Sony PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazs1
szerintem be fogják zárni

BIG Money7
szerintem ez hülyeség.
nehogymár csak pár embernek legyen<#wow3><#wow3><#wow3>

én ugy tudom itthon nem árulnak. www.speedshop.hu

ja hát eléggé láccik azujjlenyomat meg minden! de a fehér olcsobb de miért?

Victor1103
Itthon lehet elõlapokat kapni a psp-hez?Mert láttam a neten olyan szép elõlapokat aquakéktõl a márványszûrkéig.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

BIG Money7
a feketének is meg vannak a hátrányai,mert az összes új lenyomat meg maszat meg látszik,míg a fehéren nem annyira!
ez autóknál dettó igy van,szineknél!

edios
Ne csináljátok már ezt a külön topikot srácok, nem ez a megoldás a nézeteltérésekre! Amúgy is meg van osztva a magyarság, ne osszátok meg mégjobban!<#vigyor4>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

neevous
Láttam a tv-ben Talmácsi Gabi bácsit és neki fehér psp-je volt. Mondta, hogy csak 1 pár embernek van az országban.

a fehér csak 57 be kerül a fekete meg 65-be?

A másik PSP topiknak kéne delete!Csak rá kell nézni milyen hozzászolások vannak ott.

http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1987
cenobite
Mivel nem kellett volna készülj a büntire!

gamertag: kenobita

ColdFire
sztem meg delete, te amugy is.... na mind1, ide senki nem fog járni sztem, megmutattad a tudásod a psp topikba

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

OK.Én még nem láttam boltba fehéret!Csak feketét! De szerintem ha a fehéret adták volna tömeg gyártásra fekete kellene mindenkinek!

Super DANTE
Jól van, no warez! Egyébként valaki Sony boltban már látott fehér PSP-t? Mert eddig én csak medi marktban meg hasonló helyeken, de ilyenekben én nem venném meg.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

mivel a másik psp topic xar megnyitotam ezt!