261
Ingyen az egesz vilagrol
-
TÉK -
Zsolt01 #99 Végülis nem árt. -
#98 Sport1-2,Sportklub nem kell?:D -
Szabi1991 #97 viva tv kéne netre :)) -
Szabi1991 #96 ez passatgt oldala :DD -
#95 http://www.i-tv.hu/ ezt tegnap leltem, nemtudom mennyire segít, bár jobbanmegnézve tv2 itt sinc:( csak rtl
jah ez már votmá :) -
#94 tud valaki axn-eket netre?
tconál talán lehet nézni ha T-s előfizetésed van, de itt nem az van sajna, de haveromnak az, ha megadja jelsavát meg nevét, lehet betudnék lépni:D -
Zsolt01 #93 TV2, igen jólenne még.
Igazából egy film csatornának örülnék. Nem HBO, csak valami "kis" filmcsatorna ! Talán idővel ! -
Szabi1991 #92 hát passatgt vhogy megoldotta az RTL Klub-ot ,szoval a TV2 se lehet neki nagy kihivás :) -
#91 Az biztos :)
már csak tv2-őt kéne találni! :D
Vagy mi a fenének aprózzuk...jöjjön olyan amin van CoolTv, Viasat3, és még rakás más is! :DDD -
Zsolt01 #90 Na akkor egy gonddal kevesebb neked. -
#89 Wáháháhá...végre láthatok magyar műsort...
Itt vagyok kint Hollandiában több mint 1 évig...most már nem lesz semmi hiányom! :D -
#88 jelenleg nincs -
Szabi1991 #87 mit vártál ?
azokat a csatornákat amiért fizetsz hogy nézd (a tv-ben), azthitted hogy ingyen nézheted öket egy progival ? -
#86 ja
kössz
-
Szabi1991 #85 bedugod a tv kébelt a gépbe , és nézed :DD -
#84 de rendes progira gondoltam,nem honlapra!
azért köcce -
Szabi1991 #83 #72 -
#82 HI!!
Nincs egy olyan Online TV program amiben van RTL meg TV2 meg minden olyan amit átlag TV-ben lehet nézni? -
Zsolt01 #81 -
#80 szabb=szebb -
#79 Nemsokára, még a hétvégén egy saját szerverre költözünk, gyorsabb lesz majd az oldal.Utána padig 1-2 héttel teljesen megújul az oldal, több szolgáltatás lesz és szabb kinézet:) -
Zsolt01 #78 Nálad van gond !
Pl.: nekem újra kellett tenni a Windows Media Player, mert nem ment a teljes képernyő.
Írj az oldalnak, segítenek azt írják. -
#77 dehogy nincs. Most nézem. -
#76 nincs rajta hang -
#75 -
Zsolt01 #74 Köszi az infót !
Ez jó i-tv.hu -
Szabi1991 #73 néztem is (még délelött),gratula , hogy sikerült ? :) -
#72 I-TV.hu-n RTL KLUB:) -
#71 nem lehet nézni és kész.(Egyenlőre) -
#70 jo de az a hülyegyerek nem képes rá válaszolni össze vissza zagyvál mindent szentem ö se tudja.-.. -
#69 kérdezd meg tőle. -
#68 nem...ez online tv 3.0 nemtom hogy kell hozzá letölteni az rtl meg a tv2 öt.. -
#67 nem tudok róla. talán ha adna egy linket.
Nem a Jump tv-ről beszél? Mondjuk az fizetős.. -
#66 haverom online tv 3 mon nézi az rtl tv2 minimax stb.. hogy a faszba csinálja???kamuzik össze vissza a hivatalos online tv oldalán is mutatja hogy csak 9 darab magyar adot adnak hozzá(amit még le lehet szedni ingyen)!!!!!!!!!!!!!!max talán ugy ha megveszi a teljest 10 ezer forintért...de azt miondja hogy hivatalos online tv oldalán lévö demo/shreware verziot szedte le és már azon van rtl meg tv2 nyugtassartok MEG HOGY KAMUZIK -
#65 semelyikkel sem lehet nézni. jelenleg. -
#64 jo nem a legkulturáltabb de azér jo...:) -
#63 A tv2 meg az rtl miota jó? :) -
#62 tv2 rtl ezeket milyen progival lehet megnézni onlinon haverom aszongya online tv playerr-el nézi az rtl-t!!!!!!!!!de nekem csak szar adások vannak hir tv m1 megi lyen szarok -
#61 az is a "not found" stílusból