41
Folytatódik A Dolog
-
#41 Persze hogy gyenge hisz etelt hany ev.En megprobaltam nem mai szemmel nezni,es par jelenet kifejezetten tetszett. -
#40 Hát ha már mondtad, akkor kíváncsiságból megnéztem az 51-est. Sztem nagyon gyenge mai szemmel, de a maga idejében biztos nem volt rossz...
A film 82-es újragondolása azért nagyobbat üt, egy ilyen horror az 50-es években keményen sokkolta volna a közönséget. :) -
#39 Igazabol a 82-es is egy remake.Kicsit masabb benne par dolog ,de hasonlo tema. -
#38 Az 51-es thinget nem láttam. :)
De annak is ugyanez a témája amúgy? -
#37 Nekem az 51-es jobban tetszett mint az uj. -
#36 Én tegnap néztem meg, de semmi újat nem tudott mutatni ez az előzmény. Ugyanazokat a köröket végigjárták a szereplők, mint az amcsi táborban és annyi. Se nem volt félelmetes, se nem volt izgalmas és tényleg olyan volt, mintha már láttam volna (mert már láttam a 82-es filmben). -
#35 igen,tudjuk. de mikor ez a topik nyílt úgy volt hogy folytatás lesz belőle. -
hdmi #34 Egyébként ez a film nem folytatás, hanem előzményfilm. 3 nappal korábban játszódik, mint az eredeti Carpenter film. -
#33 Nem ertem minek kell belerakni noi szereplot.Ez volt a reginek a varazsa hogy nem volt benne no es szanalmas szerelmi szal. -
-
#31 még infó -
#30 Az év híre számomra. -
#29 nem siették el.link -
#28 valami mégis készül -
arkkansas #27 lesz már végre valami ebből a folytatásból? bezzeg a bloodrayneszarságot tudták folytatni :) ilyen királyságokat meg nem. hülyék ezek a studiós mogulok? :)
a köddel ellentétben itt magától adódik a lehetőség a folytatásra: pl. találnak még egyet mondjuk az óceánban :) az a kortárs szoborplasztikai alkotás :) amúgy is úgy néz ki, mintha 4k mélyen lenne :) -
Monoton #26 ehh aszittem a játék :( -
#25 -
#24 Tkp szinte minden Carpenter film vege "nyitott", vagyis olyan Carpenteres befejezese van :) -
#23 edit: Carpenter
az a fránya gépelés :D -
#22 jó hallani, hogy lesz 2 !
ha Caprenter rendezi tuti jó lesz !
ha nem akkor lesznek kétejeim és félek, hogy kakker lesz :(
remélem lesz olyan feeingje mint az 1-nek...
az hihetetlen volt :) -
yann #21 nekem is nagyon tetszett az 1, sztem is kerek volt a történet.
az a baj, hogy az összes túlélő horror folytatásának az a sztorija, hogy egy újabb csapat ismét elmegy "arra" a helyszínre, velük megy az előző rész főszereplője, pedig elötte negyedóráig magyarázza, hogy mennyire durva volt és nem kellene odamenni, a film közepéig senki sem hisz neki, sőt a)hülyének nézik, b)őt nézik ellenségnek és bezárják, végül amikor a fél társaság elpusztult elkezdenek gyanakodni, hogy tényleg van valami baj, segítséget kérnek a főhőstől, aki ilyen ellehetetlenítet helyzetben is az élete árán végül megmenti a következő rész főszereplőjét. és így tovább és tovább és tovább...
itt ne legyen igazam. -
Aegis #20 2en maradnak életben: a MacReady (Kurt) és a néger, de a the thing játékban meg a felmentősereggel kell menni és megtaláljuk a néger csávó hulláját, a játék végén pedig a "főszörnyet" egy helikopterrel kell lelőni és a helikoptert furcsa módon a MacReady vezeti :D
kiváncsi leszek a 2. részre :) -
#19 Ő + a fekete pasas üldögél a végén,ezért jó a vége,mert nyitott :)
-
#18 én úgy emléxem, h egy csávóval ül az égő roncsok közt. -
#17 Spoiler:
Az egynek a végén szerintem nem nagyon éli túl Kurt egy szál fáklyával.
(én erre emlékszem, vagy csak rég láttam?) -
#16 Szerintem sem. -
#15 -
#14 sztem a történet úgy kerek, ahogy van.
nem kellene ide folytatás. -
#13 Nem kötekedni akarok.De ilyen találó címmel még nem találkoztam!:D -
#12 A Universal már biztos,Carpenter még nem. -
#11 Szerintem csak Carpenternek szabad rendeznie, valamilyen kisebb stúdiónál. -
#10 Hat, en lehet, hogy elfogult vagyok, de nekem nagyon bejott a Mars szelleme is :)
Bar teny, hogy Carpenter ujabb munkait mind lehuztak a kritikusok, koztuk ezt is. Szerintem jo volt. -
#9 Remélem az alapműhöz kapcsolódó sztorit kapunk a második részben,és nem valami blődséget.Én Carpenterhez nem annyira ragaszkodom(bár imádom a filmjeit),de Kurt Russellnek viszont kifejezetten örülnék. -
#8 Nagy film az egy,de hogy a folytatás milyen lesz...?
Carpenter egyik újabb filmje : "A Mars szelleme" után én sok jóra nem számítok :/ -
#7 húúú, ennek nagyon örülök én is!! :)
nagyon tetszett nekem ez a film anno, igazi túlélő horror! :) -
#6 én nem láttam,csak a játékkal játszottam,de az tetszett! így nagyjából tudom miről szól a film,de valahonnan meg kéne szerezni a filmet! -
#5 Hat ez a nap hire!
De imadom ezt a filmet, akarmilyen regi is, nagyon jo! Kiadhatnak mar az elso reszt vegre dvd-n, bar mostanaban jonnek ki regi Carpenter filmek(Kod, Sotetseg fejedelme, Halloween, Orulet torkaban), azert ez meg nagyon hianyzik! -
Neoncsoves #4 jah most nézem ez a filmeknél van... :D ŐŐőő a filmet nem láttam de havernak megvan :P -
Neoncsoves #3 A dolog 2 wc-n is szokott lenni a "Dolog" :D nah de a vicctől eltérve az 1 naon tetszett csak nem pörgettük ki haverral. mind1 -
#2 Hááát...ha megint Carpenter rendezi és hozni fogja az eredeti hátborzongató hangulatát, akkor ámen...csak el ne szúrják mint a folytatások nagy részét.