hatalmas bevételekkel" -miért, az előzőek mind fölülmúlták az elmúlt év azonos időszakáét. a "sem" nem kell a mondatba.
"a számok elég megdöbbentők" - érzékenység és tapasztalat kérdése a megdöbbenés
"soha nem látott pangás" -túlzás, bár tényleg régen volt 10M alatti #1 (2004 hasonló időszakában)
"Hollywoodland (...) mindössze 5 millió dollárt ért." - nem, közel 6 millió dollárt ért el (5.9M)
"hetedik a Little Miss Sunshine alig 4 millióval" - most alig 4 millióval, de ez a kis filmecske simán 50 millió fölött végez, pedig nem egy "high profile" film. a Fox Searchlight történetének 2. legjövedelmezőbbje lesz a Kerülőutak mögött.
"Nicholas Cage" - inkább Nicolas Cage
"a héten szintén kevés látogatóra számíthatnak a tulajdonosok, hiszen mindössze kettő darab, komolyabb érdeklődésre számot tartható film kerül az amerikai mozikba." - azért az animációs Everyone's Hero is számot tarthat némi érdeklődésre, talán még a The Black Dahlia fölött is fog nyitni.
-
winnie #8 a crank állat film, szerintem, és a hollywoodland sem volt rossz.
jövő héten meg black dahlia. nincs itt semmi gond. -
#7 Tom yum goong = The Protector
IMDB -
k0zi #6 Idén az X-men-en kívül nem sok filmre mondtam, hogy "na ezt megnézném" Fegyvernepper mondjuk jó volt, ezzel az hiszem ki is fújt a listám. X-ment még nem láttam :) -
#5 Namost többségükért nekik kéne fizetniük, hogy megnézzem! Még TV-ben sem érdekelnének, nemhogy moziban?! Mégis mit képzeltek, mit hittek, hogy tömegek fognak tolongani a mozipénztárak előtt?! -
#4 ritka sok semmitmondó és szar film -.- -
gyuri12 #3 hú ekkora orrot is régen láttam!:D(2. kép) -
savior #2 most nem azert de az elefantos tony jaa film az szerintem nem a protector, hanem a tom yum goong -
winnie #1 tipikus szeptember, a leggyengébb hónap, mindenki pihenteti a nagy durrokat.