100 milliós bírságot kapott a T-Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
100 milla... majd max. lealkudják a következõ stratégiai cégfelvásárláskor... :-)
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
nem tanul ez semmibõl sokkal többre kellett volna megbüntetni!
Az volt a hülye aki nem fogta fel a hírdetést!
Az utolso "volt" nelkul 😊
csorfab: azert mert Te gumibelsoben elsz, meg nem jelenti azt, hogy masoknak (es szerintem ez nagysagrendekkel tobb mint 10 ember) nem lehet kiterjedt, kulfoldon elo barati kore, ugyhogy azok valoszinu ugy kezelnek!
A T-Mobile meg igen is megerdemli, en akkor ragtam be kurvara a T betus cegre, mikor volt az a korlatlan internetletolteses balhejuk volt!
A T-Mobile meg igen is megerdemli, en akkor ragtam be kurvara a T betus cegre, mikor volt az a korlatlan internetletolteses balhejuk volt!
magenta sz*r.
"Megszakad érte a szivem
Ne menjetek át rajta tizen" <#vigyor2>#vigyor2>
"Megszakad érte a szivem
Ne menjetek át rajta tizen" <#vigyor2>#vigyor2>
sztem is... nem is kicsit!
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
hehe... végre valami a T-Mobilnak...
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
megérdemli a T-mobile
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
pfff mert valószínû hogy 15 forintért külföldre fogok sms-ezni... ez szõrszálhasogatás; szerintem jó hogy ha van 10 ember magyarországon aki ezt úgy kezelné, hogy külföldre is küldhet SMS-t. csak azoknak nincs telefonjuk.
ezért 100 millára büntetni... no comment
ezért 100 millára büntetni... no comment
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.