Bumer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Nekem sem eredetiben van meg, úgy találtam az internet legrejtettebb bugyraiban. 😊
hyako be tudnád esetleg nekem is hozni Magyarországra a filmet?

hykao
Megvan a film is és a hozzá való felirat is! 😊 A magyar feliraton dolgozom.
Addig is egy kis ízelítõ: KATT (a filmen jobb katt -> ZOOM -> Full Screen erõsen ajánlott...)
hykao
Ok. Remélem leérnek egyszer egy szép napon majd a dolgok... 😊
12346
aztán kérnénk élménybeszámolót a játékról😊 néha-néha eszembe jutott nekem is keresgélni, de emule-ra nem gondoláztam.

hykao
Ok, köszi.
eMule topicban kérdezhetsz ha valami nem világos, de érdemes egy faq-ot átolvasni
lassan jön róla, de ritka cuccokhoz ez az egyetlen megoldás

hykao
Felraktam ezt az eMule-t, meg is találtam az általad említett dolgokat, de egyelõre nagyon lassan akar csordogálni...bár igaz egyelõre elvesztem a sok beállítási lehetõség között a progiban... 😊
eMule-n rákerestem, elvileg elérhetô a film elsô része és a játék is

hykao
Van egy orosz film, ami tudtommal még nem érkezett meg hazánkba.
Бумер (Bumer) a címe, és állítólag a legjobb orosz film a Szovjetunió felbomlása óta. 2003-ban készült, és azóta van már egy második része is, ez utóbbit sikerült megszereznem, viszont az elsõt sajna nem.

IMDB

Egyébként a film elsõ részébõl játékot is készítettek az oroszok, ami szintén nem jutott el hozzánk, és szintén nem tudtam egyelõre megszerezni sehonnan sem...
Pár kép a játékból:

Valaki tud esetleg többet nálam a filmekrõl és a játékról, illetve ezek fellelhetõségérõl?