16
Sony Playstation Portable
-
#16 szerintem be fogják zárni -
#15 szerintem ez hülyeség.
nehogymár csak pár embernek legyen -
blackfish #14 én ugy tudom itthon nem árulnak. www.speedshop.hu -
blackfish #13 ja hát eléggé láccik azujjlenyomat meg minden! de a fehér olcsobb de miért? -
#12 Itthon lehet előlapokat kapni a psp-hez?Mert láttam a neten olyan szép előlapokat aquakéktől a márványszűrkéig. -
#11 a feketének is meg vannak a hátrányai,mert az összes új lenyomat meg maszat meg látszik,míg a fehéren nem annyira!
ez autóknál dettó igy van,szineknél! -
#10 Ne csináljátok már ezt a külön topikot srácok, nem ez a megoldás a nézeteltérésekre! Amúgy is meg van osztva a magyarság, ne osszátok meg mégjobban! -
#9 Láttam a tv-ben Talmácsi Gabi bácsit és neki fehér psp-je volt. Mondta, hogy csak 1 pár embernek van az országban. -
blackfish #8 a fehér csak 57 be kerül a fekete meg 65-be? -
blackfish #7 A másik PSP topiknak kéne delete!Csak rá kell nézni milyen hozzászolások vannak ott. -
Spymann #6 http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1987 -
#5 Mivel nem kellett volna készülj a büntire! -
#4 sztem meg delete, te amugy is.... na mind1, ide senki nem fog járni sztem, megmutattad a tudásod a psp topikba -
blackfish #3 OK.Én még nem láttam boltba fehéret!Csak feketét! De szerintem ha a fehéret adták volna tömeg gyártásra fekete kellene mindenkinek! -
#2 Jól van, no warez! Egyébként valaki Sony boltban már látott fehér PSP-t? Mert eddig én csak medi marktban meg hasonló helyeken, de ilyenekben én nem venném meg. -
blackfish #1 mivel a másik psp topic xar megnyitotam ezt!