232
Az ország tesztje
-
#232 sztem se reális az eredmény..én is mindent elfelejtek... és vagy 3-4 kérdést azé bsztam el, mert tök nem láccott a tévén, hogy mi is van a képen..a nyakkendő nekem feltünt, de csak annyi, hogy mennyire izléstelen rózsaszín.. -
najomi #231 Nekem 20 évesen 56 lett, de akkor hogyan lehet az, hogy akármit mondanak 2 perc múlva nem emlékszem rá? :)De tényleg nagyon gyér az elmém ilyen téren, cetlik, telefon, naptár.... mégis elfelejtem.
Amúgy kit izgat a nyakkendő??? Nem is vettem észre. -
aqspd #230 54/13 éves kor -
Vlala #229 Hülyének áll a világ. Okosabb ember nem is nyerhette volna meg, mert akinek verébnyi esze van, az nem sms-ezik 1-2 ezrest ilyenekre. -
#228 szerintem javát akart,java game ... -
#227 az most WAP vagy JAVA mert nem mind1!!!! -
#226 hát én sajna nem gamezek mobilon,csak hivás meg ilyenek . -
adsa #225 de van WAP-on -
#224 1 viszont nem lett ugy látom itten ... sebaj majd következö évben ujra :D
kár hogy nincs még a müsoron kivül ez a game,onlinen most végiglehetne futni rajta ... :) -
#223 A vicc, hogy egy olyan ember nyerte meg a Cross Polo-t, akinek 35 pontja lett ha jól emlékszem :D A kresz tesztnél is olyan nyerte a kocsit ,akinek alig lett pontja :( Ez a szerencse...... -
#222 51,és 16 vok... asszittem rosszabb lesz -
#221 52 lett, ami ahhoz képest király, hogy sokszor azt sem tudom milyen nap van :D -
laliking #220 nekem 53 és 13 vok haha :D -
Daveee #219 nekem 45 pontom lett 14 vok hehe D: -
#218 jaja az jó lenne:) -
adsa #217 aki játszott SMS-ben az el tudná küldeni a linket amit kapott, ahonnan le lehet tölteni a memória játékot mobilra? -
#216 kiváncsi lettem volna rá,mert nem néztem,nekem inkább egy "buli a haverokkal" :) volt fontosabb a városnapunkon -
#215 ki ért el maximális pontot ? :D:D:D LOÁL -
#214 hehe,kit látnak szemeim, gk haflert :D -
laliking #213 53 pont az jónak számít :) -
abonyitomz #212 Jó válaszok: 41
bár az utolsó kérdéssor eléggé félrevezető volt , mert sztem sokan nem ézték az elejét a műsornak ( én se.. ) -
#211 én meg csak a felétöl láttam és majdnem az összes kérdésre jót vállaszolt adtam "kb az szemantikus memoria végétöl"
nem hazudok!!! -
Ricco87 #210 valahogy lemaradtam erről... -
#209 hm..én írok a 2. hsz-t vasárnap... kíváncsi vagyok ma délután hány értelmes hozzászólás születik e témában -
#208 ki hogy teljesitett ebben a memoria tesztben ? -
#207 mondjuk a legelején jópár percig nem volt kint az "élő" felirat.. -
#206 jah, de ha gyorsabban lezavarják akkor nem 3 órás:) amúgy abban igazad van h szünet tényleg kell -
#205 én örülök ebben amüsorban a reklámoknkak és szüneteknek, egyrészt enyni belefér másrészt, kell egy kis szünet:) azért 3 órás élő müsor:) -
#204 téleg,nem láttam,valaki meséljen már mi volt hogy volt kéremszépen ! -
#203 érdekes, pont annyi, mint ami a nevem melletti szám :-) -
#202 áhh :D -
#201 ték :) -
#200 nekem is bejön, csak ne lenne ennyi reklám, meg idöhúzás. meg lehettek volna nehezebb kérdések is olykor. jah és az utsókat lehagytam volna, mert azokon ott sem voltam, késöbb kezdtem el nézni...
nekem 47:p -
#199 Jah,én mindet megcsináltam változó Redménnyel. :) -
#198 francba,annyira vártam a memoria,az ország teszt müsort,de ez a gci esküvö miatt lemaradtam ... nemtom mé,de nekem bejönnek az ilyen ország tesztek féle müsorok,tök jo volt a kreszes is .... -
#197 Így van. -
#196 már modnták h xy-é lett ( aki gameplusz) -
#195 mikor tudjuk meg kié a notebook? -
#194 ügyi
-
#193 Életemben előszőr kitöltöttem egy ország tesztjét, ez 54/60 lett.