Meglepi a lagzin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Videósként láttam jópár baromságot 😊
Ha kell a száma ,tényleg megvan,és tuti el is megy.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nekünk olyan volt, hogy leoltották a villanyokat, körbeálltak bennünket, és a kezükben gyertya volt. akkor elindult a Kék-Duna keringõ és mi elfújtuk véletlenszerûen a gyertyákat körbe körbe táncolva...Kb 5perc múlva tök sötét lett, akkor mi kiléptünk kis idõre/többekközt lenyomni egy Vilmost 😄/
na ennyi ez sztem aranyos volt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
<#eplus2>#eplus2>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
én egyszer láttam ezt, akkor nagy siker volt.
a férj ihat vmit az újdonsült feleség cipellõjébõl is ^^
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Loál fan |
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D
Õsöreg, de jó. Fából viszel nekik egy tortát, hogy sueleteljék fel. A fakorong persze vastagon van tejszínhabbal vagy más hasnoló manccsal, és tényleg tortának néz ki.
Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nincs!
- Nem akar venni egyet?"
"The trees move. Do you not see it?"
"Szia drágám, õ az e heti kuncsaft?"
Vagy megköszönöd a tegnapi éjszakát...
Ha valami durvább kell, szólj.
Olyan ötletek kellenének amivel a lagzin lehetne az ifjú párt (vagy külön-külön a lányt és a fiút) megviccelni