Szállítják a Nintendo Wii chipjeit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viszont kár, hogy a GFX 5 évvel le van maradva;(
Ezért én max 40-et adnék ki.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát mindenkinek izomláza volt másnap.
Ez egy szinten kényelmetlen.
Viszont nem is valószínû, hogy az ember mélyvénás trombózist kap ha egésznap jáccik. Nem úgy mint ha max a szemét, meg az egérmozgató izmait mozgatja.
Szal nekem teccik. Kitalálhatnámak egy boxolós, karatés ütõs rúgós kontrollert is. Monnyuk csuklóra bokára derékra szerelt érzékelõvel. Akkor asszem leadnék még egy pár kilót.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Másrészt mondjuk a Golf játék mennyire megerõltetõ már, he? :)
Csak Devvo, az árban nincs igazad, jellen állás szerint az USA 250USD-ért, a hülye Európa 280-ért, az Angolok meg 149 fontért kapják meg.
de telleg
kurvara
Faszom a ps2 volt a leggyengebb jatekonzol a mostani generacioban,wii meg xboxnal erosebb lesz ugyhogy dogolj agyon.
A sok fasz nyavalyog az ar miatt ami nem tudom hanyszor hangzott el hogy less than less than Az lgc meg egy csomo helyen,majd szept 14 akkor minden kiderul.
Xbox360 jo konzol de azert ne essunk tulzasokba,75 ezer elvileg a core ami rosszab(sokkal mint a premium)Venni kell plusz cuccokat hozza es mindjar nem lesz 75.Saint Row egy fos sztem San Andreas tobbet nyujt annal es meg nagyobb is.Csak grafikai turbo tortent es mas sztori ennyi.Akkor ott van Hitman ami egyatalan nem latszik a 360-on olyan nextgenesnek,grandfather sem.Lehetnek multiplatformok mer annyit a wii is kifog tudni preselni magabol.A ps3 sztem meg az nem eri meg a penzet.Xbox360 erosebb gep nem vitatom de van ra par jatek amibol nem hoztak ki a maximumot.(Amiket mos irtam peldaul de ha nagyon akarok akkor meg keresek nektek cimeket.Azert dzson kedves birlak mer te vagy a kedvenc irom az 576ban, de azert meggondolnam azt a szoveget ahol osszehasonlitod az eyetoyt a wii iranyitojaval:)
Nah a lenyeg aki idejon szidni a nintendo-t az dogoljon agyon.
FPS-re vagyok nagyon kiváncsi, hogy azt mennyire lehetne jól irányítani vele,
ezen a téren eddig még a világon semmit se találtak ki a billentyûzetet és egeret leszámítva.
A hadonászós kontroller meg (szerintem) nem elég arra, hogy 10 játékon túl is innovatív legyen. Az eyetoy is csak egy feature lett, mint a beszédfelismerõs játékok headsettel. Aki autózni akar meg verekedni, annak x360-ps3 kell, pláne, hogy a wii elmaradottsága miatt multiplatform game még annyi sem lesz, mint eddig a GC-re.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
MS-nek meg inkább japánokat megfogó exkluzív játékokat kéne kiad(at)nia, nem pedig árat csökkenteni.
/*WTF?!*/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Neked egyetlen betû elütés ekkora problémát okoz?
Szerinted ebben a hírben az "Xboc" a lényeg? <#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
ON:
"...Japánt szeretné meghódítani, vagy legalábbis kikezdeni."
Hát megnézem azt a japót is amelyik behajol MS konzolja felé (max olyat tudok elképzlelni, hogy is-is)... nekem eddig a Box listából 2 db játék keltette fel az érdeklõdésem, de ezek közül egyik van már PC-n.
A Wii remek kis masina lesz, de én ezt az ugrálós, mutogatós irányítást már a PC-n is meguntam a VR kesztyûvel.
Ps3 egyelõre baromi drága +késik +késik... így veszek egy NDS-t és boldogan tolom vele a Final Fantasy-t

Mert anélkül nem sokat ér. A mostani tévénken játszottam néhányszor az xboxommal és full nagyban az a pixelhegy elég gagyi látványt nyújt, kb úgy néz ki a mai megjelenítókön mint a régi 320*240-es DOS játékok.
Ez az ipse pedig megbûvöli a procikat vagy mi. <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!