12
  • winnie
    szerintem félreérted. a cikk arról szól, hogy szeptemberben amerikában nem járnak moziba.

egyébként járnak, ajjaj, miért ne járnának.

názd meg mekkorát kaszált a karib 2
  • keser
    Hát nem kéne csodálkozni, hogy nem megy a nép a mozikba. Lustul az ember, meg szegényedik és akkor még nem is beszéltem arról, hogy nincs is miért eljárni. Az éves felhozatal mégcsak filmnek sem nevezhető. A tvben jobbak a sorozatok!
  • winnie
    little miss sunshine valóban nagyon durván hoz
  • TM
    "hétvége sem fog hatalmas bevételekkel" -miért, az előzőek mind fölülmúlták az elmúlt év azonos időszakáét. a "sem" nem kell a mondatba.

"a számok elég megdöbbentők" - érzékenység és tapasztalat kérdése a megdöbbenés

"soha nem látott pangás" -túlzás, bár tényleg régen volt 10M alatti #1 (2004 hasonló időszakában)

"Hollywoodland (...) mindössze 5 millió dollárt ért." - nem, közel 6 millió dollárt ért el (5.9M)

"hetedik a Little Miss Sunshine alig 4 millióval" - most alig 4 millióval, de ez a kis filmecske simán 50 millió fölött végez, pedig nem egy "high profile" film. a Fox Searchlight történetének 2. legjövedelmezőbbje lesz a Kerülőutak mögött.

"Nicholas Cage" - inkább Nicolas Cage

"a héten szintén kevés látogatóra számíthatnak a tulajdonosok, hiszen mindössze kettő darab, komolyabb érdeklődésre számot tartható film kerül az amerikai mozikba." - azért az animációs Everyone's Hero is számot tarthat némi érdeklődésre, talán még a The Black Dahlia fölött is fog nyitni.

• winnie
    a crank állat film, szerintem, és a hollywoodland sem volt rossz.

jövő héten meg black dahlia. nincs itt semmi gond.
  • mellon
    Tom yum goong = The Protector
    IMDB
  • k0zi
    Idén az X-men-en kívül nem sok filmre mondtam, hogy "na ezt megnézném" Fegyvernepper mondjuk jó volt, ezzel az hiszem ki is fújt a listám. X-ment még nem láttam :)
  • Sir Quno Jedi
    Namost többségükért nekik kéne fizetniük, hogy megnézzem! Még TV-ben sem érdekelnének, nemhogy moziban?! Mégis mit képzeltek, mit hittek, hogy tömegek fognak tolongani a mozipénztárak előtt?!
  • SötétBarom
    ritka sok semmitmondó és szar film -.-
  • gyuri12
    hú ekkora orrot is régen láttam!:D(2. kép)
  • savior
    most nem azert de az elefantos tony jaa film az szerintem nem a protector, hanem a tom yum goong
  • winnie
    tipikus szeptember, a leggyengébb hónap, mindenki pihenteti a nagy durrokat.