The Thing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
A film 82-es újragondolása azért nagyobbat üt, egy ilyen horror az 50-es években keményen sokkolta volna a közönséget. :)
Qwerty4
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Qwerty4
a köddel ellentétben itt magától adódik a lehetõség a folytatásra: pl. találnak még egyet mondjuk az óceánban :) az a kortárs szoborplasztikai alkotás :) amúgy is úgy néz ki, mintha 4k mélyen lenne :)
REAL MADRID
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
az a fránya gépelés :D
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
ha Caprenter rendezi tuti jó lesz !
ha nem akkor lesznek kétejeim és félek, hogy kakker lesz :(
remélem lesz olyan feeingje mint az 1-nek...
az hihetetlen volt :)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
az a baj, hogy az összes túlélõ horror folytatásának az a sztorija, hogy egy újabb csapat ismét elmegy "arra" a helyszínre, velük megy az elõzõ rész fõszereplõje, pedig elötte negyedóráig magyarázza, hogy mennyire durva volt és nem kellene odamenni, a film közepéig senki sem hisz neki, sõt a)hülyének nézik, b)õt nézik ellenségnek és bezárják, végül amikor a fél társaság elpusztult elkezdenek gyanakodni, hogy tényleg van valami baj, segítséget kérnek a fõhõstõl, aki ilyen ellehetetlenítet helyzetben is az élete árán végül megmenti a következõ rész fõszereplõjét. és így tovább és tovább és tovább...
itt ne legyen igazam.
kiváncsi leszek a 2. részre :)
Az egynek a végén szerintem nem nagyon éli túl Kurt egy szál fáklyával.
(én erre emlékszem, vagy csak rég láttam?)
N0 TXT TLK PLZ!4!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Bar teny, hogy Carpenter ujabb munkait mind lehuztak a kritikusok, koztuk ezt is. Szerintem jo volt.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Carpenter egyik újabb filmje : "A Mars szelleme" után én sok jóra nem számítok :/
nagyon tetszett nekem ez a film anno, igazi túlélõ horror! :)
De imadom ezt a filmet, akarmilyen regi is, nagyon jo! Kiadhatnak mar az elso reszt vegre dvd-n, bar mostanaban jonnek ki regi Carpenter filmek(Kod, Sotetseg fejedelme, Halloween, Orulet torkaban), azert ez meg nagyon hianyzik!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun