Meglepi a lagzin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
Adsz az ifjú párnak egy egy krumplit, majd mondod nekik, hogy az az úr a háznál aki hamarább megpucolja. Persze a férfiembert beavatod, hogy a krumpli kocka formán is megvan pucolva csak a héja ne legyen rajta, míg szerencsétlen ara általában szépen nekiesik hámozni... 😊)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Ezt hívják gyertyafénykeringõnek és a menyasszonytánc elött szokták táncolni. (legalábbis zalában)
Videósként láttam jópár baromságot 😊

Törölt felhasználó
Inkább Szintiboyt!
Ha kell a száma ,tényleg megvan,és tuti el is megy.
Palinko
na ne,mert a végén kiderül,hogy a vagyonért volt a benzines móka és akkor lesz belõle egy szapanopera :S:S:S::S
dobáld meg 1 ft ssal

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

RaZoK
ellõsz egy poént ezek közül<#idiota>

(ebbõl nem lehet botrány) =)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

PíszLávJuniti
benzines móka ? 😮o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Palinko
ja szerintem is.bár az érdekes lene,ha kigyullad a menyasszony...
fifi
én pont azt mondtam a násznagynak, ha ilyen és ehhez hasonló fenomenális poénokat mer csinálni, megiszom két üveg bort és elhagyom a lakodalmamat és kiülök horgászni... 😄

nekünk olyan volt, hogy leoltották a villanyokat, körbeálltak bennünket, és a kezükben gyertya volt. akkor elindult a Kék-Duna keringõ és mi elfújtuk véletlenszerûen a gyertyákat körbe körbe táncolva...Kb 5perc múlva tök sötét lett, akkor mi kiléptünk kis idõre/többekközt lenyomni egy Vilmost 😄/

na ennyi ez sztem aranyos volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

dienesoft
Akármilyen részeg, az odatalál mindenhova! De egyet kettõt nem iszik...annál sokkal többet 😄😄 Könnyen megismerheted az úton mert kétoldalba jön! Amúgy van ám egy másik ötletem: Éjfél után a menyasszony-tánc pénzzel gyotsan lelépni! Futás 😄😄

Palinko
hozzám küldheted,ha ide eltalál akkor grat és majd elmegyünk a közeli kcsomába egyet,kettõt,... meginni 😄
sweech
xD

dienesoft
ha akarjátok elküldöm az alkoholista nagybátyjámat, ha elindul egyenesen már az magába egy önálló produkció!!! Garantáltan a menyasszony bepisál a röhögéstõl! <#idiota><#nevetes1><#nevetes1>

Palinko
vannak ám 5leteim,de nem is merem elõadni 😄😄😄

eddig is lehetett olvasni jókat...
PíszLávJuniti
😄DDD

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SigS
Felberelsz 2-3 kis cigo gyereket (kb. 2e Ft/fo) es odakuldod a volegenyhez hogy azt mondjak : "Szia apa, mit csinalsz itt ezzel a novel?"

<#eplus2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Dragooon
csináljatok olyat, hogy a férjnek a gatyájába (a lábához) beleraktok egy tojást és azt a menyasszonynak át kell nyomogatnia a másik lábához xD
én egyszer láttam ezt, akkor nagy siker volt.
a férj ihat vmit az újdonsült feleség cipellõjébõl is ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

loáljános
Ja ebbe vannak a nagyítóval, és csipesszel hokizók? Mostanában ez a divat a kis pöcsöknél, hogy ezt hallgatják. RATYI 😄

Loál fan |

hokizó fotel lol 😄DD te beteg vagy

hunbasser
végre egy jó ötlet!!! 😄D

ReaL MaDRid x siempre

SötétBarom
És miután mindenki kirohan, kiderül, hogy az udvaron fellép a hokizó fotel...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

könnygáz? D:

Met
bombariadó?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sueleteljék=szeleteljék<#crazya>

Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D

Akkor talán egy "építõ jellegû":
Õsöreg, de jó. Fából viszel nekik egy tortát, hogy sueleteljék fel. A fakorong persze vastagon van tejszínhabbal vagy más hasnoló manccsal, és tényleg tortának néz ki.

Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D

norbre
<#nyes>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

hívd meg Pákót :/

mrzed001
Pölö ha kiugrik a tortából Robbie Williams és énekel egypárat ... ja ez már volt 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

norbre
najó olyan vicc kell amivel "a kecske is jól lakik meg a káposzta is megmarad"

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Met
akkor a lagzi marad el és válás lesz a vége😊

hunbasser
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

ReaL MaDRid x siempre

norbre
a lagzi már az esküvõ után van 😉

Met
nem biztos, hogy nagyon kellene ott viccelõdni mert lehet elmarad az esküvõ

" - Uram, van meztelen fényképe a feleségérõl?
Nincs!
- Nem akar venni egyet?"

norbre
köszi az építõ jellegû ötleteket<#idiota>

Calver
mondjuk ha rendelsz egy tortát, benne egy táncossal, majd felszeleteled egy láncfûrésszel mindenestül, na akkor tuti meglepõdnek!

"The trees move. Do you not see it?"

Odalépsz a menyasszonyhoz, és megkérdezed tõle:
"Szia drágám, õ az e heti kuncsaft?"
Vagy megköszönöd a tegnapi éjszakát...
Ha valami durvább kell, szólj.

norbre
Üdv!

Olyan ötletek kellenének amivel a lagzin lehetne az ifjú párt (vagy külön-külön a lányt és a fiút) megviccelni